Προς το περιεχόμενο

LG G4 vs LG G Flex 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι έχω ξανακάνει θέμα για το G4 αλλά αφού είναι να δώσω τόσα λεφτά ας αξίζουν τουλάχιστον.Θέλω να μου πείτε τα pros and cons για το κάθε ένα και να μου προτείνετε ένα από τα δύο.Επίσης το flex είναι αρκετά ευρώ κάτω αλλά θα αξίζει μετά από δύο χρόνια ας πούμε;

Δημοσ.

Το LG G4 ποιο καινουριο και καλυτερο απο το Flex.

Το θεμα της μπαταριας δεν ξερω αν εχει φτιαξει(για το G4).

Το Flex απο θεμα ομορφιας ειναι ποιο ωραιο.

http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G4,LG-G-Flex-2/phones/9104,9038

Τα αλλα θα τα ακουσεις και απο τους αλλους που θα ερθουν :-D

Δημοσ.

Το g4 εχει καλυτερη καμερα/περισσοτερη ραμ/αποσπωμενη μπαταρια/ισως καλυτερη οθονη/περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο

Το flex απο την αλλη ειναι για εμενα το πιο vfm κινητο στο skroutz κ πιστευω θα σε καλυψει για τα επομενα 2 χρονια 

Αν εχει 300++ ναι παρε το g4,φυσικα κ αξιζει τα παραπανω λεφτα !!

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι έχω ξανακάνει θέμα για το G4 αλλά αφού είναι να δώσω τόσα λεφτά ας αξίζουν τουλάχιστον.Θέλω να μου πείτε τα pros and cons για το κάθε ένα και να μου προτείνετε ένα από τα δύο.Επίσης το flex είναι αρκετά ευρώ κάτω αλλά θα αξίζει μετά από δύο χρόνια ας πούμε;

Γιατι να σου πουμε τα θετικα και τα αρνητικα του καθενος οταν μπορεις να τα δεις και εσυ αν δεις τα χαρακτηριστικα του καθενος κατω απο το Skroutz .Επισης απαγορευεται και απο το forum να ανοιγεις θεματα με το ιδιο περιεχομενο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

Ηδη στο αλλο θεμα βλεπω και σου εχουν αναλυσει κιολας μια χαρα τι παιζει με το G4 http://www.insomnia.gr/topic/600383-lg-g4/?do=findComment&comment=54657184 τι παραπανω δηλαδη θες να διαβασεις??? Επισης απο την λογικη που μπορεις να αγορασεις το ακριβοτερο κινητο και υπαρχουν και διαφορες στα specs σχεδον παντου απο το Flex 2 υπαρχει λογος να προτεινει καποιος το Flex 2?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...