jvgrjohn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα σας, θα ήθελα να συνδέσω το router thomson tg585 v8 με διαθέσιμο δίκτυο wifi στο σπίτι. Γνωρίζετε αν αυτό είναι εφικτό και πως μπορώ να το παραμετροποιήσω???
jvgrjohn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 να συνδέεται ο υπολογιστής με αυτό το wifi και να έχω internet.
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που θες λέγεται να βάλεις το router να δουλευει σε client mode, δηλαδή να πιάνει ασύρματο internet και να στο "δίνει" με καλώδιο. To homson tg585 v8 δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχουν διάφορα router που το υποστηρίζουν. Σε δυο δικές μου περιπτώσεις είχα χρησιμοποιήσει το TL-WA701ND (σε δυο εκδόσεις) http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-12_TL-WA701ND.html
jvgrjohn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά αγόρασα ένα usb stick για να πιάνω το ασύρματο δίκτυο και έκανα δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ. 2
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 καλησπέρα σας, θα ήθελα να συνδέσω το router thomson tg585 v8 με διαθέσιμο δίκτυο wifi στο σπίτι. Γνωρίζετε αν αυτό είναι εφικτό και πως μπορώ να το παραμετροποιήσω??? to v8 μπορει να γινει access point αλλα δεν μπορει να παιξει ουτε σαν client Ουτε σαν Repeater.το v7 επαιζε wds αλλα με πολλα προβληματα.το v8 δεν εχει καν wds. Δηλαδή σαν access point? repeater/extender που δεν το κανει. Τελικά αγόρασα ένα usb stick για να πιάνω το ασύρματο δίκτυο και έκανα δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ. Η πιο απλη λυση ειναι και δεν μπλεκεις με πολλα πολλα.το v8 κρατησε το για μελλοντικα μηπως θες να το κανεις να παιξει σαν access point. να συνδέεται ο υπολογιστής με αυτό το wifi και να έχω internet. αυτο ονομαζεται client /bridge client.να παιρνει ασυρματα και να δινει με καλωδιο.υπαρχουν εκει εξω routers που το κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα