kogi4ever Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα εχω ενα router ZTE H108NS της cosmote και κολαει με αποτελεσμα να κολλαει και το ιντερνετ.Σκεφτηκα να του κανω αναβαθμιση απλα προσεξα οτι εχει 2 διαφορετικες εκδοσεις για αναβαθμιση μια για 1 καναλι φωνης και μια για 2 καναλια φωνης.Πως θα ξερω εγω αν εχω ενα ή περισσοτερα καναλια φωνης;Εχει να κανει με την ISDN και PTSN γραμμη? https://www.cosmote.gr/fixed/en/help-and-support/internet/-/support/article/1034896
johnmegarythmos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα το ίδιο ρούτερ είχα και εγώ και ζήτησα να μου στείλουν το νέο σου δίνουν όταν έκανα αναβάθμιση στο πρόγραμμα. Καλύτερο είναι το καινούργιο δεν κολλάει στο ίντερνετ αλλά δεν έχει σταθερό Wi-Fi και πέρα από αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό σε κάλυψη λόγω ότι η κεραία είναι εσωτερική. Όσο για την αναβάθμιση θα μπεις εδώ https://www.cosmote.gr/fixed/en/help-and-support/internet/-/support/article/1034896 και μετά ανάλογα με το ssid του που γράφει από κάτω θα επιλέξεις το πρώτο και όχι το δεύτερο με δυο κανάλια φωνής. Εάν έχεις απλή pstn γραμμή !
kogi4ever Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Στην ερωτηση μου καποιο; μπορει να απαντησει;
chios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλά δεν ξέρεις αν έχεις pstn ή isdn ;; Να ξέρεις ότι το ρούτερ είναι για τα μπάζα όταν μπορέσεις άλλαξε το με κάποιο σοβαρό.
Lolarikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε αν ειχες isdn θα το ξερες. Θα ειχες το netmod της intracom , θα ειχες 90v ταση στο τηλεφωνικο ζευγος και δυο καναλια φωνης δηλαδη θα μπορουσες να κανεις δυο συνδιαλεξεις ταυτοχρονα. Οποτε για το firmware update που λες επιλεγεις το 1 καναλι φωνης
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπερα εχω ενα router ZTE H108NS της cosmote και κολαει με αποτελεσμα να κολλαει και το ιντερνετ.Σκεφτηκα να του κανω αναβαθμιση απλα προσεξα οτι εχει 2 διαφορετικες εκδοσεις για αναβαθμιση μια για 1 καναλι φωνης και μια για 2 καναλια φωνης.Πως θα ξερω εγω αν εχω ενα ή περισσοτερα καναλια φωνης;Εχει να κανει με την ISDN και PTSN γραμμη? https://www.cosmote.gr/fixed/en/help-and-support/internet/-/support/article/1034896 αν ειναι voip καναλια φωνης θα εννοουσαν ποσες fxs εχει πισω.αλλα να εχει μονο μια μου φαινεται δυσκολο.το isdn ή Pstn δεν το πανε με τα καναλια φωνης εκτος αν καποιος ειναι τοσο βλακας και εννοει 1 καναλι φωνης το adsl over pstn και το 2 καναλια φωνης adsl over isdn.το οποιο ειναι βλακεια τροπος για να τα ξεχωρισει. για μενα δεν αξιζει να κανεις καν αναβαθμιση.δεν θα αλλαξει κατι.θα δεις 100 θεματα στο insomnia για αυτο το ρουτερ και ποσο προβληματικο ειναι σε ολα.και αποσυνδεσεις και χαλια wireless και παει λεγοντας.ή ζητησε κανα αλλο πχ speedport entry 2 που ειναι καπως καλυτερο ή πηγαινε παρε ενα απο το εμποριο.οσοι πηραν αλλο σωθηκαν τωρα που ειδα το site ναι ειναι λιγο ζωαδια.pstn και isdn εννοουν.ελεος .επισης αναλογως το ssid δινουν και διαφορετικα firmware Που δεν ξερω τι διαφορες εχουν.αν ειναι δηλαδη διαφορετικο hardware.που θα μπορουσαν να τα ξεχωριζαν με βαση καποιο αλλο hardware στοιχειο πανω στο ρουτερ και οχι με ssidκαι καναλια φωνης. Καλημέρα το ίδιο ρούτερ είχα και εγώ και ζήτησα να μου στείλουν το νέο σου δίνουν όταν έκανα αναβάθμιση στο πρόγραμμα. Καλύτερο είναι το καινούργιο δεν κολλάει στο ίντερνετ αλλά δεν έχει σταθερό Wi-Fi και πέρα από αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό σε κάλυψη λόγω ότι η κεραία είναι εσωτερική. Όσο για την αναβάθμιση θα μπεις εδώ https://www.cosmote.gr/fixed/en/help-and-support/internet/-/support/article/1034896 και μετά ανάλογα με το ssid του που γράφει από κάτω θα επιλέξεις το πρώτο και όχι το δεύτερο με δυο κανάλια φωνής. Εάν έχεις απλή pstn γραμμή ! Καλυτερα να παρεις ενα του εμποριου.αν σου εδωσαν ειτε το speedport 724 ειτε το 2 entry και τα 2 ειναι καλυτερα απο το zte απλα κοιτα και σε αυτα για firmware update Καλά δεν ξέρεις αν έχεις pstn ή isdn ;; Να ξέρεις ότι το ρούτερ είναι για τα μπάζα όταν μπορέσεις άλλαξε το με κάποιο σοβαρό. +1 Στην ερωτηση μου καποιο; μπορει να απαντησει; αν δεν ξερεις κατι γραψε τι δεν ξερεις οτι πχ δενξερω αν εχω Pstn ή Isdn για να σε βοηθησει οποιοδηποτε και να σου πει ποιο να κατεβασεις. Καλά δεν ξέρεις αν έχεις pstn ή isdn ;; Να ξέρεις ότι το ρούτερ είναι για τα μπάζα όταν μπορέσεις άλλαξε το με κάποιο σοβαρό. πολλα ατομα δεν ξερουν μην σε παραξενευει. Φιλε αν ειχες isdn θα το ξερες. Θα ειχες το netmod της intracom , θα ειχες 90v ταση στο τηλεφωνικο ζευγος και δυο καναλια φωνης δηλαδη θα μπορουσες να κανεις δυο συνδιαλεξεις ταυτοχρονα. Οποτε για το firmware update που λες επιλεγεις το 1 καναλι φωνης απλα να κοιταξει και πιο ssid εχει.
johnmegarythmos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εκανα αναβαθμιση αλλα δεν εχει αλλαξει κατι, επισης εκανα επεκταση δικτυου βαζωντας το ρουτερ του οτε στο καναλι 1 και το repeater με καλωδιο ethernet στο καναλι 6 με ιδιο ονομα και κωδικο , και παλι μου τυχαινουνε αποσυνδεσεις , ενω κανονικα δεν επρεπε, επρεπε να με βαζει καναλι 6 και οχι με πεταει τελειως, χωρια οτι ουτε το wifi fon δεν φαινεται στην αναζητηση .
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 a.ποιο ρουτερ εχεις τωρα? β.ποιο ρουτερ εβαλες σαν access point?εφοσον παιρνει με καλωδιο ειναι access point Οχι repeater.επισης θελει ρυθμισεις για να παιξει. αποσυνδεσεις απο το wireless ή απο το ιντερνετ?αν σβηνει καποιο λαμπακι μπορει να πεφτει το ιντερνετ και να μην φταιει το wireless.το wi fon θα πρεπει να ενεργοποιηθει για να φανει.λογικα μεσα απο το site του οτε το ενεργοποιεις αλλιως παιρνεις τηλεφωνο. αν εχεις το zte 108 πεταξε το.ουτε για ρουτερ δεν κανει αλλο τοσο για wifi:P.εκτος αν εχει καποιο θεμα η συσκευη και για αυτο δεν σε συνδεει στο αλλο δικτυο μετα.εξαρτατε βεβαια αν σε πεταει απο το ασυρματο.μπορει απλα να χανει καμια Ip οποτε δεν θα προσπαθησει να μπει στο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα