Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνώμη, μάλλον δεν κατάλαβα εγώ κάτι. όποιος μπορεί να μου το εξηγήσει. 

η μπαταρία είναι αποσπώμενη; (όπως δηλαδή όλα τα τηλέφωνα κάποτε είχαν αυτή τη δνατότητα) ; αυτό το ονομάζει μία από τις άλλες δύο δυνατότητες modular η lg;

και το χρεώνει λίγο παραπάνω στη βασική τιμή της αγοράς; 

έχω μπερδευτεί. δε γίνεται κάτι άλλο μάλλον θα εννοεί.

Δημοσ.

Από πλευράς εμφάνισης πάντως..πήγαν πολλά χρόνια πίσω..κρίμα..

Ειδικά η πίσω όψη δεν αρμόζει σε ναυαρχίδα εν ετει 2016.

• Like 1
Δημοσ.

Έρχονται απολύσεις στην Κορέα και δεν θα είναι της LG!

Ένα module μπαταρίας θέλουμε και άντε γεια, όχι πως τα υπάρχοντα δεν προσφέρουν και έξτρα μπαταρία!

Δημοσ.

Έρχονται απολύσεις στην Κορέα και δεν θα είναι της LG!

Ένα module μπαταρίας θέλουμε και άντε γεια, όχι πως τα υπάρχοντα δεν προσφέρουν και έξτρα μπαταρία!

To S7 θα τα πάει καλύτερα από το S6. Η Lg θα κινηθεί στα συνήθη επίπεδα πωλήσεων με 55-60εκ πωλήσεις όλων των συσκευών της σε ένα χρόνο με την έτερη κορεάτικη να πουλάει 70εκ+ σε ένα τρίμηνο. Για να έχουμε λίγο υπόψιν τα μεγέθη.

Δημοσ.

επιτελους ενα τηλεφωνο που διαφοροποιειται απο τα υπολοιπα με χαρακτηριστικα κ δυνατοτητες που εχουν ουσιαστικο περιεχομενο αλλα αφηνουν κ ανοιχτο παραθυρο για επιπλεον επιλογες στο μελλον

μπραβο στην lg

Δημοσ.

Φοβερή καινοτομία... ματιά στο μέλλον μπορώ να πω...

t68-camera.jpg

Ακόμα την έχω κάπου πεταμένη αυτή την υπέροχη κάμερα...

Την είχε μέσα στη συσκευασία ως "δώρο" και τσίμπησα σαν κορόιδο!

Επιεικώς απαράδεκτες οι φωτογραφίες που τραβούσε.

Δημοσ.

To S7 θα τα πάει καλύτερα από το S6. Η Lg θα κινηθεί στα συνήθη επίπεδα πωλήσεων με 55-60εκ πωλήσεις όλων των συσκευών της σε ένα χρόνο με την έτερη κορεάτικη να πουλάει 70εκ+ σε ένα τρίμηνο. Για να έχουμε λίγο υπόψιν τα μεγέθη.

Η επιτυχία ή η αποτυχία (και κατ' επέκταση οι απολύσεις) ορίζονται με βάση τους στόχους που έχεις βάλει και τις επενδύσεις που έχεις κάνει. Για να έχουμε λίγο υπόψιν την πραγματικότητα.

Δημοσ.

μεταλλικό περίβλημα, γωνίες, 5 τρύπες στο ηχειο, στο κάτω μερος το ηχείο, type-c, κουμπιών αυξομείωσης στο πλάι. κάποιο μ θυμίζει, μ διαφεύγει τώρα...

Με τόσα λεφτά τι ήθελες smartphone βακελίτη;

Συνήθως τα παραλληλόγραμμα πραματα γενικα έχουν γωνίες

Που το ήθελες κάτω από την κάμερα ώστε να το κρύβεις με το χέρι κατά τη χρήση ε;

Πιο υψηλές ταχύτητες και more foolproof βύσμα ξερωγώ;

Από τότε που βγήκαν τα κινητά, κάπως έτσι πάει πλην ελάχιστων εξαιρέσεων

Θα ήθελα απεγνωσμένα να μάθω πριν μπω στον κόπο να υποθέσω.

Σοβαρά ασχολίαστο. Μόνο η εικόνα του να κάτσεις και να μετρήσεις τις τρύπες για να ξεκινήσουν τα VS και να ξεσπάσει μάχη με ξεπερνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...