Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι σωστο αλλα οταν η μητρικη εχει λαμπακι, αυτο αναβει εφοσον παιρνει κανονικα ρευμα και ας μην ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης. παντως για την cpu ναι ετσι ειναι εννοειται οτι και εντελως βγαλμενη να ειναι ο υπολογιστης θα πρεπει να παιρνει μπροστα απλα να μην κανει τιποτα αλλα οταν εισαι σε τετοια περιεργη κατασταση τα κοιτας ολα..

κι εννοειται οτι πρεπει να κοιταξει αν συνδεσε σωστα το power button

Ναι αυτο για το λαμπάκι δεν το πήρα πρέφα !  Οπότε θεωρώ είτε λάθος συνδέσεις αν και μου φαίνεται απίθανο ή το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα .

Ενα λεπτό όμως !!!

Αρχικά πάει το αρχικό τροφοδοτικό για έλεγχο . Βάζει επάνω στην αρχική μητρική και άλλα τροφοδοτικά και δεν κάνουν τίποτα. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ αγοράζει νεα μητρική ΑΛΛΑ βάζει το αρχικο τροφοδοτικό πάνω . 

Ποιος μας λέει ότι δεν κάηκε και η αρχική μητρική και το τροφοδοτικό ;

Δοκίμασε στην νέα μητρική με άλλο τροφοδοτικό γιατί δεν ξέρω τι σου μέτρησε ακριβώς ο φίλος σου .

Δημοσ.

Ναι αυτο για το λαμπάκι δεν το πήρα πρέφα !  Οπότε θεωρώ είτε λάθος συνδέσεις αν και μου φαίνεται απίθανο ή το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα .

Ενα λεπτό όμως !!!

Αρχικά πάει το αρχικό τροφοδοτικό για έλεγχο . Βάζει επάνω στην αρχική μητρική και άλλα τροφοδοτικά και δεν κάνουν τίποτα. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ αγοράζει νεα μητρική ΑΛΛΑ βάζει το αρχικο τροφοδοτικό πάνω . 

Ποιος μας λέει ότι δεν κάηκε και η αρχική μητρική και το τροφοδοτικό ;

Δοκίμασε στην νέα μητρική με άλλο τροφοδοτικό γιατί δεν ξέρω τι σου μέτρησε ακριβώς ο φίλος σου .

φιλε μου τον ρωτησα πιο πισω αυτο ακριβως και απαντησε οτι δοκιμασε και τις 2  μητρικες και με τα 3 τροφοδοτικα!

Δημοσ.

φιλε μου τον ρωτησα πιο πισω αυτο ακριβως και απαντησε οτι δοκιμασε και τις 2  μητρικες και με τα 3 τροφοδοτικα!

E τότε πραγματικά σηκώνω τα χέρια !!! Τι να υποθέσω;  Καμένα και τα 3 τροφοδοτικά; Καμμένες και οι 2 μητρικές ; Πόσοι γκαντεμιά ;

Η μήπως λάθος συνδέσεις ;   

:wacko:

Δημοσ.

ε απ΄ο,τι φαινεται καποια λαθος συνδεση η΄εχει προβλημα η πριζα! δεν γινεται να ειναι ολα καμμενα και ταυτοχρονα!

καλωδιο ρευματος τροφοδοτικου αλλαξες?

Δημοσ.

τωρα περιμενω να μου φερουν ενα καινουργιο τροφοδοτικο θα το τεσταρο και στην παλια και στην καινουργια

Έχεις συνδέσει σωστά το κουμπί με την μητρική όπως υπώθηκε? Αν δεν σύνδεσεις σωστά το power sw πως θα ανοίξει το pc?

Δημοσ.

παιδιά λύθηκε το θέμα μου!!!!!!!!!! τελικά έφταιγε το καλώδιο του τροφοδοτικού που πήγαινε στην πρίζα τσάμπα η μητρική ευχαριστώ για την βοήθεια 

Δημοσ.

Αφου στα λεω και δεν με ακους!!!Με παραδεχεσαι?Απαξ και δεν γινεται να'ναι ολα καμμενα αρα η' η πριζα θα'χει προβλημα η' ο,τι υπαρχει απο την πριζα ως το τροφοδοτικο(το καλωδιο). Γι' αυτο δεν αναβε ποτε το λαμπακι κτλ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...