HALF EVIL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ...μόνο οχτώμιση κατοσταρικάκια ;; ...τυλίξτε μου σας παρακαλώ μισή ντουζίνα απ'αυτά τα κουρμπαριστά, διότι έχω και κάτι δώρα να κάνω εν'όψει πάσχα... Σε εκβιάζουν να το πάρεις σύντροφε; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το μέλλον που οραματίζονται.... σίγουρα όχι το δικό μου. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ !! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το μέλλον που οραματίζονται.... σίγουρα όχι το δικό μου. Είναι μέχρι να βγάλει και η Apple. Ο πρώτος θα είσαι που θα το αγοράσεις και θα το εκθειάσεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisvasilikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το ευχάριστο είναι ότι πλέον τα s3 θα πωλούνται 50-70 ευρώ,τα s4 80-100 και τα s5 βία 150. Γιουπι,θα πάρω καλό κινητό.......επιτελους! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πολυ ομορφο,νομιζω ειναι το απολυτο τουμπανο αυτη την στιγμη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahingel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πολυ καλό πραγματικά βεβαια πηρα S6 edge οπότε θα περιμένω για note 6 πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris839 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά δν ξέρω για σας εγώ θα πάρω παντός ένα όχι τπτ αλλο να βγάζω καμιά φωτογραφία στην προσωπική μ πισίνα.χαχαχαχα ρε τι είπε ο παλικαρος. (Εντάξει ήρθε καιρός να αλλάξω κιν μαλλον).πιστεύω κ εσείς να έχετε από μια τουλάχιστον.(πισινα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giodoul Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Να υποθέσω πως η αναφορά για τη χρήση σε ιδιωτική πισίνα ήταν ειρωνική ε;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterMay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Φτου παλι λαθος λινκ πατησα, που ειναι το βιντεο του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ S7 και οχι του παλιου S6? Παλι την ιδια συσκευη βλεπω! Ελληνικο ιντερνετ και οτε! Να τι γινεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Άστο καλό με συγκίνησε η Samsung με το s7 πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lerios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Too much epicness from samy Το χω προπαραγγείλει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ !! Αυτοι οι 4εις παιζει να τα πεταξαν μετα την παρουσίαση και να εφυγαν με τα s7 στις τσεπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIFIRE Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εγώ πάντως θα το πάρω γιατί δεν είμαι πρόβατο να πάρω iphone που έχει 800+ ευρώ...εγώ είμαι έξυπνος και παίρνω android που είναι καλύτερα και μπορώ να κράζω τα iphone σε κάθε νέο θέμα...γιατί εμείς δεν είμαστε apple να βγάζουν νέο μοντέλο πριν τελειώσει ο χρόνος να πουλάνε στα πρόβατα που θέλουν iphone. εγώ θα πάρω samsung που σέβεται τους καταναλωτές και δίνει συνέχεια αναβαθμίσεις σε όλα τα προίοντα της και βγάζει προσεκτικά μοντέλα...ε??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα