yazidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, Στον χώρο εργασίας μου έχω πάρα πολύ χαμηλή ταχύτητα λόγω μεγάλης απόστασης από το κέντρο του ΟΤΕ. Μιλάμε το attenuation μου χτυπάει 60+ Υπάρχουν επιλογές για να βελτιώσω όσο περισσότερο μπορώ τη σύνδεσή μου; Έχω ένα πολύ παλιό router του OTE. Θα βοηθήσει αν πάρω έστω κάποιο καινούργιο, και αν ναι, πρέπει να δω κάποιο συγκεκριμένο, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Επίσης είμαι με isdn. Βοηθάει αν το γυρίσω σε pstn μήπως;
bill2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν το γυρισεις παιζει να αε βαλουμ σε ευρωζωνικη τηλεφωνια αν καλυπτεσαι αν μπες σε ευρωζωνικη ερχεται οπτικη συνηθως με χρι το καφαο οποτε θα πιανεις καπως καλυτερα αλλα δεν ξερω αν περασαν νεα καφαο εκει που εισαι
melodystyle2003 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Με τόσο θόρυβο βοηθούν οι ακόλουθες λύσεις: -Αλλαγή σε pstn -Αλλαγή modem/router με επιλογή ίδιου chipset με του dslam, συνήθως είναι broadcom, ώστε να μπορείς να παίζεις χωρίς αποσυνδέσεις με χαμηλότερο margin (ενδεικτικά tplink 8960n v6 για pstn). -Δοκιμή πάνω στο κουτί που συνδέεται το καλώδιο παροχής και σύγκριση με τις τιμές που βλέπεις συνδεδεμένος στην πρίζα του σπιτιού σου. Μεγάλη διαφορά σημαίνει πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Με 59-60db attenuation έχω δει ταχύτητες από 2mbps έως και 5mbps, με snr margin στο 5db (σε pstn αναφέρομαι). Η διαφορά οφείλεται στη ποιότητα του χαλκού του δικτύου (ξεφλουδισμένα καλώδια, αριθμός διακλαδώσεων κτλπ).
yazidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε πως μπορώ να βρω το chipset του dslam και ανάλογα πως θα μπορώ να βρω σε καινούργιο router πιο να αγοράσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα