panomelene Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Σήμερα άνοιξα ένα laptop,hp pavilion g7 συγκεκριμένα γιατι δεν άνοιγε,το καθάρισα και ολα gg βρήκα και τι φταίει (για την ιστορία ο σκληρός ),βέβαια έκανα μια άλλη μικρή ζημιά ,απο την μια κεραία (η όπως λέγεται) ξύλωσα την υποδοχή,η φώτο παρακάτω είναι ποια υποδοχή εννοώ. Συνδέω την άλλη κεραία και βλέπω ότι μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ,τη προβλήματα έχω όμως όταν δεν είναι η μια ; Το μοντέλο είναι το rt 3290 (αύτο το wifi) Ευχαριστώ Φώτο : http://prntscr.com/a69d4d
Andreasgarb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 H ralink 3290 δεν είναι η μαντάμ που αποσυνδέεται όποτε γουστάρει από τα δίκτυα και χάνει σήμα γενικώς; btw, bluetooth δεν πιάνεις λογικά τωρα.
panomelene Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιούσα εγώ το laptop,εγώ είχα μπει αρκετές φορές απο team viewer και όντως είχα πολλά θέματα , Εάν βάλω ένα εξωτερικό usb με wifi θα πιάνει μια χαρά λες; (ένα φτηνό )
Andreasgarb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Mια χαρά πηγαίνει με εξωτερικό usb. Και εγώ το ίδιο κάνω σε κάτι pavilion που φοράνε αυτήν την κάρτα wifi. http://www.skroutz.gr/s/2059241/TP-LINK-TL-WN725N.html
panomelene Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά φαίνεται αυτή η κάρτα,αυτή θα πάρω εάν είναι Μόνο θα βρω drivers για windows 10 ; γιατί με άλλη tp link καρτα που έχω σε έναν σταθερό δεν έβρισκα drivers σε windows 8 για αρκετό καιρό
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλύτερα ναι παρε μια αλλη καρτούλα για να εισαι κομπλέ αν και με το usb δεν θα έχεις θέμα αλλα ετσι μπορείς να βάλεις ίσως και μια καλύτερη κάρτα
panomelene Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Οκ,ευχαριστώ !! Μάλλον θα πάρω καμιά εξωτερική κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα