Προς το περιεχόμενο

LG εσυ?? Lg G5!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παρουσιαστηκε το νεο lg g5, θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου για το κινητο. Καταρχας απο εμφανιση παιρνει 1/10, απο θεμα hardware 9/10 και απο θεμα λογισμιμου δεν ξερω πως συμπερφερεται για να εχω γνωμη. Ειμαι κατοχος του πετυχημενου g3 16gb και πραγματικα αν αλλαζα κινητο θα πηγαινα στο g4! Γνωμη σας?

Το g5 απο εμφανιση ειναι χαλια, δεν ξερω τι σκεφτονται και τι καπνιζουν εκει στην lg παντως αν αυτο το τερατουργημα κανει καλες πωλησεις θα πεταξω τον ραδιοενισχυτη στο κεφαλι μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα φιλε, 

και εμενα δεν μου αρεσε το g5 katholou.

τωρα αν ειναι να παρεισ το g4, εγω δεν θα το εκανα μονο και μονο για τον σχεδιασμο επιδη και εκει ειναι κακος . 

( κατα την γνωμη μου ) 

καλη συνεχεια 

Επεξ/σία από Rotisakhs
Δημοσ.

καλησπερα φιλε. 

να σου πω λιγο την γνωμη μου σχετικα με το design μιας και για το λογισμικο ειναι νορις.

αρχηκα πιστευω πως επιδη η apple εκανε μεγαλη επιτυχια με το iphone 5s ( σε θεμα εμφανισης ) και στα επομενα κινητα διαφοροποιησε το στιλλ αλλα παλι  διαφερει με τις αλλες εταιριες.

Τωρα το lg g4 δεν ξερω τι τεχνολογια ειχε και  διορθονονται οι γρατζουνιες . ( παντος εγω διαβασα οτι μονο η οργανικη υλη μπορει να επουλωσει πληγες. )

επιδη το g4 δεν ειναι βολικο στην τσεπη ( κατα την γνωμη μου )  ειπαν απο το ολοισιο της aple αυτοι πηγαν στο εντελος καμπιλοτο.

Τελος παντον μαλον δεν τουσ βγηκε και σου λεει θα κανουμε κατε διαφορετικο . ΑΣ ειναι οπως ειναι , οι βλακεσ θα τσιμπισουν οτι ειναι κομσο και  αλλα τετοια .

αλλα απο θεμα hardware einai poly kalo . Αλλα αμα εχεις δυνατοτητα για το g4 πανε σε iphone  ( εμενα μ' αρεσουν περισοτερο)

διαφορετικα δεν αξιζει θα πληρωσεισ το desighn toy g4 enw den einai kalo 

Και γαμώ τις εμπεριστατωμένες απόψεις (αν μπορέσεις να τις καταλάβεις βέβαια). 

• Like 5
Δημοσ.

καλησπερα φιλε. 

να σου πω λιγο την γνωμη μου σχετικα με το design μιας και για το λογισμικο ειναι νορις.

αρχηκα πιστευω πως επιδη η apple εκανε μεγαλη επιτυχια με το iphone 5s ( σε θεμα εμφανισης ) και στα επομενα κινητα διαφοροποιησε το στιλλ αλλα παλι  διαφερει με τις αλλες εταιριες.

Τωρα το lg g4 δεν ξερω τι τεχνολογια ειχε και  διορθονονται οι γρατζουνιες . ( παντος εγω διαβασα οτι μονο η οργανικη υλη μπορει να επουλωσει πληγες. )

επιδη το g4 δεν ειναι βολικο στην τσεπη ( κατα την γνωμη μου )  ειπαν απο το ολοισιο της aple αυτοι πηγαν στο εντελος καμπιλοτο.

Τελος παντον μαλον δεν τουσ βγηκε και σου λεει θα κανουμε κατε διαφορετικο . ΑΣ ειναι οπως ειναι , οι βλακεσ θα τσιμπισουν οτι ειναι κομσο και  αλλα τετοια .

αλλα απο θεμα hardware einai poly kalo . Αλλα αμα εχεις δυνατοτητα για το g4 πανε σε iphone  ( εμενα μ' αρεσουν περισοτερο)

οτι να ναι πραγματικα......εχει καμια επαφη το 5s με το g4????

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση βρε φίλε, ανακατώνεις γρατσουνιές, iphone , κωλότσεπη και πετάς και το τελικό

αλλα απο θεμα hardware einai poly kalo . 

Αλλα αμα εχεις δυνατοτητα για το g4 πανε σε iphone  ( εμενα μ' αρεσουν περισοτερο)

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση βρε φίλε, ανακατώνεις γρατσουνιές, iphone , κωλότσεπη και πετάς και το τελικό

βσκ ναι αλλα τελος παντον. Το θεμα ειναι οτι εγω την απανηση την εδωσα στο τελος  . μεγαλοβλακια to αρθρο αλλα αυτη ηταν η σκεψη μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...