Προς το περιεχόμενο

Τρύπες σε κουτί.

Serbinhio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδιά,

Εδω και 2 μήνες φτιάχνω ενα PC και τωρα είμαι στο σημείο που εχω τελειώσει και ψάχνω τις ατέλειες. Εχω το κουτι Bitfenix Comrade Window, οπου μπροστά (οπως θα δείτε και στις φωτό) μπορεί να πάρει 2 ανεμυστήρια. Εβαλα λοιπόν 2, επειδή όμως τραβάει αέρα μόνο απο μια μικρή οπή στο κάτω μέρος, μόνο το κάτω ανεμυστητακι κάνει δουλεια, και το πάνω ελάχιστα πράγματα. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω τρύπες στο μπορτα μέρος του κουτιού με κανενα πατρόν για να βγεί όμορφο. Τι λέτε αξίζει ή απλα να βγάλω το ανεμυστήρι?

Ευχαριστώ :)

post-308902-0-68449100-1456119835_thumb.jpg

post-308902-0-05116800-1456119836_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν σκεφτεσαι για χειρονακτικη δουλεια το πιθανοτερο ειναι το αποτελεσμα να μην βγει οπως το φανταζεσαι. οποτε αστο ετσι οπως ειναι καλυτερα. αν νομιζεις οτι αυτος ο ανεμιστηρας κανει μονο θορυβο και τιποτα αλλο τοτε βγαλτον.

αν σκεφτεσαι για χειρονακτικη δουλεια το πιθανοτερο ειναι το αποτελεσμα να μην βγει οπως το φανταζεσαι. οποτε αστο ετσι οπως ειναι καλυτερα. αν νομιζεις οτι αυτος ο ανεμιστηρας κανει μονο θορυβο και τιποτα αλλο τοτε βγαλτον.

Οχι θόρυβο δεν κάνει καθόλου, πήρα καλα ανεμιστήρακια, απλα αμα βάλω το χέρι μου βγάζει πολύ λιγότερο αέρα αποτι το κατω. Υπάρχει αλλη επιλογή απο το χειρονακτικό? και αν ναι που. Σε ευχαριστώ για την απάντηση ¨)

αν σκέφτεσαι για χειρονακτικη δουλεια το πιθανότερο ειναι το αποτελεσμα να μην βγει οπως το φανταζεσαι. οποτε αστο ετσι οπως ειναι καλυτερα. αν νομιζεις οτι αυτος ο ανεμιστηρας κανει μονο θορυβο και τιποτα αλλο τοτε βγαλτον.

++++ 

Όταν κάνουμε κακές επιλογές κουτιού αυτά παθαίνουμε. Πουλησέ το και πάρε ένα άλλο της προκοπής.

σιγα μην τρεχει τωρα να πουλαει το κουτι για να κερδισει 1-2 βαθμους.

καλυτερα αστο ετσι φιλε,μπορει να βγει και χαλια και μετα το κουτι να ειναι για πεταμα.Δεν θα κερδισεις και τρελες διαφορες στις θερμοκρασιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...