LoufasGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η συσκευή φαίνεται εξαιρετική, η μπαταρία δεν με προβληματίζει. Έχω Huawei p8 με 2680mah και βγάζει τη μέρα με απαιτητική χρήση. Αντικειμενικα οι περισσότεροι από εμάς φορτιζουν τις συσκευές τους κάθε βράδυ, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα κάποια στιγμή να κουβαλάω και ένα powerbank μαζί μου. Αν η συσκευή κάνει κάτω από 450 ευρώ είναι μια χαρά, άλλωστε έχει και το λογότυπο της Sony πίσω για όσους έχουν τα ψυχολογικά τους με τις μάρκες...
villa.romas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι θέση έχουν αυτοί που επιλέγουν σχεδιασμούς και χαρακτηριστικά; θέλω να στείλω CV
nfsmw_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Full HD αναλυση και μπαταρια χειροτερη απο του Ζ2....Μαλιστα To Z2 ειναι ισως το πιο καλο κινητο που εχει βγαλει η Sony (χρονικα πηγαινοντας παντα, δεν το συγκρινω με το Z5 πχ). Το πηρα οταν βγηκε και ακομα το εχω. Παει πολυ γρηγορα, ειναι πληρη, και η μπαταρια με βγαζει καλυτερα απο οτι αλλο εχω παρει μεχρι τωρα. Οταν χαλασει θα σκεφτω για αλλο μοντελο, αλλιως ουτε καν προσωπικα. 1
d4mage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά όλες "samsung" γίνανε, αραδιασμένα τηλέφωνα παντούυυυυυυυ ( και η apple μέσα, ε! ).
Neg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά όλες "samsung" γίνανε, αραδιασμένα τηλέφωνα παντούυυυυυυυ ( και η apple μέσα, ε! ). Εγώ ξέρω ότι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους όλες οι εταιρίες και δεν ξέρουν τι να βγάλουν πλέον.
georgetsl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ξέρω ότι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους όλες οι εταιρίες και δεν ξέρουν τι να βγάλουν πλέον. απο μια αποψη ομως εχεις και μια τεραστια γκαμα να διαλεξεις αναλογα με την τσεπη σου ,συν ο ανταγωνισμος που ριχνει τιμες .....δε θα το ελεγα καθολου ασχημο το να υπαρχουν πολλα μοντελα .Μπορεις να βρεις κινητα στα ιδια χαρακτηριστικα και διαφορες 100-200 ευρω μεταξυ τους .....ας εχουν μπλεγμενα τα μπουτια τους ,καλο για τον καταναλωτη .
pseira Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δείξε μου το κινητο σου να σου πώ ποιος είσαι.Smartphone ψαχνει για ηλίθιο.Αυτό είναι καταντια βγάζουν ολοένα και πιο έξυπνες τεχνολογίες και τοσο πιο πολύ χαζεύουνε εμάς. Πέστα ρε φίλε. Κλείσε και το ίντερνετ και άνοιξε καμιά τηλεόραση. Ασπρόμαυρη. Μη σε χαζέψει η έγχρωμη. 4
Tigran Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Φέτος η σχεδιαστική ομάδα των xperia έκανε διακοπές κι άφησαν τα τσικό να παίξουν μπάλα. Tragic design!
21century Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ενα πλούσιο κινητό με καλές επιλογές αλλά νομίζω ότι όλα πρέπει να έχουν δική τους προσωπικότητα...
Craven Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 παρα πολυ ωραια προταση, σταμάτησα να διαβάζω στα 2620mah. Πολυ κακή προταση. Bye. Έλα πες το.. δεν έχεις πιάσει ποτέ Sony στα χέρια σου να δεις πως πάει σε 5" με μικρότερη ακόμα μπαταρία (βλέπε το xperia z που είχα) σωστά? Εμένα αν κάτι με χαλάει είναι τα χειρότερα περιθώρια δεξιά-αριστερά στην οθόνη και απ το ΧΑ και ΟΧΙ η μπαταρία γιατί αν έστω και μια φορά έχεις δουλέψει ένα xperia ξέρεις πως η μπαταρία είναι το τελευταίο που πρέπει να ανησυχείς.
enigma84 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Στα λεφτά που θα έχει όταν έρθει νομίζω ότι το Ζ5 θα ναι καλύτερη πρόταση.... Δεν ξέρω τι κάνει ο επεξεργαστής και η gpu του Χ αλλά από εκεί και πέρα μόνο στην μπροστά κάμερα θα υπερτερεί και παίζει η πίσω. Το άλλο για αμελητέα διαφορά στις διαστάσεις έχει και μεγαλύτερη μπαταρία και αδιαβροχοποίηση...
Hannibal_Lector Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά ... εντός, από εκεί και πέρα η πρόσοψη από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις? bezels για τα θηρία, design ? θα μπορούσε να είναι το κινητό του michael knight ... στην πρώτη έκδοση της σειράς. Καλά ... χωρίς πλάκα εκεί στην sony δεν τα βλέπουν τα κινητά πριν τα κυκλοφορήσουν?
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πες μας τωρα οτι θες το πλαστικο εσυ να μας τρελανεις ολους! Εγώ το προτιμώ. Είναι πιο "εύκολο" το πλαστικό. Και καθόλου γυαλί να μην είχαν θα το προτιμούσα. Αν το είχα πάνω σε ένα γραφείο δεν θα με πείραζε αλλά για κάτι που κουβαλάω μαζί μου δεν με ενθουσιάζει το γυαλι-μέταλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα