AlexLare Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πάμε ρε lg δυνατά!ξερουμε κατι για τιμουλα?
renosval Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 εντελώς αδιάφορο, οθόνη ηψυλής ανάλυσης και μπαταρία μικρή. μάλλον δέν έβαλε καμία εταιρία μυαλό σε αυτόν τον τομέα. το πίσω μέρος με αυτό το έκτρωμα που προεξέχει είναι εμετικό και αυξάνει καταπολύ (το ήδη όχι και τόσο μικρό πάχος) της συσκευής. όσων αφορά τα αξξεσουάρ/αρθρώματα όπως παρουσιάστικαν θεωρώ οτι ουσιαστικά θα κάνουν τον υποψίφιο αγοραστή να βάλει πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη... μένει να μάθουμε τιμή άν και πάνω κάτω η ταρίφα είναι γνωστή.... προσωπικά επιμένω στην επιλογή μου πρώτα ο θεός στο τέλος του μήνα(huawei mate s) Φιλε μου δεν σε αναγκαζει κανεις να φορας τον επιπλεον εξοπλισμο της καμερας ή του ηχου. Επιπλεον η μπαταρια του ειναι μικροτερη γιατι ο 820 λειτουργει με λιγότερη ενεργεια και στην τελικη μπορεις να προμηθευτής μια after market μπαταρια μεγαλύτερης χωρητικότητας. Τελος μη ξεχνας οτι η LG ειναι η μονη εταιρια που βγαζει τετοιου ειδους συσκευες οπως τα lg flex 1 και 2 ενω καμια αλλη εταιρια δεν τολμαει να κανει τοσο μεγαλα βηματα 4
dali13gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορούσανε να ενσωματώσουν μια μικρή μπαταρία π.χ 100 mAh ώστε να ενεργοποίητε όταν βγάζεις την κύρια για να μην σβήνει το κινητό; Γιατί, σε ποιά συσκευή γίνεται αυτό; 2
nikos1965 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 σταματήστε ρε παιδιά να είστε αρνητικού στα πάντα...ειναι μια συσκευή γεμάτη τεχνολογία που προσπαθεί να κάνει την καθημερινοτητα καλύτερη η έστω ποιο ευχάριστη ...έλεος πια με την μουρμούρα ..την ίδια ώρα που κάνετε το σκ@το παξιμάδι να πάρετε το iphone να πουλήσετε μούρη στους γύρο σας 6
vagelisda Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα ,άσχετα απο το design της συσκευής-ψιλοαδιαφορο ,μου φαίνεται φοβερή η εκτέλεση της ιδέας των modules ,και πολύ καλές ιδέες τα πρώτα modules . Πολυ τολμηρό εγχείρημα το πείραμα στη ναυαρχίδα,αλλά αν πιάσει θα αλλάξει την αγορά.
so93 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο όμορφο κινητό, με τόσο μικρή μπαταρία... 1
TheAccountant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 1) design αθλιο με διαφορες παπαριές να εξέχουν απο την πλατη του. 2) Μπαταρία μικρότερη!!!!! FFS... ουτε για αστείο! Κοβεται μονο και μονο γι αυτο. 3) Το modular σύστημα δε μου γεμίζει το μάτι καθολου σε περίπτωση πτώσης ή σε ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου. 4) το κάμερα module... απλά ανέκδοτο. 5) Android χωρίς app drawer? Ρε μλκες αμα ήθελα Apple θα περνα Apple. Ναι ναι ξέρω.... βάλε nova launcher, βαλε klasse launcher κλπ... O X I. Οταν ζητάς 500+++ τα πάντα πρεπει να ναι ΑΨΟΓΑ out of the box. Οσο γαμάτο ηταν το G4, τοσο μλκια είναι το G5. Ναι δε λέω, κορυφαιος επεξεργαστής, μπολικα τσιπ μνημης, λογικά γαμάτη κάμερα.... ναι... αλλα... κάποια πράγματα ειναι πολυ αρνητικα για να τα παραβλέψω. Λυπάμαι που θα το πω... αλλα φέτος η Samsung κέρδισε. 1
sils Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μπραβο στην LG για την καινοτομία της και το λεει ενας που εδω και 6 χρόνια εχει note. .....το μονο που με χαλαει ειναι η μικρή οθονη
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 1) design αθλιο με διαφορες παπαριές να εξέχουν απο την πλατη του. 2) Μπαταρία μικρότερη!!!!! FFS... ουτε για αστείο! Κοβεται μονο και μονο γι αυτο. 3) Το modular σύστημα δε μου γεμίζει το μάτι καθολου σε περίπτωση πτώσης ή σε ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου. 4) το κάμερα module... απλά ανέκδοτο. 5) Android χωρίς app drawer? Ρε μλκες αμα ήθελα Apple θα περνα Apple. Ναι ναι ξέρω.... βάλε nova launcher, βαλε klasse launcher κλπ... O X I. Οταν ζητάς 500+++ τα πάντα πρεπει να ναι ΑΨΟΓΑ out of the box. Οσο γαμάτο ηταν το G4, τοσο μλκια είναι το G5. Ναι δε λέω, κορυφαιος επεξεργαστής, μπολικα τσιπ μνημης, λογικά γαμάτη κάμερα.... ναι... αλλα... κάποια πράγματα ειναι πολυ αρνητικα για να τα παραβλέψω. Λυπάμαι που θα το πω... αλλα φέτος η Samsung κέρδισε. Δυστηχως ετσι ειναι.Να λεμε τα καλα της εταιριας οπως η στροφη στην ποιοτητα κατασκευης και τα Module σαν κατι το διαφορετικο αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και αλλα αρνητικα. Για το design παντως απο το video που το ειδα εμενα προσωπικα μου αρεσε αλλα αυτα ειναι στο γουστο του καθενος(δεν μου αρεσε το G4 γιαυτο).
OptimusSprite Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά νομίζω ότι μόνο η lg μπορεί να πάει πλέον κόντρα στην Apple. Καινοτομίες χρειάζονται.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 1) design αθλιο με διαφορες παπαριές να εξέχουν απο την πλατη του. 2) Μπαταρία μικρότερη!!!!! FFS... ουτε για αστείο! Κοβεται μονο και μονο γι αυτο. 3) Το modular σύστημα δε μου γεμίζει το μάτι καθολου σε περίπτωση πτώσης ή σε ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου. 4) το κάμερα module... απλά ανέκδοτο. 5) Android χωρίς app drawer? Ρε μλκες αμα ήθελα Apple θα περνα Apple. Ναι ναι ξέρω.... βάλε nova launcher, βαλε klasse launcher κλπ... O X I. Οταν ζητάς 500+++ τα πάντα πρεπει να ναι ΑΨΟΓΑ out of the box. Οσο γαμάτο ηταν το G4, τοσο μλκια είναι το G5. Ναι δε λέω, κορυφαιος επεξεργαστής, μπολικα τσιπ μνημης, λογικά γαμάτη κάμερα.... ναι... αλλα... κάποια πράγματα ειναι πολυ αρνητικα για να τα παραβλέψω. Λυπάμαι που θα το πω... αλλα φέτος η Samsung κέρδισε. κερδισε?αν διορθωσε το multitasking κατι εκανε.αλλιως παλι apple θα παρεις.το G5 ειναι κορυφη!
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγω το αλλο δεν καταλαβα.Τα Modular για καλυτερη καμερα πχ που αναφερθηκαν(και οτι αλλο βγει)στα χρεωνει δηλαδη εξτρα???Τι εγινε και στα κινητα Dlc οπως στα παιχνιδια ενα πραγμα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα