Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια μαλακια και εβαλα ενα malware στο pc Μου. Το βρηκα με avast και malware bytes και το εβγαλα. Τωρα το steam κρασαρει και ισως και κατι αλλο που δεν εχω ακομα δουλεψει (το steam ειναι at startup).

Αν βαλω win10 σαν update, θα λυθουν τα προβληματα ή να παω για clean ινσταλλ?

Δημοσ.

κανε σαρωση με hitman pro , με το update θα ανακατευτουν περισσοτερο τα πραγματα , δοκιμασε να το ξαναπερασεις το steam (δεν ξερω αν διαγραφονται και τα παιχνιδια μαζι ) , αλλιως clean install

Δημοσ.

κανε σαρωση με hitman pro , με το update θα ανακατευτουν περισσοτερο τα πραγματα , δοκιμασε να το ξαναπερασεις το steam (δεν ξερω αν διαγραφονται και τα παιχνιδια μαζι ) , αλλιως clean install

never heard of this.

Ενω εχω ιντερνετ ουτε το hitmanpro ουτε το malwarebytes και το spybot δεν μπορουσαν να συνδεθουν...Μαλλον παω για φορμαυτ?

Δημοσ.

never heard of this.

Ενω εχω ιντερνετ ουτε το hitmanpro ουτε το malwarebytes και το spybot δεν μπορουσαν να συνδεθουν...Μαλλον παω για φορμαυτ?

ναι... η system restore 

Δημοσ.

τρέξε malwarebytes,hitman pro και combofix.

Τέλος τρέξε και ενα eset online scanner για παν ενδεχόμενο.

Η αναβάθμιση να ξέρεις δεν θα σε σώσει,μόνο η καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

δοκιμασε απο safe mode

Αυτο κανω τωρα και παλι δεν συνδέεται και λεει για proxy...

Να παω σε win10 κατευθειαν ή εχουν προβληματα?

infection σε 2ο και 3ο σκληρο που εχω σοτ συστημα για αρχεια δεν νομιζω να παιζει ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο κανω τωρα και παλι δεν συνδέεται και λεει για proxy...

Να παω σε win10 κατευθειαν ή εχουν προβληματα?

infection σε 2ο και 3ο σκληρο που εχω σοτ συστημα για αρχεια δεν νομιζω να παιζει ετσι?

clean install σε 7αρια 

οχι αλλα πριν προχωρισεις στο φορματ καντους μια σαρωση με malwarebytes

Επεξ/σία από alex_ts
Δημοσ.

Το malwarebytes πλεον λεει οτι το συστημα μου ειναι καθαρο...

Την προηγουμενη φορα που το ειχα βαλει βρηκε αρκετα και τα αφαιρεσε, μετα για καποιο λογο μου τραβουσε cpu οποτε το αφαιρεσα...

Δημοσ.

"sfc /scannow" και να έχεις κάπου κοντά κανένα δισκάκι 7 γιατί μπορεί να σου ζητηθεί για να επαναφέρει τυχόν κατεστραμένα αρχεία του συστήματος. Προφανώς κάποια από αυτά δε μπορούσαν να καθαριστούν και απλά τα έσβησε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...