ribo7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 2 ασύρματα ηχεία, το ένα για το σαλόνακι που έχω το laptop και το άλλο για το υπνοδωμάτιο και ψάχνω πληροφορίες. - Wifi ή Bluetooth? Υπέρ/Κατά? - Θα με ενδιέφερε να έχω τη δυνατότηα να παίζω διαφορετικό ήχο στο κάθε ηχείο. - Θα προτιμούσα ηχεία που να έχουν πλήκτρα play/pause/έντασης ήχου. - Θα χρειαστώ και κάποιον ενισχυτή/subwoofer λογικά ε? - Έχω μια τηλεόραση που τη χρησιμοποιώ για iptv με Raspberry pi. Θα μπορώ να συνδέσω και εκεί τα ηχεία να παίζει ο ήχος της τηλεόρασης σε άλλα δωμάτια? Ή θα πρέπει να διαλέξω laptop ή τηλεόραση? - Τι εύρος τιμών να περιμένω για ένα καλό vfm σύστημα? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Site: XTZTune 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι πιο οικονομικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 στα 329€ και 24 ατοκες Site: αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα