monoxromos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Για σας, τελευταία παρατηρώ ότι έχουν πέσει οι τιμές σε ορισμένες κατηγορίες laptops .Όμως η μείωση ειναι στο γεγονός οτι δεν διαθέτουν συσκευή για CD/DVD. Το ερώτημα ειναι πως θα μπορέσω να περάσω π.χ. μια άλλη εκδοση των windows η και να γράψω ένα CD π.χ. με τραγούδια. Μπορει να περάσει κανείς εκ των υστέρων τέτοια συσκευή; Ευχαριστώ
alkis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Για σας, τελευταία παρατηρώ ότι έχουν πέσει οι τιμές σε ορισμένες κατηγορίες laptops .Όμως η μείωση ειναι στο γεγονός οτι δεν διαθέτουν συσκευή για CD/DVD. Το ερώτημα ειναι πως θα μπορέσω να περάσω π.χ. μια άλλη εκδοση των windows η και να γράψω ένα CD π.χ. με τραγούδια. Μπορει να περάσει κανείς εκ των υστέρων τέτοια συσκευή; Ευχαριστώ Δεν είναι τόσο το κόστος της συσκευής (ειδικά για τους κατασκευαστές). Είναι ότι δε χρησιμοποιείται πια. Υπάρχουν εξωτερικά μέσω usb ή εσωτερικά για laptop, με ένα search laptop sata dvdwr, στο google/ebay/skroutz πιστεύω θα βρεις αρκετά.
corsair04 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Για σας, τελευταία παρατηρώ ότι έχουν πέσει οι τιμές σε ορισμένες κατηγορίες laptops .Όμως η μείωση ειναι στο γεγονός οτι δεν διαθέτουν συσκευή για CD/DVD. Το ερώτημα ειναι πως θα μπορέσω να περάσω π.χ. μια άλλη εκδοση των windows η και να γράψω ένα CD π.χ. με τραγούδια. Μπορει να περάσει κανείς εκ των υστέρων τέτοια συσκευή; Ευχαριστώ ακόμα και αυτά που δεν έχουν dvd έχουν μια πλαστική θήκη που βγαίνει και εγκαθίστανται το μέσο ανάγνωσης τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα usb dvd επίσης μπορείς να κανείς usb bootable και να περάσεις το λειτουργικό από εκεί
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Για σας, τελευταία παρατηρώ ότι έχουν πέσει οι τιμές σε ορισμένες κατηγορίες laptops .Όμως η μείωση ειναι στο γεγονός οτι δεν διαθέτουν συσκευή για CD/DVD. Το ερώτημα ειναι πως θα μπορέσω να περάσω π.χ. μια άλλη εκδοση των windows η και να γράψω ένα CD π.χ. με τραγούδια. Μπορει να περάσει κανείς εκ των υστέρων τέτοια συσκευή; Ευχαριστώ Εχω 1 χρονο το λαπτοπ μου, του εχω αλλαξει τα φωτα με φορματ και τετοια και δν εχω βαλει ουτε μια φορα CD. Πλεον γινονται σχεδον τα παντα με USB στικακι.
monoxromos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ΟΚ και ευχαριστώ Θελω για μετρια χρήση ,δηλαδη κειμενα σε word πότε πότε κανενα κατέβασμα για λήψη αρχειων ,λήψη και αποστολη mails, συνομιλίες skype, ισως και να βλεπω καμια ταινια με το HTML στην τηλεοραση μου. Τι λετε γιαυτο το εργαλειο στα 190 περιπου;θα ειναι πολυ αργο , θα κολλάει συχνα; Lenovo G40-30 14" DualCore 2G/500GB +ΔΩΡO Mouse SmartTip
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ΟΚ και ευχαριστώ Θελω για μετρια χρήση ,δηλαδη κειμενα σε word πότε πότε κανενα κατέβασμα για λήψη αρχειων ,λήψη και αποστολη mails, συνομιλίες skype, ισως και να βλεπω καμια ταινια με το HTML στην τηλεοραση μου. Τι λετε γιαυτο το εργαλειο στα 190 περιπου;θα ειναι πολυ αργο , θα κολλάει συχνα; Lenovo G40-30 14" DualCore 2G/500GB +ΔΩΡO Mouse SmartTip Θα σε παρακαλούσα να ρωτήσεις στην κατάλληλη ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Dare-Devil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Για σας, τελευταία παρατηρώ ότι έχουν πέσει οι τιμές σε ορισμένες κατηγορίες laptops .Όμως η μείωση ειναι στο γεγονός οτι δεν διαθέτουν συσκευή για CD/DVD. Το ερώτημα ειναι πως θα μπορέσω να περάσω π.χ. μια άλλη εκδοση των windows η και να γράψω ένα CD π.χ. με τραγούδια. Μπορει να περάσει κανείς εκ των υστέρων τέτοια συσκευή; Ευχαριστώ Oi τιμές σίγουρα δεν πέφτουν εξαιτίας αυτού που λες . Αν θες να γράφεις πάρε εξωτερικό usb cd/dvd drive . https://www.skroutz.gr/s/5760836/LG-GP57EB40.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα