Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας! Η γυναίκα μου έχει το moto e περίπου 10 μήνες. Γενικά τραβάει κολλήματα (επανεκκινήσεις από μόνο του, κόλλαγε η κάμερα από μόνη της, κ.ά.) τα οποία έρχονται και παρέρχονται, μα το τελευταίο πρόβλημα που έχει είναι το ότι δε λειτουργεί το ηχείο. Στο παρελθόν το είχε κάνει άλλη μια φορά και λύθηκε πραγματοποιώντας κλήση κι έπειτα ενεργοποίηση μεγαφώνου. Εδώ και 3 μέρες όμως το πρόβλημα παραμένει. Δεν έπεσε, δεν έπεσε νερό ή γενικά υγρό πάνω του, δεν, δεν, δεν. Το μόνο που μπορώ να το συνδυάσω είναι πως επειδή παίζει που και που μανιωδώς ένα παιχνίδι να έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα από τυχόν υψηλές θερμοκρασίες. Πριν το πάω για σέρβις, είπα να σας εκφράσω το πρόβλημα και κάθε γνώμη δεκτή μήπως και μπορέσουμε να το αποφύγουμε (π.χ να είναι θέμα software). ΥΓ: Φοράει την official 4.4.4 rom, δηλαδή δεν το αναβάθμισα σε lollippop λόγω προβλημάτων που έχουν αναφερθεί με την έλλειψη χώρου.
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Στο service καλυτερα μην κανεις πειραματα,αφου εχει ακομα εγγυηση.
Harris2001 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγω θα ελεγα πως επειδι θα ζητησει πολλα το service καλυτερα καινουριο κηνητο και οχι android
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Συνήθως το πρόβλημα εμφανίζεται με το πέρας ενός παιχνιδιού το οποίο μπορεί να κρατήσει ώρα. Να ζεσταίνεται και δημιουργείται πρόβλημα; Προσωρινά το παρακολουθούμε.
Belisarius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω θα ελεγα πως επειδι θα ζητησει πολλα το service καλυτερα καινουριο κηνητο και οχι android Η επισκευή στο service είναι δωρεάν. Καλό είναι να γνωρίζουμε τα βασικά. Θα μου πεις τι απαιτήσεις να έχεις από άνθρωπο που θεωρεί το android μη αξιόπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα