Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Υποψην οτι στο Skroutz ηταν ανεβασμενο ηδη με αυτα τα specs το S7 πολυ πριν την παρουσιαση απο τα γνωστα leaks....Αρα ισως σε αυτο να οφειλεται. Επιπλεον απο την στιγμη που η Samsung εμπιστευεται και βαζει στο S7 820(σε σχεση με την αποτυχια τον 810)σημαινει οτι λογικα θα ειναι και πιο εμπιστος,αλλιως θα βλεπαμε παλι μονο Exynos.
gasantony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα πάντως μου άρεσε ο τύπος με τον MacBook ....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εχουν περασει απο τα χερια σου προσωπικα και συγκεκριμενες συσκευες Android και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι εννοω(παρολο το κινητο που τελικα επελεξες τελευταια ) Απλα ειναι κριμα πραγματικα ενω το κοστος δεν ειναι το θεμα η εν λογω εταιρια να δινει λιγοτερα πραγματα απο τον ανταγωνισμο αυτο ειναι που λυπαμαι.Αντε πες οτι το radio ή το Sar τρωγονται. Αλλα ειναι αλλα πραγματα οπως πχ η μικρη μπαταρια(εκτως των Plus),η απουσια card slot,απουσια dual sim κλπ που πραγματικα αναρωτιεσαι γιατι να εχουμε φτασει στο 2016 και αυτα να μην θεωρουνται αυτονοητα. Και εγω παντως αν μου λεγανε τωρα να επαιρνα iphone εννοειται το 6s plus θα αγοραζα κυριως λογω της αξιολογης μπαταριας(και εν μερη και της αναλυσης γιατι οχι) και ας ειναι τεραστιο σε διαστασεις και να μην με πολυ βολευει. Η πρόοδος στο σχεδιασμό των συσκευών είναι πλεον εντυπωσιακή σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές. Όταν έπιασα στα χέρια μου το Galaxy S6 κατάλαβα πως η samsung αποφάσισε να ασχοληθεί επιτέλους με την "αίσθηση" μιας συσκευής στο χέρι και όχι μόνο με τα specs κλπ. Στην πράξη βέβαια από τη δεύτερη μέρα που είδα την αυτονομία της μπαταρίας, σχεδόν ...φοβόμουν να το δουλέψω για να μην αδειάσει εντελώς πριν φτάσω σε πηγή ενέργειας. Οπότε μέσα σε έναν μήνα πήρε πόδι. Τώρα φαίνεται να το βελτίωσαν αυτό και περιμένω τα πρώτα reviews για να δω πως τα πάνε τα S7 στην πράξη. Να αλλάξω πλεον λειτουργικό το θεωρώ δύσκολο μιας και τόσα χρόνια ξόδεψα πολλά χρήματα για apps και υπηρεσίες στο ios, που μου είναι δύσκολο να τα ξαναμαζέψω στο android (όχι πως κι εκεί δεν έχω επίσης μια καλή συλλογή με αγορασμένα apps). Αν βρω όμως μια ευκαιρία (είτε οικονομική είτε κάποια άλλη) θα ήθελα να περάσω μερικές ημέρες ή εβδομάδες με το S7 edge σαν δεύτερη συσκευή. PS: Το μέγεθος του 6s plus δεν το συνήθισα ακόμη, όσο ευχαριστημένος κι αν είμαι απο τη συσκευή συνολικά. Αν είχα όλα τα specs του 6s plus (μπαταρία, OIS, ανάλυση) στο σασί του 6s, σαφώς και θα έπαιρνα αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη. 1
gasantony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Να πω ότι συμφωνώ κι εγώ απόλυτα ....
geovala Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για Duos ειπαν τίποτα; Στην παρουσίαση αυτη η photo με κανει να ελπίζω και ας θυσιάσω την microsd http://postimg.org/image/6pxoixysz/
geovala Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Οκ, το βρηκα μόνος! Στο gsmarena γράφει οτι στην θέση της microsd μπαίνει η δευτερη sim.Μονο ραδιοφωνο του λείπει! Στο S8 θα βαλουν γιατί 'ακουνε' τους καταναλωτες και πρεπει να πουλάνε
Neg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχουν περασει απο τα χερια σου προσωπικα και συγκεκριμενες συσκευες Android και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι εννοω(παρολο το κινητο που τελικα επελεξες τελευταια ) Απλα ειναι κριμα πραγματικα ενω το κοστος δεν ειναι το θεμα η εν λογω εταιρια να δινει λιγοτερα πραγματα απο τον ανταγωνισμο αυτο ειναι που λυπαμαι.Αντε πες οτι το radio ή το Sar τρωγονται. Αλλα ειναι αλλα πραγματα οπως πχ η μικρη μπαταρια(εκτως των Plus),η απουσια card slot,απουσια dual sim κλπ που πραγματικα αναρωτιεσαι γιατι να εχουμε φτασει στο 2016 και αυτα να μην θεωρουνται αυτονοητα. Και εγω παντως αν μου λεγανε τωρα να επαιρνα iphone εννοειται το 6s plus θα αγοραζα κυριως λογω της αξιολογης μπαταριας(και εν μερη και της αναλυσης γιατι οχι) και ας ειναι τεραστιο σε διαστασεις και να μην με πολυ βολευει. Μία μικρή διόρθωση πάλι γιατί θα λέμε πάλι τα ίδια.. το SAR και το SAR. Τα κινητά δεν έχουν ιονίζουσα ακτινοβολία, κανείς δεν έπαθε καρκίνο μέχρι σήμερα από ένα κινητό. Ποιο γρήγορα θα αναπτύξεις καρκίνο αν κάθεσαι ανάμεσα σε καπνιστές από το να μιλάς στο κινητό.
LongTom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μία μικρή διόρθωση πάλι γιατί θα λέμε πάλι τα ίδια.. το SAR και το SAR. Τα κινητά δεν έχουν ιονίζουσα ακτινοβολία, κανείς δεν έπαθε καρκίνο μέχρι σήμερα από ένα κινητό. Ποιο γρήγορα θα αναπτύξεις καρκίνο αν κάθεσαι ανάμεσα σε καπνιστές από το να μιλάς στο κινητό. *Η μη-ιονίζουσα ακτινοβολία των κινητών έχει μέσω επιδημιολογικών ερευνών κατηγορηθεί για αυξημένες εγκεφαλικές καρκινοπάθειες για κάποιες κατηγορίες χρηστών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
savvasg35 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ενα βασικο προβλημα καθως δεν ειμαι iphoneακιας γιατι μπορω να σου πω οτι ειχα το S4, S5, S6 το βασικο προβλημα για μενα που θα με κανει να μην ξανα αγορασω samsung με τιποτα ειναι οτι η συσκευη στην αρχη πεταει και μετα απο 5-6 μήνες κολλάει και κρασαρει φουλ... Γενικα πιστευω οτι πρεπει να προχωρησουν σε δημιουργεια δικου τους λογισμικου και να σταματησουν να χρησιμοποιουν το android.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 *Η μη-ιονίζουσα ακτινοβολία των κινητών έχει μέσω επιδημιολογικών ερευνών κατηγορηθεί για αυξημένες εγκεφαλικές καρκινοπάθειες για κάποιες κατηγορίες χρηστών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Από το "έχει κατηγορηθεί" μέχρι το "έχει αποδειχτεί επιστημονικά" υπάρχει τεράστια απόσταση.
enigma84 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ενα βασικο προβλημα καθως δεν ειμαι iphoneακιας γιατι μπορω να σου πω οτι ειχα το S4, S5, S6 το βασικο προβλημα για μενα που θα με κανει να μην ξανα αγορασω samsung με τιποτα ειναι οτι η συσκευη στην αρχη πεταει και μετα απο 5-6 μήνες κολλάει και κρασαρει φουλ... Γενικα πιστευω οτι πρεπει να προχωρησουν σε δημιουργεια δικου τους λογισμικου και να σταματησουν να χρησιμοποιουν το android. Δηλαδή φταίει το android επειδή οι συσκευές της Samsung δεν τρέχουν το ίδιο μετά από ένα διάστημα; Χώρια ότι θεωρώ λιγο υπερβολικό το να σου κολλάει τόσο πολύ και το s6. Αν ισχύει τότε ίσως κατεβάζεις κακές εφαρμογές.... πχ πρόσφατα υπήρχε αναφορά σε fb, messenger...
LongTom Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Από το "έχει κατηγορηθεί" μέχρι το "έχει αποδειχτεί επιστημονικά" υπάρχει τεράστια απόσταση. Ο άμεσος συσχετισμός καρκινογένεσης-μη ιονίζουσας έχει γίνει για κάποιες κατηγορίες χρηστών σε αρκετές επιδημιολογικές μελέτες. Το "Αποδειχτεί επιστημονικά" δεν έχει γίνει για το καθολικό ρίσκο του μέσου χρήστη. Από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις.
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Η MicroSD υποστήριξη του κινητού δεν θα είναι αυτή που περιμένουν μερικοί αφού δεν θα υιοθετήσει την λύση του Marshmallow: Samsung decided not to use the Android Marshmallow “adoptable storage” model. We believe that our users want a microSD card to transfer files between their phone and other devices (laptop, tablet, etc), especially the photos and videos they shoot with the camera. With adoptable storage, first of all the card may be erased the first time it is inserted into the device. This behavior may be unexpected by many users and we don’t want our users to lose their files. Second, once Marshmallow starts using a card for adoptable storage, it cannot be read by other devices, so it loses this ability to be used for file transfer. Adoptable Storage is also primarily targeted towards emerging markets where devices with only 4-8GB of onboard storage are common. We think that our model of using microSD for mass storage is more in-line with our owner’s desires and expectations for how microSD should behave. Πηγή: http://9to5google.com/2016/02/24/samsung-galaxy-s7-lg-g5-adoptable-storage/
haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Η MicroSD υποστήριξη του κινητού δεν θα είναι αυτή που περιμένουν μερικοί αφού δεν θα υιοθετήσει την λύση του Marshmallow: Πηγή: http://9to5google.com/2016/02/24/samsung-galaxy-s7-lg-g5-adoptable-storage/ Θετικο ειναι αυτο για τους περισσοτερους που θα παρουν το s7. Το adoptable storage εχει νοημα σε φθηνες συσκευες με λιγη εσωτερικη μνημη, οπου βαζοντας microsd θα μπορουσες να εγκαταστησεις και εφαρμογες σε αυτην. Σε συσκευες με 32gb οπως το galaxy s7 / lg g5 δεν εχει νοημα να εγκαθιστας εφαρμογες στην microsd. Την microsd την βαζεις για να αποθηκευεις περισσοτερα τραγουδια, video, φωτογραφιες και να κανεις μεταφορες με υπολογιστη.
Neg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Θετικο ειναι αυτο για τους περισσοτερους που θα παρουν το s7. Το adoptable storage εχει νοημα σε φθηνες συσκευες με λιγη εσωτερικη μνημη, οπου βαζοντας microsd θα μπορουσες να εγκαταστησεις και εφαρμογες σε αυτην. Σε συσκευες με 32gb οπως το galaxy s7 / lg g5 δεν εχει νοημα να εγκαθιστας εφαρμογες στην microsd. Την microsd την βαζεις για να αποθηκευεις περισσοτερα τραγουδια, video, φωτογραφιες και να κανεις μεταφορες με υπολογιστη. Κατα την γνώμη μου, υπάρχουν εφαρμογές που ο χώρος τους ανεβαίνει κατά την χρήση, ή εφαρμογές που χρησιμοποιούν μεγάλο όγκο δεδομένων. Θα ήταν ευχάριστο να μπορούσε κάποιος να βάλει μια 128GB MicroSD και να την έχει σαν Native Χώρο στο κινητο, τουλάχιστον να έδιναν την επιλογή στον χρήστη να επιλέξει με το που βάλει την κάρτα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα