Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ των 3 επεξεργαστων, ο λογος που εχει μπει ο ξεκλειδωτος ι5 ειναι για καλητερη μεταπωληση στο μελλον, και οχι για το οτι προσφερει overclock.

Δεν συμφερει να δωσο 140 ευρω για υδροψυξη μιας και τα χρηματα φτανουν καποιος να παρει και ι7-4790κ αν πουμε οτι με 260 ευρω περνει καποιος τον ι5 + 140 για υδροψυξη παμε 400 ευρω,

Τελος ο ι7-4790 και ο Xeon E1246 V3 ειναι μεταξυ τους ιδια χαρακτηριστικα.

Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη,

Υ.Γ θα δουλεψουν με την nornal Intel ψυχτρα ( ναι ναι αυτην την αθλια ψυχτρα).

Δημοσ.

Να ειμαστε αντικειμενικοι γραφεις αλλα ουτε απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα γραφεις,ουτε την χρηση του υπολογιστη ουτε τπτ.

Επισης δεν ρωταγες πριν κατι μερες και ειχες i7 6700k οπως εγραψες στο αλλο θεμα??

http://www.insomnia.gr/topic/599142-asus-hero-viii-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF-post-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1/?do=findComment&comment=54629556

• Like 1
Δημοσ.

Να ειμαστε αντικειμενικοι γραφεις αλλα ουτε απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα γραφεις,ουτε την χρηση του υπολογιστη ουτε τπτ.

Επισης δεν ρωταγες πριν κατι μερες και ειχες i7 6700k οπως εγραψες στο αλλο θεμα??

http://www.insomnia.gr/topic/599142-asus-hero-viii-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF-post-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1/?do=findComment&comment=54629556

Συγνωμη ξεχασα να το γραψω

Θα ειναι να μπει σε μια Asrock fatality Z97 Profesional, και 16DDR3 .

Οσο για τον 6700Κ ναι τον εχω μαζι με....., εναν W3670, εναν FX8120 εναν FX 6100 και 2 ι7 920, και ναι ειναι κομπλε μηχανηματα ολα.

και μερικους Quad 775 που μου εχουν μηνει, κομπλε και αυτα αλλα αδετα σε καποιο tower.

Απλα θα βγαλω τον G3258 και θα μηνει η μητρικη ελεθερη χωρις επεξεργαστη.

Μεταξυ των 3 ποιο να παρω γραφω και δεν με ενδιαφερει το overclock.

Δημοσ.

Ναι αλλα και παλι δεν γραφεις χρηση :) Αλλωστε αν ειναι και κοιτας την μεταπωλητικη αξια του 4690κ και δεν σε ενδιαφερει το oc γιατι δεν χτυπας τον i5 4440 που κοστιζει 60+ευρω διαφορα με το καλημερα?:)

https://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html?from=catspan

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα και παλι δεν γραφεις χρηση :) Αλλωστε αν ειναι και κοιτας την μεταπωλητικη αξια του 4690κ και δεν σε ενδιαφερει το oc γιατι δεν χτυπας τον i5 4440 που κοστιζει 60+ευρω διαφορα με το καλημερα? :)

https://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html?from=catspan

Αν σου πω δεν τον ειχα δει, παιζει στα 190 πες, αλλα θα τον παρει κανεις στο μελλον.....?

Ενταξει τα μηχανηματα στο ιδιο σπιτι ειμαστε 5 αδερφια, αλλα ο καθενας εχει το δικο του μηχανημα εχει οπωτε καταλαβαινεις δεν παιζει 5 σε 1, και με τα χρονια αναβαθμιζομασταν.

Η χρηση θα ειναι τα παντα, οχι δεν κανω video editing (οδηγος νεκροφορας ειμαι) παιζω κανα παιχνιδι που και που, και αντε να κανω του γιου μου κανα βιντεο απο την καμερα που τον γραφω σε HD αναλυση για να το βλεπω. 

Δημοσ.

Αν σου πω δεν τον ειχα δει, παιζει στα 190 πες, αλλα θα τον παρει κανεις στο μελλον.....?

Ενταξει τα μηχανηματα στο ιδιο σπιτι ειμαστε 5 αδερφια, αλλα ο καθενας εχει το δικο του μηχανημα εχει οπωτε καταλαβαινεις δεν παιζει 5 σε 1, και με τα χρονια αναβαθμιζομασταν.

Η χρηση θα ειναι τα παντα, οχι δεν κανω video editing (οδηγος νεκροφορας ειμαι) παιζω κανα παιχνιδι που και που, και αντε να κανω του γιου μου κανα βιντεο απο την καμερα που τον γραφω σε HD αναλυση για να το βλεπω. 

Κανε μια βολτα να δεις αν υπαρχουν στις αγγελιες πολλοι i5 2300 κλπ που ειναι πριν 4 χρονια....

Επισης ισα ισα που επεξεργαστες που ειναι για oc τους φοβουνται αρκετοι περισσοτερο λογω ακριβως του oc και παει λεγοντας. Αλλα και παλι 190-260πχ ειναι 70ευρω διαφορα με το καλημερα(και πολλα φραγκα παραπανω απο τον I7)αρα δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην τον προτιμησεις.

Δημοσ.

Τον xeon γιατί δηλαδή τον σκέφτεσαι;

ειναι ποιο φτηνος απο τον 4790 τον κλειδωμενο.

Κανε μια βολτα να δεις αν υπαρχουν στις αγγελιες πολλοι i5 2300 κλπ που ειναι πριν 4 χρονια....

Επισης ισα ισα που επεξεργαστες που ειναι για oc τους φοβουνται αρκετοι περισσοτερο λογω ακριβως του oc και παει λεγοντας. Αλλα και παλι 190-260πχ ειναι 70ευρω διαφορα με το καλημερα(και πολλα φραγκα παραπανω απο τον I7)αρα δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην τον προτιμησεις.

Ειναι ρε συ 1155 Socket, και εχω 1150.

Αν το πας οτι οποιος πηρε Κ σειρα, και λεει στις αγγελιες οτι ειναι χωρις overclock ναι ειναι σαν να εχεις Μ3 και να την σκιζεις...σε αμαξι.

Μαζι σου και εγω, απλα απο τους ι5 ειναι το τελευταιο σκαλι σε 1150, και μονο οτι αν τον εδεινα στο αυριο καποιος θα τον επερνε για να εχει το overclock oprion.

Δεν νομιζω αν ειναι να δωσο 305για τον Xeon να μην μπορω να δωσο αλλα 80-90 για τον 4790Κ π.χ τον τελευταιο στα 1150. Απλα δεν βρισκω τον λογο.

Και τον ι7-6700Κ στοκ στα 4 τον εχουμε χωρις turbo, και βγαζει ΧΤU 1412 marks

Το μονο που πηρα ενα CPU-Z στα 5 και τελος, δεν αξιζει το over παραπανω δεν τον ειδα να τραβαει κανα ζορι και σε φουλ load καθετε 40-42 βαθμους με μια χυτρουλα Nepton 120ΧL.

Θα πουλαγα την Ζ97 μαζι με τον G3258 και τις 16GB 280 ευρω ολα με τις αποδηξεις τους και στα κουτια τους, απο ESHOP αγορασμενα περυσι τον Μαρτιο. Αλλα δεν αξιζει να φτιαξουμε 2ο Ζ170 μιας και το μηχανημα φτιαχτικε απο Bonus και μεινανε και χρηματα, και οπως εχω γραψει ερχεται το μετα Χ99 πλατφορμα....

+ μεγαλο σπασιμο γιατι να δωσο 100 ευρω εξτρα για ψυχτρα για την Intel επειδη τα παιρνει απο τις εταιριες..... 405ευρω 6700Κ + 80 XL 120 παμε 485...ευρω και τον εχουμε νορμαλ....και ο λογος υδροψυξη ηταν οτι με κατι γαιδουροψυχτρες στο εξωτερικο ειδαν οτι στραβωνει.

Δημοσ.

...

Θα πούλαγα την Ζ97 μαζί με τον G3258 και τις 16GB 280 ευρώ όλα με τις αποδείξεις τους και στα κουτιά τους, από ESHOP αγορασμένα πέρυσι τον Μάρτιο. Άλλα δεν αξίζει να φτιάξουμε 2ο Ζ170 μιας και το μηχάνημα φτιάχτηκε από Bonus και μείνανε και χρήματα, και όπως έχω γράψει έρχεται το μετά Χ99 πλατφόρμα....

...

Πάρε i5 κλειδωμένο ή/και μεταχειρισμένο και τελείωσες.

ή πούλα τα και πάρε κλειδωμένο skylake i5 κλειδωμένο π.χ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...