erevos_csd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 "The LG Hi-Fi Plus is perfectly fitted to the LG G5's exterior, but can also be used seperately with other Android OS, iOS, Mac OS and Windows OS devices." http://www.lg.com/uk/mobile-phone-accessories/lg-AFD-1200 Πάντως η συσκευή σκέτη είναι όμορφη. Ειδικά σε αυτό το γκρι/μεταλικό χρώμα. Για το VR, την 3d κάμερα και το bot λέω. Πχ το VR, αν είναι σε καλή τιμή, θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν το έκαναν και συμβατό με PC, θα ήταν και μια οικονομικότερη εναλλακτική σε σχέση με κάτι Oculus Rift και HTC Vive. Άλλος μπορεί να ενδιαφέρεται για την 3d κάμερα, αλλά να μην θέλει/μπορεί να αλλάξει κινητό. Γιατί να τον περιορίσεις; Το ίδιο και με το ρομποτάκι. Έβγαλε τέλος πάντων η LG κάτι κορυφαία αξεσουάρ, και πυροβόλησε το ίδιο της το πόδι περιορίζοντάς τα μόνο στο G5. Ναι, ΟΚ, θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις του G5, όμως από μόνα τους θα κάνανε εξαιρετικές πωλήσεις αν ήταν συμβατά και με άλλες συσκευές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Για το VR, την 3d κάμερα και το bot λέω. Πχ το VR, αν είναι σε καλή τιμή, θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν το έκαναν και συμβατό με PC, θα ήταν και μια οικονομικότερη εναλλακτική σε σχέση με κάτι Oculus Rift και HTC Vive. Άλλος μπορεί να ενδιαφέρεται για την 3d κάμερα, αλλά να μην θέλει/μπορεί να αλλάξει κινητό. Γιατί να τον περιορίσεις; Το ίδιο και με το ρομποτάκι. Έβγαλε τέλος πάντων η LG κάτι κορυφαία αξεσουάρ, και πυροβόλησε το ίδιο της το πόδι περιορίζοντάς τα μόνο στο G5. Ναι, ΟΚ, θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις του G5, όμως από μόνα τους θα κάνανε εξαιρετικές πωλήσεις αν ήταν συμβατά και με άλλες συσκευές. Δεν θα πουλούσε όμως η συσκευή της μετά. Και εκεί έχει θέματα τελευταία και πρέπει να τονώσει τα νούμερα!
nickelodeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και το S7 το απλό (όχι το edge) το ίδιο "generic" δεν φαίνεται? Μη σου πω πως το μπροστινό home κουμπί στο S7 το κάνει να φαίνεται πιο άσχημο! Ναι τα έχει φάει η "ομορφάδα" και τα δύο.
vapits Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Modular φίλοι δε σημαίνει μόνο βγαίνει η μπαταρία και μπαίνει μαζί με κάτι άλλο. Modular σημαίνει ότι υπάρχει ένα SDK κι ένα περιβάλλον (το οποίο θα πιστοποιείται με τοσηματάκι friends).Ουσιαστικά σε ένα βαθμό η LG εχθές δημιούργησε ένα νέο market κι εξαρτάται από τους devs και τις ετιαρείες να παρουσιάσουν καινοτόμες εφαρμογές βασισμένες σε αυτή την τεχνολογία. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να κρίνουμε το αποτέλεσμα, η πραγματικότητα όμως είναι ότι δημιουργήθηκε ένα market οπότε και τα xenon θα δούμε και IoT related πράγματα θα δούμε κλπ... Τώρα επιπλέον για ένα post που διάβασα νωρίτερα, αν ακόμη κρίνουμε τεχνολογία τέτοιου βαθμού από το αν έχει ραδιόφωνο τότε οκ ας το αφήσουμε το άθλημα... 3
paloukaros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει IR και ράδιο?!?!!?Σε ένα βιντεάκι στο youtube νομίζω οτι είδα το εικονίδιο του ραδιοφώνου...και μάλιστα ήταν πράσινο χρώμα και μου ξύνισε
erevos_csd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει IR και ράδιο?!?!!?Σε ένα βιντεάκι στο youtube νομίζω οτι είδα το εικονίδιο του ραδιοφώνου...και μάλιστα ήταν πράσινο χρώμα και μου ξύνισε Το G5 έχει IR blaster
danal8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι εβγαλες ρε Lg; Δηλαδη ρε παιδια καποιος που θελει να αγορασει 2-3 modules θα κουβαλαει και την τσαντα του sport billy μαζι; "Μισο λεπτο να βγαλω μια φωτο", "Μισο λεπτο να ξανανοιξει το κινητο", "Μισο λεπτο να το ξαναβγαλω και να βαλω το ηχειο". Μα τι ειναι αυτα; Οι αλλοι βγαλανε κινηταρα. Τι της ηθελε τις καινοτομες ιδεες; Δωσε specs στο λαο σε καλη τιμη και ασε τις σαχλαμαρες. (κατοχος Lg G3)
Neg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το G5 έχει IR blaster Ορίστε και παραπονιέστε μερικοί Δεν αγνόησε τις ανάγκες η LG
N.A.S.A. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Modular φίλοι δε σημαίνει μόνο βγαίνει η μπαταρία και μπαίνει μαζί με κάτι άλλο. Modular σημαίνει ότι υπάρχει ένα SDK κι ένα περιβάλλον (το οποίο θα πιστοποιείται με τοσηματάκι friends). Ουσιαστικά σε ένα βαθμό η LG εχθές δημιούργησε ένα νέο market κι εξαρτάται από τους devs και τις ετιαρείες να παρουσιάσουν καινοτόμες εφαρμογές βασισμένες σε αυτή την τεχνολογία. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να κρίνουμε το αποτέλεσμα, η πραγματικότητα όμως είναι ότι δημιουργήθηκε ένα market οπότε και τα xenon θα δούμε και IoT related πράγματα θα δούμε κλπ... Τώρα επιπλέον για ένα post που διάβασα νωρίτερα, αν ακόμη κρίνουμε τεχνολογία τέτοιου βαθμού από το αν έχει ραδιόφωνο τότε οκ ας το αφήσουμε το άθλημα... Ετσι ακριβως! Αυτο εννοουσα σε προηγουμενο ποστ μου, οταν αναφερθηκα στο IoT. Mπραβο ρε φιλε, γιατι νομιζα πως μονο εγω το βλεπω ετσι, σε βαθος χρονου, και απορουσα.. Εισαι ωραιος! 2
Alx1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή το ανέφερες και πριν και απόρησα, τι θέλεις δηλαδή, να τα δίνουν τζάμπα; Όσο για το gimmick, άσε να δούμε όταν η LG ανοίξει το πρότυπο και βγουν και 3d party αξεσουάρ τι χρήσεις θα έχει. Η λογική πίσω από την αρθρωτή σχεδίαση ενός οποιουδήποτε πράγματος, είναι ο τελικός χρήστης να μπορεί να αναβαθμίσει το σύστημα αντικαθιστώντας επί μέρους υποσυστήματα κατά περίπτωση. Θα γίνεται κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη συσκευή; Από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, οδηγούμαι στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα: Ότι ο τελικός χρήστης θα αναγκάζεται να δαπανά επιπλέον χρήματα, αντί να εξοικονομεί, χωρίς στο τέλος να κάνει την δουλειά του. Αν έτσι το εννοεί η LG το modular design ας το κρατήσει να το χαίρεται. Κάνε ρε LG τα αξεσουάρ (κάμερα, VR, bot) συμβατά με όλα τα smartphones να ξεσκιστείς στις πωλήσεις... Σκοπός της είναι να πουλάει αυτή περισσότερα smartphones, όχι οι υπόλοιποι. Το πρόβλημα στον συλλογισμός της είναι ότι η LG δεν είναι apple.
paloukaros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και ραδιόφωνο έχει...μόλις το ξαναείδα το βιντεάκι του android authority.Στο 2.45 και μετά φαίνεται 1
dali13gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η λογική πίσω από την αρθρωτή σχεδίαση ενός οποιουδήποτε πράγματος, είναι ο τελικός χρήστης να μπορεί να αναβαθμίσει το σύστημα αντικαθιστώντας επί μέρους υποσυστήματα κατά περίπτωση. Θα γίνεται κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη συσκευή; Από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, οδηγούμαι στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα: Ότι ο τελικός χρήστης θα αναγκάζεται να δαπανά επιπλέον χρήματα, αντί να εξοικονομεί, χωρίς στο τέλος να κάνει την δουλειά του. Αν έτσι το εννοεί η LG το modular design ας το κρατήσει να το χαίρεται. Όλος ο συλλογισμός σου είναι αυθαίρετος. Αυτή είναι η δική σου λογική και της Google που από εκεί έχεις αυτή την εντύπωση προφανώς. Εγώ λέω ότι το modular design προσθέτει σε μια συσκευή δυνατότητες που πριν δεν είχε. Όπως π.χ. ή 360 κάμερα ή το VR ή η υψηλής ποιότητας ήχος. Και όταν έρθουν τα 3d party, ποιός εμποδίζει μια εταιρεία να βγάλει έναν φακό αντίστοιχο μιας DSLR (κάτι που δεν θα δεις σε smartphone ούτε σε 10χρονια) ας πούμε; 1
vaggospat13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Όλος ο συλλογισμός σου είναι αυθαίρετος. Αυτή είναι η δική σου λογική και της Google που από εκεί έχεις αυτή την εντύπωση προφανώς. Εγώ λέω ότι το modular design προσθέτει σε μια συσκευή δυνατότητες που πριν δεν είχε. Όπως π.χ. ή 360 κάμερα ή το VR ή η υψηλής ποιότητας ήχος. Και όταν έρθουν τα 3d party, ποιός εμποδίζει μια εταιρεία να βγάλει έναν φακό αντίστοιχο μιας DSLR (κάτι που δεν θα δεις σε smartphone ούτε σε 10χρονια) ας πούμε; για εξτρά αξεσουάρ υπάρχουν λύσεις χωρίς να γα**σεις τη συσκευή. http://www.sony.com/electronics/cyber-shot-compact-cameras/dsc-qx100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα