kostas132810 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ενω επαιζα με το pc μου ξαφνικα εκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτε.η μητρηκη δεν ειχε λαμπακη επανω.πηρα το τροφοδοτικο και πηγα σε ενα φιλο το μετρησε και μου ειπε οτι δουλευε το ξαναεβαλα επανω και τπτ.δοκιμασα με δυο διαφορετικα τροφοδοτικα και τπτ.και ετσι πηρα καινουργια μητρηκη την εβαλα επανω την συνδεσα εβαλα το αρχικο τροφοδοτικο το εβαλα σε ον και το λαμπακη της μητρηκης δεν αναβε. τι φταιει? το τροφοδοτικο ή καινουργια μητρηκη ή cpu?
v-tidus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η μητρική που πήρες έχει το ίδιο socket με την παλιά? (Σου την πρότεινε κάποιος?) Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά όλα τα καλώδια? Και αυτά του κουτιού?
kostas132810 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ναι ειμαι ειναι η σωστη μητρηκη και τα συνδεσα σωστα. υπαρχη περιπτωση να ειναι ο cpu? δεν θα εδεινε ρευμα στην μητρηκη?
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό.
FasTaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 To οτι δοκιμασε με 2 αλλα τροφοδοτικα μαλλον δεν το διαβασες οποτε παρε γιαλια ή μην διαβαζεις μεθυσμενος. 1) Δεν ειναι ο cpu ειναι η cpu (central processing unit) και οχι δεν φταει αν ειχε θεμα απλα θα αναβε και θα σου κολλαγε ωραια και απλα στο P.O.S.T. 2) Τσέκαρε καλυτερα την ram. Αν εχεις 2+ DIMM δοκιμασε να βγαλεις 1 , να αλλαξεις θεση κτλ αν εχεις 1 εκει εχεις θεμα γιατι πρεπει να βρεις αλλο DIMM. Πολλοι θα πουνε οτι δεν εχει σχεση η ram αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες να φταιει η ram. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα, πρεπει να βαλεις αλλη cpu για να δεις αν καηκε αυτη. την ειχες κλοκαρισμενη? ποσο καιρο ειχες να καθαρισεις την ψυκτρα σου? ναι αυτο με το λαμπακι δεν κολλαει ομως.. και καμμενη να ειναι η cpu θα επρεπε να αναβει.. στην καινουργια μητρικη εβαλες και το δευτερο τροφοδοτικο?
kostas132810 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 παιδια δοκιμασα και τα 3 τροφοδοτικα και στην παλια και στην καινουργια η παλια δεν ειχε λαμπακι για αυτο πηρα καινουργια μητρηκη γτ μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο δουλευει. εχει μια ραμ 4 gb ddr3.εχει να καθαρηστει απο οταν τον πηρα περιπου πριν 2 χρονια ηταν γεματη η ψηχτρα απο σκονη.
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 κανονικα πρεπει να βρεις και μια αλλη cpu για να το αποκλεισεις αυτο αλλα οπως ξανα ειπα δεν κολλαει με το λαμπακι και την μητρικη. σε αλλη πριζα το εβαλες?
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 παιδια δοκιμασα και τα 3 τροφοδοτικα και στην παλια και στην καινουργια η παλια δεν ειχε λαμπακι για αυτο πηρα καινουργια μητρηκη γτ μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο δουλευει. εχει μια ραμ 4 gb ddr3.εχει να καθαρηστει απο οταν τον πηρα περιπου πριν 2 χρονια ηταν γεματη η ψηχτρα απο σκονη. Τότε,επέστρεψε την μητρική ως doa. Σιγουρέψου βέβαια πως έχεις κάνει όλες τις συνδέσεις σωστά,όπως π.χ. τα πιν για το διακόπτη δεν είναι στο ρεσετ. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τότε,επέστρεψε την μητρική ως doa. Σιγουρέψου βέβαια πως έχεις κάνει όλες τις συνδέσεις σωστά,όπως π.χ. τα πιν για το διακόπτη δεν είναι στο ρεσετ. σωστο και αυτο αλλα αφου εννοειται οτι ειναι σωστα τα ρευματα, θα επρεπε να αναβει το λαμπακι της μητρικης με το που θα ανοιγε το τροφοδοτικο.απλα δεν θα μπορουσε να το βαλει μπροστα.. τωρα αν το λαμπακι της μητρικης αναβει κατευθειαν οταν παρει μπροστα ο υπολογιστης τοτε οκ αυτο θα εχει πολλες πιθανοτητες
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Oταν πατάς το power παίρνει μπροστά το τροφοδοτικό, γυρνάει το ανεμιστήρας, ανάβουν τα λεντ του κουτιού
Dare-Devil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν η cpu έχει πρόβλημα το pc ανάβει απλά δεν κάνει POST όπως σωστά είπε ένας πιο πάνω . Εγώ σκέφτομαι μήπως το πρόβλημα είναι το power button του κουτιού . Προσπάθησε να ενεργοποιήσεις το pc με τον εξής τρόπο που θα σου πώ . Βραχυκύκλωσε ta 2 pins της μητρικής όπου κουμπώνει το power button σου . Ουσιαστικά κάνε μια ένωση ένα βραχυκύκλωμα ακουμπώντας μόνο αυτα τα 2 pins με ένα μεταλλο π.χ με την μύτη ενός κατσαβιδιού . Καταλαβες τι εννοώ ;
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ναι σωστο αλλα οταν η μητρικη εχει λαμπακι, αυτο αναβει εφοσον παιρνει κανονικα ρευμα και ας μην ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης. παντως για την cpu ναι ετσι ειναι εννοειται οτι και εντελως βγαλμενη να ειναι ο υπολογιστης θα πρεπει να παιρνει μπροστα απλα να μην κανει τιποτα αλλα οταν εισαι σε τετοια περιεργη κατασταση τα κοιτας ολα.. κι εννοειται οτι πρεπει να κοιταξει αν συνδεσε σωστα το power button
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα