Προς το περιεχόμενο

[Mini laptop - Tablet] LENOVO 11'' Yoga 300 - 199 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια αξίζει???
Εγω θέλω απλώς να το δω από κοντά για να έγω άποψη για την οθόνη.
Κατα τ΄άλλα με έχει πείσει

Δημοσ.

Ο Celeron και τα 2GB RAM αρκουν; Την παραγγελια την εκανα βιαστικα στο σχολειο με το που ξαναειδα οτι ειναι διαθεσιμο, απλα αρχιζω και το μετανιωνω (εβαλα παραλαβη απο καταστημα οποτε ενταξει, ακυρωνεται).

Βλέπω κάτι benchmarks του CPU και βλέπω ότι είναι πιο αργός από τον 6ετίας AMD A4 3400 (αυτόν είχα πριν παρω τον i5-4570 πριν 2 χρόνια, και μπορώ να πω αξιοπρεπέστατο web browsing αλλά και λίγο Photoshop)

Φοβάμαι μην είναι σαν ένα netbook που έχω παρατημένο στην ντουλάπα και το πετάξω από τον 5ο στο τέλος χαχαχα

Μήπως να το ακυρώσω και να περιμένω από καμιά καλύτερη προσφορά π.χ. Yoga 500 σε κανα 350ρι-400ρι?

Δημοσ.

επειδη το ειχα , ειναι εκνευρηστικα αργο, ακομα και σε σερφαρισμα και φατσαμπουκ σπαει τα νευρα....

Ωχ κατάλαβα, τέλεια. Παιδιά λοιπόν όποιος δεν πρόλαβε υπάρχει ένα κομμάτι για Σέρρες :-D

Πέρα απ'την πλάκα αν είναι να σπάει νεύρα για σερφάρισμα καλύτερα να το ακυρώσω και να περιμένω να πάρω το yoga 500 όταν πέσει με τον i5 κοντά στο 400ρι

Μόλις έφυγε mail στον γερμανο για ακυρωση

Δημοσ.

Δεν ξέρω, στο miix 3 που έχω από την προηγούμενη προσφορά με 2gb ram και σημαντικά μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης (1920*1200) δεν κολλάει καθόλου, είτε από apps είτε με κανονικό browser

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το τσίμπησα χτες, αν και ήμουν λίγο διστακτικός, και -από το λίγο που πρόλαβα να παίξω μαζί του- μου φάνηκε μια χαρά. Προφανώς δεν είναι για βασικός υπολογιστής, αλλά για περιστασιακή χρήση-σερφάρισμα κομπλέ φαίνεται, προφανώς δεν διεκδικεί βραβεία ταχύτητας αλλά δεν είναι κι ότι δεν μπορείς να το δουλέψεις καθόλου. Για όποιον-α καταλαβαίνει τους περιορισμούς του μηχανήματος και δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία. Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι συνδέσεις: LAN, κανονική hdmi και τρεις usb (οι δύο 3.0). Άνετα κλείνεις μόνιμα τη μία με κάποιο micro usb stick για περισσότερη χωρητικότητα και σου μένουν δύο ελεύθερες (εγώ παρήγγειλα αυτό: http://www.e-shop.gr/sandisk-sdcz43-032g-g46-ultra-fit-32gb-usb30-flash-drive-p-PER.661950 που ήταν το πιο διακριτικό που βρήκα και με τις καλύτερες θεωρητικά ταχύτητες - το ίδιο μοντέλο παίζει και σε μεγαλύτερες χωρητικότητες).

Δημοσ.

Καλορίζικο!
Η οθόνη από χρώματα, φωτεινότητα και γωνίες θέασης πως είναι???

Για το usb που λες, εγώ θα προτιμούσα να του βάλω μια μεγάλη κάρτα μνήμης να μην φαίνεται καθόλου

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Διάβασα απλά σε reviews ότι η κάρτα μνήμης προεξέχει λίγο (δεν το δοκίμασα) και ότι με usb stick έχεις καλύτερες ταχύτητες, γι'αυτό πήρα στικάκι. Μέτρια η οθόνη από χρώματα, γωνίες θέασης καλές στον οριζόντιο άξονα, στον κάθετο έτσι κι έτσι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...