Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη lg34um95 me 144hz monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται τι παιχνίδια παίζει. Ο φίλος ανέφερε ότι παίζει όλα τα άλλα παιχνίδια στον προτζέκτορα και μόνο cs go και Dota στο monitor. Σε αυτά δεν χρειάζεται το gsync. Αν αλλάξει γνώμη και θέλει να παίζει και άλλα Games στο monitor τότε ναι, το gsync θα τον βοηθήσει πολύ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται τι παιχνίδια παίζει. Ο φίλος ανέφερε ότι παίζει όλα τα άλλα παιχνίδια στον προτζέκτορα και μόνο cs go και Dota στο monitor. Σε αυτά δεν χρειάζεται το gsync. Αν αλλάξει γνώμη και θέλει να παίζει και άλλα Games στο monitor τότε ναι, το gsync θα τον βοηθήσει πολύ.

Εν μερη σε αυτα τα παιχνιδια ουτε να δωσει 600+ευρω χρειαζεται για να ειμαστε και αντικειμενικοι και σωστοι ετσι δεν ειναι? :P 

Υπαρχουν πχ και φθηνα 1080p 144hz monitors ξερω γω.Ουτως ή αλλως ειναι παιχνιδια που εισαι συνεχεια στην κινηση δεν ειναι πχ οτι θες την 27αρα οθονη για να απολαμβανεις το παιχνιδι :D

Δημοσ.

Σωστη λογικη κσι αυτη fulgore δεν διαφωνω αλλα αφου θα πουληθει ή αλλη αν βρω ρχω συνηθησει το 1440p στο ματι αλλα ναι θα μπορουσα να γυρισω σε 1080p ! Δεν νομιζω νσ πσιξω αλλα στην οθονη γιατι οταν παιζεις open world rpg witcher 3 ,assasin και τετοια σε 100ρα οθονη ειναι απολαυση !

Δημοσ.

Σωστη λογικη κσι αυτη fulgore δεν διαφωνω αλλα αφου θα πουληθει ή αλλη αν βρω ρχω συνηθησει το 1440p στο ματι αλλα ναι θα μπορουσα να γυρισω σε 1080p ! Δεν νομιζω νσ πσιξω αλλα στην οθονη γιατι οταν παιζεις open world rpg witcher 3 ,assasin και τετοια σε 100ρα οθονη ειναι απολαυση !

Ένα αυτό και δεύτερον ότι δεν μπορεί να βρει IPS οθόνη 144hz διαφορετικά... Οπότε αναγκαστικά αν θέλει να έχει αυτά τα specs πρέπει να κοιτάξει στα 650+ €.

Δημοσ.

Βρε συ εγω δεν αντιλεγω.Παρε και 35αρι monitor δεν διαφωνω.Αλλωστε οταν εγω γραφω παραπανω να γλυτωσει χρηματα ποιανου τσεπη θα τα γλυτωσει η δικια μου?:P

Αλλωστε επειδη τα εχω παιξει και εγω αυτα τα παιχνιδια(dota 2 οχι τοσο οσο Dota 1 :P)ξερω οτι ειναι παιχνιδια που το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι αν θα παιζεις σε γιγαντιο monitor ή αν θα τα παιζεις ολα στο full αφου εισαι συνεχως σε ενγρηγορση. Να το πω ακομα πιο απλα??Αν δεν πας για σοβαρο competitive gaming στα παιχνιδια αυτα δεν βρισκω πχ ενα λογο γιατι να μην κοιταξεις(σε 2κ monitor παντα)ενα απλο ips 27αρι 60hz monitor που και παλι θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα απο τα 600-650+ευρω που αναφερονται πιο πισω.

Αυτο που θελω να πω μονο απο τα παραπανω ειναι να μην βιαστεις και κανεις αγορα που αργοτερα θα μετανιωσεις,ειδικα οταν το monitor προοριζεται και για αυτα τα 2 συγκεκριμενα παιχνιδια.

Δημοσ.

Βρε συ εγω δεν αντιλεγω.Παρε και 35αρι monitor δεν διαφωνω.Αλλωστε οταν εγω γραφω παραπανω να γλυτωσει χρηματα ποιανου τσεπη θα τα γλυτωσει η δικια μου? :P

Αλλωστε επειδη τα εχω παιξει και εγω αυτα τα παιχνιδια(dota 2 οχι τοσο οσο Dota 1 :P)ξερω οτι ειναι παιχνιδια που το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι αν θα παιζεις σε γιγαντιο monitor ή αν θα τα παιζεις ολα στο full αφου εισαι συνεχως σε ενγρηγορση. Να το πω ακομα πιο απλα??Αν δεν πας για σοβαρο competitive gaming στα παιχνιδια αυτα δεν βρισκω πχ ενα λογο γιατι να μην κοιταξεις(σε 2κ monitor παντα)ενα απλο ips 27αρι 60hz monitor που και παλι θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα απο τα 600-650+ευρω που αναφερονται πιο πισω.

Αυτο που θελω να πω μονο απο τα παραπανω ειναι να μην βιαστεις και κανεις αγορα που αργοτερα θα μετανιωσεις,ειδικα οταν το monitor προοριζεται και για αυτα τα 2 συγκεκριμενα παιχνιδια.

Με λίγα λόγια καλύτερα να κρατήσει και το monitor που έχει αφού είναι ήδη υπερτούμπανο για απλή χρήση και 60Hz :P. Η απόφαση είναι του ts :)

Δημοσ.

Με λίγα λόγια καλύτερα να κρατήσει και το monitor που έχει αφού είναι ήδη υπερτούμπανο για απλή χρήση και 60Hz :P. Η απόφαση είναι του ts :)

Αν τον βολευει γιατι οχι???Τοσα χρηματα θα γλυτωσει και τα δινει καπου αλλου,ειτε σε pc hardware,ειτε σε περιφερειακα,ειτε σε παιχνιδια,ειτε σε ρουχα ειτε οπουδηποτε :P

Δημοσ.

Αν τον βολευει γιατι οχι???Τοσα χρηματα θα γλυτωσει και τα δινει καπου αλλου,ειτε σε pc hardware,ειτε σε περιφερειακα,ειτε σε παιχνιδια,ειτε σε ρουχα ειτε οπουδηποτε :P

Συμφωνώ μαζί σου. Νομίζω η αρχική απόφαση θα είναι αν όντως χρειάζεται τα 144Hz. Αν ναι, τότε προτάθηκαν αρκετές επιλογές στις προηγούμενες σελίδες :)

Δημοσ.

Ναι παιδια εννοειτε θα το σκεφτω πολυ αν αξιζει στην ουσια μονο για το Cs κανω την αλλαγη γιατι μετα που παρθηκε ο projector η οθονη σκουριασε haha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...