gasantony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ας βγει στην πιάτσα να το δούμε κι από κοντά.....Μονο με τα τεχνικα χαρακτηριστικά δεν κάνεις πραγματική εικόνα...
Neg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Snapdragon 820 θα έχει το s7. Κοίτα όταν κατι αξίζει τα χρήματα του θα το γραψω. Όταν κάτι είναι υπερτιμημενο πάλι θα το πω. Το s6 πέρσι του θεωρούσα υπερτιμημενο και το είχα γράψει. Φέτος πιστεύω πως αξίζει τα χρήματα που ζηταει το απλο s7. Γνώμη σου είναι και είναι σεβαστή αλλά με την ίδια λογική πιστεύουν άλλοι ότι το Χ Ψ κινητό είναι εξίσου άξιο για την τιμή που πουλιέται, οπότε βρίσκω ανούσια το κράξιμο και τα ειρωνικά σχόλια για τις τιμές με βάση τα προσωπικά κριτήρια του καθενός και θα ήταν καλό την επόμενη φορά να σεβόμαστε την γνώμη κάποιου άλλου δίχως να ποστάρουμε ειρωνικά σχόλια. (btw ούτε εμένα μου άρεσαν τα 6S και S6 ειδικά για το κόστος που είχαν) Edit: έκραξα και εγώ αρκετά στο παρελθόν το λέω, αλλά έχοντας αντιληφθεί το λάθος που έκανα και απλά χαλούσε ολόκληρες συζητήσεις ήθελα να το θίξω γιατί πιστεύω ότι μέσα από ένα σχόλιο ίσως το αντιληφθούν και αλλοι και γλυτώσουμε τους πολέμους στα σχόλια. φιλικά πάντα. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γνώμη σου είναι και είναι σεβαστή αλλά με την ίδια λογική πιστεύουν άλλοι ότι το Χ Ψ κινητό είναι εξίσου άξιο για την τιμή που πουλιέται, οπότε βρίσκω ανούσια το κράξιμο και τα ειρωνικά σχόλια για τις τιμές με βάση τα προσωπικά κριτήρια του καθενός και θα ήταν καλό την επόμενη φορά να σεβόμαστε την γνώμη κάποιου άλλου δίχως να ποστάρουμε ειρωνικά σχόλια. (btw ούτε εμένα μου άρεσαν τα 6S και S6 ειδικά για το κόστος που είχαν) Edit: έκραξα και εγώ αρκετά στο παρελθόν το λέω, αλλά έχοντας αντιληφθεί το λάθος που έκανα και απλά χαλούσε ολόκληρες συζητήσεις ήθελα να το θίξω γιατί πιστεύω ότι μέσα από ένα σχόλιο ίσως το αντιληφθούν και αλλοι και γλυτώσουμε τους πολέμους στα σχόλια. φιλικά πάντα. Ναι αλλα δεν γινεται να καθομαστε και να διαβαζουμε τι μακρυ και το κοντο του καθενος ειδικα οταν δεν στεκουν....Ενταξυ το καταλαβαμε οτι 8/10στο insomnia θελουν το S7 να κοστιζει day one 350ευρω τι να κανουμε.... Σε οποιο δεν φτανουν τα φραγκα ή αγοραζει τωρα το G4 με ικανοποιητικοτατα specs(κορυφαια βασικα)κοντα στα 300ευρω ή περιμενει περιπου 6μηνες να πεσει η τιμη του S7. Προσωπικα παντως ακομα και το promotion της Samsung το βρηκα πιο προσγειωμενο απο αυτο της LG.
king2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γνώμη σου είναι και είναι σεβαστή αλλά με την ίδια λογική πιστεύουν άλλοι ότι το Χ Ψ κινητό είναι εξίσου άξιο για την τιμή που πουλιέται, οπότε βρίσκω ανούσια το κράξιμο και τα ειρωνικά σχόλια για τις τιμές με βάση τα προσωπικά κριτήρια του καθενός και θα ήταν καλό την επόμενη φορά να σεβόμαστε την γνώμη κάποιου άλλου δίχως να ποστάρουμε ειρωνικά σχόλια. (btw ούτε εμένα μου άρεσαν τα 6S και S6 ειδικά για το κόστος που είχαν) Ίσως ήταν too much εκείνο το ποστ αλλά μερικές φορές πρέπει να είσαστε ακραίοι. Το s6 το είχα ψιλοκραξει αρκετά όπως και το i6s αλλά στο s7 δεν βρίσκω κάτι αρνητικό. 2
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως ήταν too much εκείνο το ποστ αλλά μερικές φορές πρέπει να είσαστε ακραίοι. Το s6 το είχα ψιλοκραξει αρκετά όπως και το i6s αλλά στο s7 δεν βρίσκω κάτι αρνητικό. Και ποιος δεν εκραξε το S6 μονο και μονο που και η μπαταρια πλεον δεν ηταν αποσπωμενη,και την αναλυση ανεβασανε αλλα η μπαταρια μικρη οσο δεν παει(παιζει απο τις μικροτερες της αγορας για τετοια αναλυση αν οχι η μικροτερη)....Για card slot τα γνωστα.... Το μονο παραπονο που εχω απο το S7 ειναι οτι θα ηθελα και τα 2 S7(των 5.1 και 5.5ιντσων)να ηταν Edge. Αυτος ο διαχωρισμος δηλαδη δεν μου αρεσει.
king2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και ποιος δεν εκραξε το S6 μονο και μονο που και η μπαταρια πλεον δεν ηταν αποσπωμενη,και την αναλυση ανεβασανε αλλα η μπαταρια μικρη οσο δεν παει(παιζει απο τις μικροτερες της αγορας για τετοια αναλυση αν οχι η μικροτερη)....Για card slot τα γνωστα.... Έτσι ακριβώς. Όταν μαθαίνεις από τα λάθη σου(όταν πέσουν οι πωλήσεις) και κάνεις στροφή 180° και κοιτάξεις τι θέλουν οι πελάτες λες μπράβο. Όπως έκανε και η Apple στροφή 180° τότε με το 6σρι που ανέβασε ίντσες ενώ έλεγε το ιδανικό είναι 4 τόσα χρόνια
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι ακριβώς. Όταν μαθαίνεις από τα λάθη σου(όταν πέσουν οι πωλήσεις) και κάνεις στροφή 180° και κοιτάξεις τι θέλουν οι πελάτες λες μπράβο. Όπως έκανε και η Apple στροφή 180° τότε με το 6σρι που ανέβασε ίντσες ενώ έλεγε το ιδανικό είναι 4 τόσα χρόνια Καλα ασε την Apple για στροφη 45μοιρων εκανε με το 6ρι καθως ανεβηκε κιαλο και το Sar,αλλα ολα τα αλλα οπως μπαταρια,card slot,μνημη κλπ εκει στα ιδια και τα ιδια. Και μετα ειναι κακοι αυτοι που προτιμανε Android απο Iphone.... 2
king2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλα ασε την Apple για στροφη 45μοιρων εκανε με το 6ρι καθως ανεβηκε κιαλο και το Sar,αλλα ολα τα αλλα οπως μπαταρια,card slot,μνημη κλπ εκει στα ιδια και τα ιδια. Και μετα ειναι κακοι αυτοι που προτιμανε Android απο Iphone.... Κοίτα η Apple δεν είχε ποτέ sd slot η αποσπωμενη μπαταρία ενώ η samsung την αφαίρεσε. Εγώ έμεινα με το NOTE 3 2 χρόνια λόγο της αφαίρεσης sd στο note 5. Η Apple έχει χίλια κακά και τα τελευταία χρόνια έκανε αρκετές κολοτουμπες. Μεγαλύτερη οθόνη 2gb Ram άνοιξε αρκετά το ios πήρε αρκετά καλούδια από το Android. Είναι στο σωστό δρόμο. 1
Neg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλα ασε την Apple για στροφη 45μοιρων εκανε με το 6ρι καθως ανεβηκε κιαλο και το Sar,αλλα ολα τα αλλα οπως μπαταρια,card slot,μνημη κλπ εκει στα ιδια και τα ιδια. Και μετα ειναι κακοι αυτοι που προτιμανε Android απο Iphone.... Καλά αυτό είναι Fact δεν λένε να ανοίξουν ένα Slot να βάζεις μία Micro-SD, η Samsung το κατάλαβε το λάθος και έβαλε, η Huawei έχει επίσης, η LG έχει στο G5 επέκταση μνήμης, η Apple εκεί σταθερά αντί να βάζει, βγάζει. Τουλάχιστον κάνει ακόμα καλή δουλειά στα Macbook Pro και δεν τα χάλασε.
lostresam Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το τελειο smartphone για εμενα..τα εχει ολα! Ειχα να το πω αυτο απο το g2
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλά αυτό είναι Fact δεν λένε να ανοίξουν ένα Slot να βάζεις μία Micro-SD, η Samsung το κατάλαβε το λάθος και έβαλε, η Huawei έχει επίσης, η LG έχει στο G5 επέκταση μνήμης, η Apple εκεί σταθερά αντί να βάζει, βγάζει. Τουλάχιστον κάνει ακόμα καλή δουλειά στα Macbook Pro και δεν τα χάλασε. για χαζους τους περασες???Εδω σου βγαλανε το 5c με 8gb και καλα για πιο φθηνο και περιμενεις και Sd slot???Οτι στοιχημα θελεις οτι αν το βασικο μοντελο του Iphone ηταν 32αρι οπως στα Android,σχεδον κανενας δεν θα αγοραζε 64αρια μοντελα.Εξου και γιατι συνεχιζουν να βγαινουν 16ρια μοντελα(ελευθερα περιπου τα 11-12). Ότι και να κανει παλι πίσω θα ειναι απο το επερχόμενο iPhone 7 . Αυτο δυστηχως θα ειναι και το τραγικο της υποθεσης οπως εχει δειξει ως τωρα.Το να εισαι πρωτη γιατι πολυ απλα προσφερεις και κατι το ανταγωνιστικο να το καταλαβω.Το να εισαι πρωτη με τοσα αρνητικα αυτο παλι δεν το καταλαβαινω.Αλλο λογικο βεβαια αφου ισως ο σημαντικοτερος λογος αγορας των κινητων αυτων ειναι ο ψυχολογικος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το να εισαι πρωτη με τοσα αρνητικα αυτο παλι δεν το καταλαβαινω.Αλλο λογικο βεβαια αφου ισως ο σημαντικοτερος λογος αγορας των κινητων αυτων ειναι ο ψυχολογικος. Βολεύει αυτό το συμπέρασμα, αλλά τόσα χρόνια τώρα θα έπρεπε να σε κάνει να το "ψάξεις" περισσότερο! Αν δεν είχες μια καλή συσκευή δεν θα πουλούσες για τόσα χρόνια μόνο από "μόδα" κλπ. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Βολεύει αυτό το συμπέρασμα, αλλά τόσα χρόνια τώρα θα έπρεπε να σε κάνει να το "ψάξεις" περισσότερο! Αν δεν είχες μια καλή συσκευή δεν θα πουλούσες για τόσα χρόνια μόνο από "μόδα" κλπ. Εχουν περασει απο τα χερια σου προσωπικα και συγκεκριμενες συσκευες Android και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι εννοω(παρολο το κινητο που τελικα επελεξες τελευταια ) Απλα ειναι κριμα πραγματικα ενω το κοστος δεν ειναι το θεμα η εν λογω εταιρια να δινει λιγοτερα πραγματα απο τον ανταγωνισμο αυτο ειναι που λυπαμαι.Αντε πες οτι το radio ή το Sar τρωγονται. Αλλα ειναι αλλα πραγματα οπως πχ η μικρη μπαταρια(εκτως των Plus),η απουσια card slot,απουσια dual sim κλπ που πραγματικα αναρωτιεσαι γιατι να εχουμε φτασει στο 2016 και αυτα να μην θεωρουνται αυτονοητα. Και εγω παντως αν μου λεγανε τωρα να επαιρνα iphone εννοειται το 6s plus θα αγοραζα κυριως λογω της αξιολογης μπαταριας(και εν μερη και της αναλυσης γιατι οχι) και ας ειναι τεραστιο σε διαστασεις και να μην με πολυ βολευει.
amveria Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο στην εταιρία για την ολοκληρωμένη της πρόταση. Τα μόνα δύο αρνητικά που βρίσκω με βάση τα προσωπικά μου κριτήρια είναι η έλλειψη USB Type C και η μεγάλη δυσκολία στην εγκατάσταση custom roms. Αν, λέω αν, η συγκεκριμένη συσκευή είχε USB type C και είχε τη σχεδόν μυθική λέξη Nexus, τότε θα την άγοραζα με κλειστά τα μάτια. Χρήστης που μέχρι και σήμερα μένει "πιστός" στο Nexus 5
HALF EVIL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Από το αρχικό άρθρο Για την ευρωπαϊκή αγορά, η Samsung επιλέγει την τελευταία πρόταση της Qualcomm, το Snapdragon 820 με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.3 GHz, Αν κρίνουμε από τα specs που παρουσιάζουν τα Ελληνικά καταστήματα, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα