Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...μόνο οχτώμιση κατοσταρικάκια ;;

...τυλίξτε μου σας παρακαλώ μισή ντουζίνα απ'αυτά τα κουρμπαριστά, διότι έχω και κάτι δώρα να κάνω εν'όψει πάσχα...

Σε εκβιάζουν να το πάρεις σύντροφε;  :P

• Like 8
Δημοσ.

Το μέλλον που οραματίζονται.... σίγουρα όχι το δικό μου.

Screen_Shot_2016_02_21_at_23_41_11.png

Screen_Shot_2016_02_21_at_23_42_29.png

Screen_Shot_2016_02_21_at_23_43_08.png

Είναι μέχρι να βγάλει και η Apple. Ο πρώτος θα είσαι που θα το αγοράσεις και θα το εκθειάσεις. 

• Like 5
Δημοσ.

Παιδιά δν ξέρω για σας εγώ θα πάρω παντός ένα όχι τπτ αλλο να βγάζω καμιά φωτογραφία στην προσωπική μ πισίνα.χαχαχαχα ρε τι είπε ο παλικαρος.

(Εντάξει ήρθε καιρός να αλλάξω κιν μαλλον).πιστεύω κ εσείς να έχετε από μια τουλάχιστον.(πισινα)

• Like 2
Δημοσ.

Φτου παλι λαθος λινκ πατησα, που ειναι το βιντεο του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ S7 και οχι του παλιου S6? Παλι την ιδια συσκευη βλεπω! Ελληνικο ιντερνετ και οτε! Να τι γινεται!

• Like 1
Δημοσ.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ !!

Αυτοι οι 4εις παιζει να τα πεταξαν μετα την παρουσίαση και να εφυγαν με τα s7 στις τσεπες.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως θα το πάρω γιατί δεν είμαι πρόβατο να πάρω iphone που έχει 800+ ευρώ...εγώ είμαι έξυπνος και παίρνω android που είναι καλύτερα και μπορώ να κράζω τα iphone σε κάθε νέο θέμα...γιατί εμείς δεν είμαστε apple να βγάζουν νέο μοντέλο πριν τελειώσει ο χρόνος να πουλάνε στα πρόβατα που θέλουν iphone. εγώ θα πάρω samsung που σέβεται τους καταναλωτές και δίνει συνέχεια αναβαθμίσεις σε όλα τα προίοντα της και βγάζει προσεκτικά μοντέλα...ε???

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...