Προς το περιεχόμενο

[software] τσάμπα Hard Disk Sentinel Standard 4.60 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την προηγούμενη φορά που είχε δώσει το Standard σου έλεγε οτι μπορείς να αναβαθμίζεις δωρεαν για πάντα.

Εδω δεν γράφει κάτι οπότε προσοχή.

Δημοσ.

Σωστή παρατήρηση.

Από το readme file του σημερινού offer:

Please note that the software you download and install during

the Giveaway period comes with the following important limitations:
1) No free technical support
2) No free upgrades to future versions
3) Strictly non-commercial usage
Δημοσ.

την προηγούμενη φορά που είχε δώσει το Standard σου έλεγε οτι μπορείς να αναβαθμίζεις δωρεαν για πάντα.

Εδω δεν γράφει κάτι οπότε προσοχή.

Το λέει στο readme πως δεν περιλαμβάνει μελλοντικές ενημερώσεις. Για όσους δεν προλάβαμε όμως το προηγούμενο giveaway όμως, μιά χαρά είναι και αυτό. Thanx στον topic starter!

• Like 1
Δημοσ.

Δε χτύπησε για το link ή για το site χτύπησε μόλις έτρεξα το αρχείο. Εγώ δε το ρισκάρω στο totalvirus 2 από τα 50 και το eset μαζί που το έχω εγκατεστημένο στο δικό μου χτυπάνε για trojan. 

Δημοσ.

Επειδή πριν την εγκατάσταση είδα ότι τσεκάρει κάτι από το site του giveaway κλπ, αν χρειαστεί να το ξαναπεράσω μετά από κάνα φορμάτ θα είναι οκ ή οχι;

Δημοσ.

εγω εχω απο προηγουμενη φορα το προ το οποιο λεει στις οδηγιες οτι ειναι για 1 υπολογιστη προενεργοποιημενο και πρεπει την πρωτη φορα να εισαι στο ιντερνετ..εγω βεβαια εκεινο τον υπολογιστη τον πουλησα χωρις το προγραμμα μεσα,μπορω να μεταφερω τις ιδιοτητες εδω?

Free Hard Disk Sentinel Professional (100% discount)

TERMS AND CONDITIONS
This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use. Want commercial use? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades
No free updates; if you update the program, it may turn into a trial. Want free updates? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades
No free tech support. Want free tech support? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades
Must be downloaded and installed before this offer is over; you cannot install / reinstall later, such as if your computer crashes. Want to install / reinstall at any time? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades
May not be resold

YOUR LICENSE KEY(S)

Please read the directions given below for your license key or to learn how to register this offer.

YOUR DOWNLOAD(S)

Download 1: hdsentinel_pro_setup_450_sharewareonsale.com.zip
Download 2: (Download Mirror) hdsentinel_pro_setup_450_sharewareonsale.com.zip

DIRECTIONS

The download link for Hard Disk Sentinel Professional is given to you above. Download and install Hard Disk Sentinel Professional and simply enjoy — the program comes pre-registered, but do make sure you have Internet access on your first run.

Be sure to leave a nice comment if you like this offer or ask for help if you have any trouble.

SPECIAL OFFER FOR YOU

Want more features, such as the portable version of Hard Disk Sentinel? Then get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades at a massive 55% discount today and enjoy use of the portable version, free lifetime upgrades and tech support. Get it now!
Δημοσ.

Επισης προσεξτε οσοι εχετε παρει το παλιο 4,50, ηταν το pro, ενω αυτο ειναι το standard, μην το βαλετε, νομιζοντας οτι κανετε αναβαθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πριν την εγκατάσταση είδα ότι τσεκάρει κάτι από το site του giveaway κλπ, αν χρειαστεί να το ξαναπεράσω μετά από κάνα φορμάτ θα είναι οκ ή οχι;

σε παλιοτερη προσφορα του giveaway , μετα απο φορματ δεν με αφησε να ξαναπερασω το προγραμμα προσφορα! δε θυμαμαι ποιο προγραμμα ηταν αλλα επειδη ακριβως επικοινωνει με το σερβερ τους, δεν με αφησε.. δεν ξερω αν αλλαξε κατι βεβαια

• Like 1
Δημοσ.

σε παλιοτερη προσφορα του giveaway , μετα απο φορματ δεν με αφησε να ξαναπερασω το προγραμμα προσφορα! δε θυμαμαι ποιο προγραμμα ηταν αλλα επειδη ακριβως επικοινωνει με το σερβερ τους, δεν με αφησε.. δεν ξερω αν αλλαξε κατι βεβαια

Δώρο άδωρον τότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...