gr234567 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) τσάμπα Hard Disk Sentinel Standard 4.60 Εντοπίστε πιθανά προβλήματα πριν αποβούν σε μια ανεπανόρθωτη καταστροφή για τα δεδομένα σας. http://gr.giveawayoftheday.com/hard-disk-sentinel-4-6/ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2016 από gr234567 22
x_vagos_x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ωπ. Ευχαριστώ TS! Είχα από προηγούμενο offer την 4.50. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 την προηγούμενη φορά που είχε δώσει το Standard σου έλεγε οτι μπορείς να αναβαθμίζεις δωρεαν για πάντα. Εδω δεν γράφει κάτι οπότε προσοχή.
x_vagos_x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σωστή παρατήρηση. Από το readme file του σημερινού offer: Please note that the software you download and install during the Giveaway period comes with the following important limitations: 1) No free technical support 2) No free upgrades to future versions 3) Strictly non-commercial usage
tedgr13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 την προηγούμενη φορά που είχε δώσει το Standard σου έλεγε οτι μπορείς να αναβαθμίζεις δωρεαν για πάντα. Εδω δεν γράφει κάτι οπότε προσοχή. Το λέει στο readme πως δεν περιλαμβάνει μελλοντικές ενημερώσεις. Για όσους δεν προλάβαμε όμως το προηγούμενο giveaway όμως, μιά χαρά είναι και αυτό. Thanx στον topic starter! 1
La_MoRt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα χτυπάει το antivirus το νου σας...
kalodrei Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα χτυπάει το antivirus το νου σας... false alarm ειναι,το giveawayoftheday ειναι καθαρο site .
La_MoRt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δε χτύπησε για το link ή για το site χτύπησε μόλις έτρεξα το αρχείο. Εγώ δε το ρισκάρω στο totalvirus 2 από τα 50 και το eset μαζί που το έχω εγκατεστημένο στο δικό μου χτυπάνε για trojan.
dimitris21gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή πριν την εγκατάσταση είδα ότι τσεκάρει κάτι από το site του giveaway κλπ, αν χρειαστεί να το ξαναπεράσω μετά από κάνα φορμάτ θα είναι οκ ή οχι;
kostakiss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εγω εχω απο προηγουμενη φορα το προ το οποιο λεει στις οδηγιες οτι ειναι για 1 υπολογιστη προενεργοποιημενο και πρεπει την πρωτη φορα να εισαι στο ιντερνετ..εγω βεβαια εκεινο τον υπολογιστη τον πουλησα χωρις το προγραμμα μεσα,μπορω να μεταφερω τις ιδιοτητες εδω? Free Hard Disk Sentinel Professional (100% discount) TERMS AND CONDITIONS This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use. Want commercial use? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades No free updates; if you update the program, it may turn into a trial. Want free updates? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades No free tech support. Want free tech support? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades Must be downloaded and installed before this offer is over; you cannot install / reinstall later, such as if your computer crashes. Want to install / reinstall at any time? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades May not be resold YOUR LICENSE KEY(S) Please read the directions given below for your license key or to learn how to register this offer. YOUR DOWNLOAD(S) Download 1: hdsentinel_pro_setup_450_sharewareonsale.com.zip Download 2: (Download Mirror) hdsentinel_pro_setup_450_sharewareonsale.com.zip DIRECTIONS The download link for Hard Disk Sentinel Professional is given to you above. Download and install Hard Disk Sentinel Professional and simply enjoy — the program comes pre-registered, but do make sure you have Internet access on your first run. Be sure to leave a nice comment if you like this offer or ask for help if you have any trouble. SPECIAL OFFER FOR YOU Want more features, such as the portable version of Hard Disk Sentinel? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades at a massive 55% discount today and enjoy use of the portable version, free lifetime upgrades and tech support. Get it now!
nek4d Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Επισης προσεξτε οσοι εχετε παρει το παλιο 4,50, ηταν το pro, ενω αυτο ειναι το standard, μην το βαλετε, νομιζοντας οτι κανετε αναβαθμιση. 1
panosno1com Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή πριν την εγκατάσταση είδα ότι τσεκάρει κάτι από το site του giveaway κλπ, αν χρειαστεί να το ξαναπεράσω μετά από κάνα φορμάτ θα είναι οκ ή οχι; σε παλιοτερη προσφορα του giveaway , μετα απο φορματ δεν με αφησε να ξαναπερασω το προγραμμα προσφορα! δε θυμαμαι ποιο προγραμμα ηταν αλλα επειδη ακριβως επικοινωνει με το σερβερ τους, δεν με αφησε.. δεν ξερω αν αλλαξε κατι βεβαια 1
dimitris21gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 σε παλιοτερη προσφορα του giveaway , μετα απο φορματ δεν με αφησε να ξαναπερασω το προγραμμα προσφορα! δε θυμαμαι ποιο προγραμμα ηταν αλλα επειδη ακριβως επικοινωνει με το σερβερ τους, δεν με αφησε.. δεν ξερω αν αλλαξε κατι βεβαια Δώρο άδωρον τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα