stamy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σας, Εχω ένα προβληματάκι.. ενώ μπαίνω μέσα στα ασύρματα δίκτυα και κάνω delete ένα δίκτυο που δεν θέλω πλεόν αλλά έχω συνδεθει μια φόρα κανονικά, προσπαθω να το σβήσω και όταν το κάνω μετά απο λίγο εμφανίζεται συνδεμένο...
me3ikan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σας, Εχω ένα προβληματάκι.. ενώ μπαίνω μέσα στα ασύρματα δίκτυα και κάνω delete ένα δίκτυο που δεν θέλω πλεόν αλλά έχω συνδεθει μια φόρα κανονικά, προσπαθω να το σβήσω και όταν το κάνω μετά απο λίγο εμφανίζεται συνδεμένο... Αρκει να κανεις disconnect οταν συνδεθει αυτοματα στο συγκεκριμενο δικτυο και μετα να συνδεθεις σε καποιο αλλο. Δεν θα ξανασυνδεθεις αυτοματα σε δικτυο οπου εχεις κανει χειροκινητα αποσυνδεση.
stamy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 me3ikan : δεν το διάβασες καλά! το έχω κάνει και delete και επανέρχεται απο μόνο του. και Disconnect να το κάνεις πάλι έρχεται, δοκίμασα να κάνω delete και το profile απο το πρόγραμμα που περνάει ο κατασκευαστείς και μου δείχνει ότι όλα είναι καλά μέχρι στιγμης! ευχαριστώ για το χρόνο σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα