Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου έφερε ένας φίλος μου τον υπολογιστή του, ο οποίος έκανε το εξής:

Πάτησε καταλάθος να κάνει εγκατάσταση τα windows 10 (windows 8 έχει), αλλά δεν ήξερε πως να το ακυρώσει κ πήγε ο γιος του να κάνει τον "μάστορα", κ πάτησε ακύρωση των windows 10.

Αλλά, επειδή αργούσε να κάνει επανεκκίνηση (του φάνηκαν πολλά τα 5 λεπτά), θεώρησε σωστό να τον κλείσει αυτός βγάζοντας την μπαταρία του.

Από τότε, αυτό που κάνει ο υπολογιστής, είναι να βγάζει στην αρχή το σήμα της Hp (μάρκα του pc) σε μία μαύρη οθόνη και μετά από λίγο τη μαύρη οθόνη και τον κέρσορα τον οποίο τον χρησιμοποιείς!

Δοκίμασα για safe mode, δε μπορώ να μπω. Έβαλα δεύτερη οθόνη, τίποτα!

Σας παρακαλώ τα φώτα σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μου έφερε ένας φίλος μου τον υπολογιστή του, ο οποίος έκανε το εξής:

Πάτησε καταλάθος να κάνει εγκατάσταση τα windows 10 (windows 8 έχει), αλλά δεν ήξερε πως να το ακυρώσει κ πήγε ο γιος του να κάνει τον "μάστορα", κ πάτησε ακύρωση των windows 10.

Αλλά, επειδή αργούσε να κάνει επανεκκίνηση (του φάνηκαν πολλά τα 5 λεπτά), θεώρησε σωστό να τον κλείσει αυτός βγάζοντας την μπαταρία του.

Από τότε, αυτό που κάνει ο υπολογιστής, είναι να βγάζει στην αρχή το σήμα της Hp (μάρκα του pc) σε μία μαύρη οθόνη και μετά από λίγο τη μαύρη οθόνη και τον κέρσορα τον οποίο τον χρησιμοποιείς!

Δοκίμασα για safe mode, δε μπορώ να μπω. Έβαλα δεύτερη οθόνη, τίποτα!

Σας παρακαλώ τα φώτα σας!

βγάζεις τον δίσκο τον βάζεις στον υπολογιστή σου παίρνεις και ένα back up από και μετά μια διαγράφει τα πάντα μετά περνάς το λειτουργικό που θες άπλα θα μπορούσες να κανείς και recovery με τα κουμπιά που προτείνει ο κατασκευαστής αλλά θα περάσει όλες τις βλάκιες που είχε μέσα καλή λύση είναι να το φτιάξεις εσύ όπως θες τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ 

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 1
Δημοσ.

Εκτός από αυτό που μου λες υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Μου έχει κάνει εντύπωση που δε μπορώ να κάνω τίποτα, εννοώ ούτε σε boot menu μπορώ να μπω ούτε πουθενά.

Θέλω να κάνω φορμάτ αλλά δε ξέρω πως!

Και ήθελα άλλο τρόπο, γιατί για να βγάλω το σκλήρο του δίσκο πρέπει να λύσω όλο το λαπτόπ!  :mellow:

Δημοσ.

Το λογότυπο όταν εμφανίζεται δε σου λέει να πατήσεις κάποιο κουμπί για να μπεις στο settings ή BIOS; Αν όχι πριν καν ξεκινήσει πάτα διακεκομμένα και συνεχόμενα το f12 θα σε πάει σε multi boot menu και μπορείς να μπεις και από εκεί στο bios. Πριν όμως κάνεις κάτι τέτοιο πάρε backup τα αρχεία όπως σου είπαν πιο πάνω.

Δημοσ.

Όχιιι! Αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι δε λειτουργεί τίποτα! Ούτε f8 ούτε F12

Τώρα που τον άνοιξα μπήκε μόνος του σε recovery mode και κάνω επαναφορά! :confused:  :confused:

Δε με νοιάζουν τα αρχεία γιατί δεν είχε τίποτα σημαντικό. Πιστεύω ότι τα κατάφερα τώρα αφού κάνει επαναφορά και έχει φτάσει ήδη στο 30%!

Νομίζω με τρόλλαρε το πισι!! χχεχεχε

Αν λυθεί το ζήτημα θα ενημερώσω για να κλείσει το θέμα.

Ευχαριστώ όμως για τις συμβουλές! :-)

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα το είδε σαν να έπεσε η μπαταρία και έπεσε σε κάνα hibernation για να μη φάει διακοπή ρεύματος απότομη. Λογικά αφού ξεκίνησε πρέπει να είναι οκ ίσως όμως να πρέπει να κάνεις κάποιο repair όπως ειπώθηκε και παραπάνω.

Δημοσ.

Λύθηκε το προβλήμα!! Επιτέλους!

Όλα μια χαρά! Θα κάνω και ένα repair όπως μου είπες!

Ευχαριστώ και καλό απόγευμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...