logo15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα μια μαλακια και εβαλα ενα malware στο pc Μου. Το βρηκα με avast και malware bytes και το εβγαλα. Τωρα το steam κρασαρει και ισως και κατι αλλο που δεν εχω ακομα δουλεψει (το steam ειναι at startup).Αν βαλω win10 σαν update, θα λυθουν τα προβληματα ή να παω για clean ινσταλλ?
alex_ts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 κανε σαρωση με hitman pro , με το update θα ανακατευτουν περισσοτερο τα πραγματα , δοκιμασε να το ξαναπερασεις το steam (δεν ξερω αν διαγραφονται και τα παιχνιδια μαζι ) , αλλιως clean install
logo15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 κανε σαρωση με hitman pro , με το update θα ανακατευτουν περισσοτερο τα πραγματα , δοκιμασε να το ξαναπερασεις το steam (δεν ξερω αν διαγραφονται και τα παιχνιδια μαζι ) , αλλιως clean install never heard of this. Ενω εχω ιντερνετ ουτε το hitmanpro ουτε το malwarebytes και το spybot δεν μπορουσαν να συνδεθουν...Μαλλον παω για φορμαυτ?
alex_ts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 never heard of this. Ενω εχω ιντερνετ ουτε το hitmanpro ουτε το malwarebytes και το spybot δεν μπορουσαν να συνδεθουν...Μαλλον παω για φορμαυτ? ναι... η system restore
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 τρέξε malwarebytes,hitman pro και combofix. Τέλος τρέξε και ενα eset online scanner για παν ενδεχόμενο. Η αναβάθμιση να ξέρεις δεν θα σε σώσει,μόνο η καθαρή εγκατάσταση.
logo15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και το eset δεν μπορει να κατεβασει updates....
alex_ts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και το eset δεν μπορει να κατεβασει updates.... δοκιμασε απο safe mode
logo15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δοκιμασε απο safe mode Αυτο κανω τωρα και παλι δεν συνδέεται και λεει για proxy... Να παω σε win10 κατευθειαν ή εχουν προβληματα? infection σε 2ο και 3ο σκληρο που εχω σοτ συστημα για αρχεια δεν νομιζω να παιζει ετσι?
alex_ts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο κανω τωρα και παλι δεν συνδέεται και λεει για proxy... Να παω σε win10 κατευθειαν ή εχουν προβληματα? infection σε 2ο και 3ο σκληρο που εχω σοτ συστημα για αρχεια δεν νομιζω να παιζει ετσι? clean install σε 7αρια οχι αλλα πριν προχωρισεις στο φορματ καντους μια σαρωση με malwarebytes Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από alex_ts
logo15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το malwarebytes πλεον λεει οτι το συστημα μου ειναι καθαρο... Την προηγουμενη φορα που το ειχα βαλει βρηκε αρκετα και τα αφαιρεσε, μετα για καποιο λογο μου τραβουσε cpu οποτε το αφαιρεσα...
spectaculator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 "sfc /scannow" και να έχεις κάπου κοντά κανένα δισκάκι 7 γιατί μπορεί να σου ζητηθεί για να επαναφέρει τυχόν κατεστραμένα αρχεία του συστήματος. Προφανώς κάποια από αυτά δε μπορούσαν να καθαριστούν και απλά τα έσβησε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασε το Kaspersky rescue disk από εδώ: https://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk Ψήστο σε ένα CD και μπούταρε με αυτό και βάλτο να ψάξει τα πάντα. Θα γλυτώσεις το format.
rfc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 τρεξε netsh winsock reset catalog και κανε επανεκινηση για να μπει ιντερνετ σε πρωτη φαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα