sugarias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μετά από το τελευταίο update των windows 10 στον υπολογιστή της δουλειάς παρατήρησα ότι έλειπε ένα πρόγραμμα από τον λογαριασμό του administrator. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία και συνέχισα κανονικά όλες αυτές τις μέρες τη δουλειά μου. Την Παρασκευή η υπάλληλος μπήκε στο λογαριασμό της (στον ίδιο υπολογιστή, απλός χρήστης) και έλειπαν όλα τα αρχεία της. 2 μέρες τώρα δεν μπορώ να βρω τίποτα! έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον;
Demon Lord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μου έχει συμβεί και εμένα αλλά το μόνο που σβήστηκε ήταν το cpuz το οποίο μάλιστα λέει ότι είναι και windows 10 compatible. Οπότε απλά ξαναεγκατέστησα το πρόγραμμα. Αρχεία όμως δεν είδα να λείπουν.
thepoint Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να βοηθήσει μια επαναφορά σε προηγούμενο σημείο χρονικά αμέσως πριν εμφανιστεί το πρόβλημα. Win+R και τρέξε το rstrui εμφάνισε όλα τα χρονικά σημεία που υπάρχουν στον υπολογιστή και κάνε κλικ σε μια ημερομηνία προηγούμενη από την εμφάνιση του προβλήματος, ακολούθως με το σάρωση για τα προγράμματα και αρχεία βλέπεις τι επηρεάζει η επαναφορά αυτή και αποφασίζεις. Ο υπολογιστής θα κάνει επανεκκίνηση δεν διαρκεί πολύ η διαδικασία αυτή μερικά λεπτά. Εκτός απροόπτου θα βρεις τα στοιχεία που δεν βλέπεις τώρα. Μπορείς να ανακαλέσεις την επαναφορά με την ίδια διαδικασία. Βέβαια χάνεις ότι μεταγενέστερα του χρόνου αυτού έχουν καταχωρηθεί αλλά τουλάχιστον μπορείς να κρατήσεις αντίγραφα των αρχείων αυτών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα