Προς το περιεχόμενο

CrazySundays Samsung EP-TA20EWE Fast Charging 8.90 € (Τελος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή μου φαίνεται τον κοιτούσα κι εγώ για ένα Tablet.

Και συγκριτικά με εξωτερικό και πάλι είναι καλή και φτηνότερη τιμή.

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση:

Αν ο αυθεντικός (άρα ιδανικός?) φορτιστής του κινητού μου είναι 1500mah, θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό αν φορτίσω με αυτόν του θέματος που είναι 2000mah??

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση:

Αν ο αυθεντικός (άρα ιδανικός?) φορτιστής του κινητού μου είναι 1500mah, θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό αν φορτίσω με αυτόν του θέματος που είναι 2000mah??

Οχι

• Like 2
Δημοσ.

καλώδιο USB οποιουδήποτε κατασκευαστή θα είναι συμβατό ; Ή θα επηρεάζεται η ταχύτητα φόρτισης ;

Για το power bank της xiaomi θα είναι οκ;

Δημοσ.

Καλή τιμή μου φαίνεται τον κοιτούσα κι εγώ για ένα Tablet.

Και συγκριτικά με εξωτερικό και πάλι είναι καλή και φτηνότερη τιμή.

αν σου κάνει ο 2A .

2.5A που ψάχνω δεν βρίσκω στην Ελλάδα κατι σε λογική τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπησα ένα για φιλαράκι. Για να δουμε, thanks

αν σου κάνει ο 2A .

Και άντε να βρεις μετά από ελλάδα καλώδιο usb για 2.5A 1m :D
  • Like 1
Δημοσ.

απλά να ξέρετε ότι δεν έχει το καλώδιο.

Ισχύει αυτό. Υποθέτω χρησιμοποιεί κάποιος το ήδη υπάρχον.

Χαζή ερώτηση:

Όχι. Όσο τραβάει η συσκευή σου, τόσα θα δώσει και ο φορτιστής (με max τα 2Α).

Υποστηριζει fast charging υποθετω ετσι?

Ναι (π.χ. σε Samsung Galaxy Note series).

καλώδιο USB οποιουδήποτε κατασκευαστή θα είναι συμβατό ; Ή θα επηρεάζεται η ταχύτητα φόρτισης ;

Για το power bank της xiaomi θα είναι οκ;

Ναι. Όχι. Ναι. (αντίστοιχα στις ερωτήσεις σου).

αν σου κάνει ο 2A .

Βρίσκομαι Αγγλία τον περισσότερο καιρό οπότε αγόρασα αυτόν από Amazon στις 9 λίρες σε προσφορά με τα μεταφορικά κι έψαχνα να βρώ κάτι φτηνό, αξιόπιστο και compact για να υπάρχει και Ελλάδα, οπότε για 9 ευρώ δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι. Όχι. Ναι. (αντίστοιχα στις ερωτήσεις σου).

Το καλωδιο, αν δεν ειναι καλο, μπορει να επηρεαζει τη φορτιση και να δινει μικροτερο ρευμα. Για παραδειγμα τα καλωδια που εδινε η LG, τουλαχιστον στα παλια κινητα, ηταν κακης ποιοτητας και χαλαγανε γρηγορα-διναν μικροτερο ρευμα απο αυτο που θα μπορουσε να φορτισει. Συνεπως οποιος παιζει με μεγαλα ρευματα να κοιταξει και για πιο σοβαρο καλωδιο σε περιπτωση που του καθυστερει η γρηγορη φορτιση.

• Like 2
Δημοσ.

τα καλυτερα καλωδια που μπορεις να βρεις οικονομικα!

http://www.adslgr.com/forum/threads/354352-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD?p=5882018#post5882018

εγω τα πηρα με μολις 8.11 ευρω (revolut).

αυτο στα 1.8 μετρα (6 ποδια) φορτιζει μεχρι 2Α
αυτο στα 1 μετρα (3.3 ποδια) μεχρι ~2.5Α
το αλλο ποιος ξερει... ισως και 3A

http://goughlui.com/2014/10/01/usb-cable-resistance-why-your-phonetablet-might-be-charging-slow/

• Like 2
Δημοσ.

Βγαινουμε λιγο off topic αλλα και για τα nillkin καλωδια εχω ακουσει καλα λογια (οτι πιανουν τα 2Α). Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα.

Δημοσ.

Να θυμηθουμε επισης οτι η γρηγορη φορτιση ειναι και χειροτερη.

Εαν το βαζετε την ωρα του υπνου να φορτισει ειναι αχρηστη και καταπονει περισσοτερο τη μπαταρια απο μια φορτιση 500-1000 mah

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...