Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία iphonακιδες πάρτε ιδεες!!! (Άργησαν να μπουν στο θέμα η μου φαινεται) Δεν θα έπρεπε να σε ενοχλούν οι παρατηρήσεις. Ειδικά όταν δεν ανέφερε κανείς τη λέξη "iphone" που σε κάνει έξαλλο! Πάντως βελτιώθηκαν στα σημεία που είχαν πρόβλημα και αυτό μόνο θετικό είναι. Και η τιμή εκκίνησης είναι καλή μιας και θα πέσει σύντομα. 3
HALF EVIL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα έλεγα(μετά από 2 μήνες χρήσης s6) πως πλέον είναι μια σωστή και ολοκληρωμένη συσκευή. Τί άλλο δλδ θα μπορείς να ζητήσεις από μια ναυαρχίδα...αν είναι καλύτερες οι φωτογραφίες από το s6 τότε μιλάμε για την τελειότητα...αδιάβροχο...3000 μπαταρία...Micro sd...είναι ρε παιδιά ότι και να μου λέτε είναι απίστευτη η συσκευή! Τιμούλα να δούμε βέβαια γιατί εκεί είναι που θα τα χαλάσουμε πιστεύω. 700+ το απλό. 800+ το edge για αρχή. Τι περιμένεις; Λίγο πιό κάτω από iphone. Πάντως φαίνεται πολύ καλή συσκευή, χωρίς τα περισσότερα λάθη του 6 Βλέποντας και το άλλο άρθρο για το edge δεν μπορώ να αποφασίσω πιό είναι πιό όμορφο. Αν τελικά καταλήξει κάτω από 700, θα είναι πολύ καλή περίπτωση γι' αυτούς βέβαια που μπορούν να τα διαθέσουν.
GiwrgosP- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα έπρεπε να σε ενοχλούν οι παρατηρήσεις. Ειδικά όταν δεν ανέφερε κανείς τη λέξη "iphone" που σε κάνει έξαλλο! Πάντως βελτιώθηκαν στα σημεία που είχαν πρόβλημα και αυτό μόνο θετικό είναι. Και η τιμή εκκίνησης είναι καλή μιας και θα πέσει σύντομα. Προσφέρει ήδη πολλά για να πέσει γρηγορα 1
voltes5george Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα μαρεσε παρα πολυ. Στα θετικα η οθοναρα amoled, sd και καμερα. Αν βγει σε χρυσο ειναι η αφορμή που εψαχνα να πουλησω το iphone 6s plus. 1
dstilio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Θα σας πω εγώ δύο πιθανά αρνητικά Ως πρώην κάτοχος αδιαβροχου Sony Xperia. Αδιαβροχοποιηση σημαίνει ελαφρώς χειρότερο ήχο λόγω μεμβράνης προστασίας. Η ανοιχτή ακρόαση είναι πιθανό να πάσχει από αυτό. Αν σπάσει η οθόνη, η αλλαγή της σημαίνει απώλεια της αδιαβροχοποιησης και υπερβολική ταλαιπωρία του κινητού. Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπάρω αδιάβροχο κινητό. Και η υλοποίηση της Sony θεωρείται κορυφαία. Οπότε της Samsung δε θα έχει κάτι διαφορετικό. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία συσκευή (χρήστης iphone). Πολύ καιρό είχα να διαβάσω για συσκευή samsung που να μου αρέσει, αλλά αυτή καλύπτει όλους τους τομείς. Και καλό design. Τώρα τελευταία η samsung εκπλήσσει ευχάριστα. Πρώτα το (εκπληκτικό) Gear S2 smartwatch και τώρα ένα πλήρες και αξιοπρεπές galaxy μετά από πολύ καιρό...
Razor333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σας παρακαλώ Βρείτε ένα αρνητικό.. Δεν μπορώ να το θάψω με τίποτα xD 5.1 ίντσες.
kirileman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Όχι εντάξει, δεν θα κράξω αυτήν τη φορά, Θα πω καλά λόγια: LG G5 ftw! Με τη διπλή wide view camera και τα πρόσθετα που προσφέρουν μοναδικές λειτουργίες και έξτρα μπαταρία, είναι πολύ πιο κοντά στην Android φιλοσοφία και αν η τιμή είναι καλή, πολύ πιο κοντά στα χέρια πολλών! Αντίθετα, η Samsung προσφέρει το 16 τη συσκευή που θα έπρεπε να δώσει το 15, ενώ δεν δελεάζει τον απαιτητικό Android user -που τα έσκασε χοντρά πέρυσι- να αλλάξει μοντέλο. Για αυτόν και για άλλους λόγους πιστεύω ότι θα αποτύχει εμπορικά, χωρίς να φταίει η ίδια η συσκευή. 4
N.A.S.A. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Όχι εντάξει, δεν θα κράξω αυτήν τη φορά, Θα πω καλά λόγια: LG G5 ftw! Με τη διπλή wide view camera και τα πρόσθετα που προσφέρουν μοναδικές λειτουργίες και έξτρα μπαταρία, είναι πολύ πιο κοντά στην Android φιλοσοφία και αν η τιμή είναι καλή, πολύ πιο κοντά στα χέρια πολλών! Αντίθετα, η Samsung προσφέρει το 16 τη συσκευή που θα έπρεπε να δώσει το 15, ενώ δεν δελεάζει τον απαιτητικό Android user -που τα έσκασε χοντρά πέρυσι- να αλλάξει μοντέλο. Για αυτόν και για άλλους λόγους πιστεύω ότι θα αποτύχει εμπορικά, χωρίς να φταίει η ίδια η συσκευή. Οντως, θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ πιο σοβαρη η παρουσιαση/διαφημιση απο μεριας Samsung τουλαχιστον για το νεο τους μοντελο σε σχεση με LG. https://www.youtube.com/watch?v=cyohHyQl-kc 2
vasilisvasilikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλή η πλάκα με τα iphone,αλλά samsung,lg,htc,sony έχουνε φύγει έτη μπροστα.,γιατί όχι και 2-3 κινεζικές...... 2
epicouros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ήμουνα χρονια χρηστης κινητων Samsung εφυγα οταν σταματησε να βάζει ραδιοφωνο στις συσκευες τις τωρα εχω ενα G3 και ελεγα να παω στο G5 αλλα το εκανε το θαυμα της και η LG αφαίρεσε και αυτη το ραδιο. Ε λοιπον οσο και να μου αρεσει το S7 και περσυ το S6 δεν πρόκειται να το αγοράσω μονο και μονο για το ραδιοφωνο...και να πω οτι εχει κανα τεράστιο κόστος η τοποθέτηση του, η οτι πιανει πολυ χωρο στο κινητο να το καταλαβω...ευτυχώς υπάρχουν ακομα εταιρίες που εχουν στις ναυαρχίδες τους ραδιόφωνο...αυτές θα πάρουν τα λεφτά μου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ήμουνα χρονια χρηστης κινητων Samsung εφυγα οταν σταματησε να βάζει ραδιοφωνο στις συσκευες τις τωρα εχω ενα G3 και ελεγα να παω στο G5 αλλα το εκανε το θαυμα της και η LG αφαίρεσε και αυτη το ραδιο. Ε λοιπον οσο και να μου αρεσει το S7 και περσυ το S6 δεν πρόκειται να το αγοράσω μονο και μονο για το ραδιοφωνο...και να πω οτι εχει κανα τεράστιο κόστος η τοποθέτηση του, η οτι πιανει πολυ χωρο στο κινητο να το καταλαβω...ευτυχώς υπάρχουν ακομα εταιρίες που εχουν στις ναυαρχίδες τους ραδιόφωνο...αυτές θα πάρουν τα λεφτά μου. Και γιατί δεν παίρνεις ένα hands free με ραδιόφωνο? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα