GusHLR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον εχω τον παρακατω πυργο , ειμαι ερασιτεχνης τεχνικος και προσπαθω να τα φτιαχνω , λοιπον ο παρακατω πυργος δεν ανοιγει ενω μεσα λειτουργουν ολα κανονικα (ανεμυστηρια κλπ ) , τι μπορει να ειναι ;;;
La_MoRt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείς πως δεν έχει εικόνα; Το μηχάνημα έχει αλλαγμένο τίποτα ή είναι όπως όταν το πήρες;
GusHLR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι του αδελφου μου ,εγω το πηρα να του το φτιαξω . Τι ακριβως επαθε ;;; Εβλεπε ταινια online και ξαφνικα παγωσε και εκλεισε , τωρα που το πηρα εγω το εβαλα να ανοιξει με RGB καλωδιο στην τηλεοραση και δεν βγαζει καθολου εικονα . Ο Αδελφος μου το ανοιγε με hdmi
La_MoRt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως σε χαιρέτησε η κάρτα γραφικών του; Αν έχει onboard κάρτα δοκίμασε με αυτή να δεις αν λειτουργεί.
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τα ανεμιστήρια μπορεί να λειτουργούν αλλά να έχει πρόβλημα ακόμα και η μητρική. Ξεκινάς δοκιμάζοντας άλλη κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Βρες κάποια δανεικά για να δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα