roditis82 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=eTZ-Kwi24eM Απίστευτο Indie Horror Game, που κυκλοφόρισε πρόσφατα.... αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, έχει δανειστεί στοιχεία από το P.T χωρίς όμως να θεωρείται κλώνος...φτιαγμένο με UNITY engine.....
MacGyver2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πράγματι πολύ καλΌ horror παιχνίδι. Μέχρι στιγμής που το έχω παίξει Έχω αλλάξει πέντε σώβρακα και 2 ζευγάρια κάλτσες :-P...
roditis82 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ΧΑΧΑΑΧ και εγώ το ίδιο, και το καλό στην όλη φάση είναι ότι, δεν σε προειδοποιεί πότε θα σκάσει το jump scare....μέχρι που σκάει!!! και μετά οι κάλτσες που λέγαμε...συνήθως παρόμοια games σε προετοιμάζουν...με αλλαγή στην μουσική η κάποια εφέ..αλλα το συγκεκριμένο σε κρατάει εκεί στην άκρη της καράκλας σου μέχρι να βγεί το Allison Road, παίρνουμε την "δόση" μας με το εν λόγω game ΧΑΧΑΑΧ και εγώ το ίδιο, και το καλό στην όλη φάση είναι ότι, δεν σε προειδοποιεί πότε θα σκάσει το jump scare....μέχρι που σκάει!!! και μετά οι κάλτσες που λέγαμε...συνήθως παρόμοια games σε προετοιμάζουν...με αλλαγή στην μουσική η κάποια εφέ..αλλα το συγκεκριμένο σε κρατάει εκεί στην άκρη της καράκλας σου μέχρι να βγεί το Allison Road, παίρνουμε την "δόση" μας με το εν λόγω game υποστηρίζει και vr headset.... εκεί να σε δώ ΜacGyver
MacGyver2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Απαπα με τπτ όχι ότι θα πάω από καρδιά απλά είναι θέμα οικονομικό μωρέ κατάλαβες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα