seloner Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ευχαριστω οσους βοηθησαν.Aνεβαζω photo με τις ρυθμισεις που εχει το xmp.Σκεφτομαι να μην κανω καποιο oc μεχρι να αλλαξω την ψυκτρα.Με xmp ενεργοποιημενο το vcore εχει Minimum τιμη 1.2 και φτανει μεχρι 1.246.Αμα βγαλω το xmp τοτε πεφτει και στο 0.7 αλλα πηγαινει μεχρι 1.45(ταυτιζεται με το vid που σας ανεφερα πιο πανω)Το θεμα ειναι τωρα το αφηνω με xmp ενεργο η οχι;Παιζει να ειναι λαθος αυτα που διαβαζω απο aid extreme asus suite και h64info? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί το XMP θεωρείται κατάσταση oc και ίσως ο επεξεργαστής να έχει άλλα δεδομένα μέσα του. Θέλω να δείς αν αλλάζει το base clock και ο multiplier ή ratio με το xmp. Εν πάση περιπτώσει, αν με το το XMP δεν έχεις θέμα αστάθειας, ενεργοποίησέ το, εφόσον σου δίνει και μικρότερα ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί το XMP θεωρείται κατάσταση oc και ίσως ο επεξεργαστής να έχει άλλα δεδομένα μέσα του. Θέλω να δείς αν αλλάζει το base clock και ο multiplier ή ratio με το xmp. Εν πάση περιπτώσει, αν με το το XMP δεν έχεις θέμα αστάθειας, ενεργοποίησέ το, εφόσον σου δίνει και μικρότερα ρεύματα. Ναι δεν εχω καποιο θεμα ασταθειας ολα πανε ρολοι.Λες να μπορεσω να παω στα 4.4-5 με 1.3 αφου ειμαι με τα 1.245 σταθερος; Δεν βλπεω να αλλαζει το base clock και o multiplier . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δεν εχω καποιο θεμα ασταθειας ολα πανε ρολοι.Λες να μπορεσω να παω στα 4.4-5 με 1.3 αφου ειμαι με τα 1.245 σταθερος; Δεν βλπεω να αλλαζει το base clock και o multiplier . Το oc που θέλεις να πετύχεις νομίζω ότι μπορείς σχετικά εύκολα να το πετύχεις, ακόμα και αν το τσιπάκι σου δεν είναι και ο καλύτερος overclocker. Απλά, όπως σου είπα και στην αρχή και το ανέφερες και εσύ, δεν μπορείς να το επιχειρήσεις τώρα με αυτή την ψύκτρα. Θέλεις μια καλή ΑΙΟ για να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μαλιστα σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε να εισαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Tελικα ειδα ενα videaki στο youtube και τον πηγα στα 4.5 με 1.267 voltage με manual oc.Πολυ κομπλε πιστευω με θερμοκρασιες κατω απο 60 βαθμους.Απορω γιατι με stock ρυθμισεις ηθελε τοσο πολυ voltage ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το δοκίμασες με κάποιο τρόπο για να δείς αν είναι σταθερό; Οι 60° μέγιστο είναι με ποιά χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ετρεξα 1.30 ωρα aida extreme.Σε full χρηση ειναι 60 βαθμοι.Τωρα που παιζω gta πχ μια ωριτσα ειμαι στους 52 max.Μπορει να μην ειναι 100% stable αμα κρασαρω απλα θα ανεβασω λιγο voltage η θα κατεβασω στα 4.4.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τέλεια είσαι. Αν με το AIDA σε 1 1/2 ώρα έπιασες μόνο 60° είναι πολύ καλά. Μου φαίνεται καλό το τσιπάκι σου τελικά. Αν βάλεις και καλύτερη ΑΙΟ στο μέλλον θα μπορείς να τον πάς και 4.6 με ~1.3V πιστεύω, που είναι καλό oc για 24/7. Μπράβο πάντως που το έψαξες και το βρήκες μόνος σου. Οι περισσότεροι τα θέλουν στο πιάτο όλα. Κυριολεκτικά πρέπει να λές το κάθε βήμα, λες και το χρώσταγες... Καλή συνέχεια και καλοδούλευτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το βιντεακι ειδα https://www.youtube.com/watch?v=7pL_n5l4gWU . Ευκολο μου φανηκε σε 5 λεπτα τα εκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το βιντεακι ειδα https://www.youtube.com/watch?v=7pL_n5l4gWU . Ευκολο μου φανηκε σε 5 λεπτα τα εκανα. Ωραία. Ανέβασες την cache στο 41 όπως αυτός;; Να ξέρεις μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του αυτό στο σωστό oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το εκανα ειναι κακο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το εκανα ειναι κακο; Ὀχι, αρκεί να μη το παρακάνεις. Ίσα-ίσα, έγραψα ότι μπορεί να σε βοήθησε κιόλας. Γενικά, όσο ανεβαίνει το cache ratio και μαζί του και το ring voltage, έχει παρατηρηθεί ότι ο επεξεργαστής σταθεροποιείται με κάπως λιγότερο vcore, κάτι που σημαίνει και κάπως καλύτερες θερμοκρασίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μαλιστα ευχαρστιω για την βοηθεια.Εφαγα blue screen μετα απο κανα διωρο gta.Τωρα αυτο που εκανα ειναι να το παω στα 4.4 να δω αν ειναι 100% stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα