Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι.. καλό δεν λέω. Δεν είναι ιδέα μου, αλλα και S6, και τωρα το G5 και πολλά αλλα hawai, μεταλλικό περίβλημα, γωνίες, 5 τρύπες στο ηχειο, στο κάτω μερος το ηχείο, type-c, και μεταφοράς των κουμπιών αυξομείωσης στο πλάι. κάποιο μ θυμίζει, μ διαφεύγει τώρα...

Δημοσ.

Σταμάτησα να διαβάζω στο 2800. Μα καλά πότε θα βάλουν μυαλό. Κάθε συσκευή τους μετά το g2 έχει κατακεραυνοθει λόγω κακής αυτονομίας.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το G4 red leather. Πολύ ευχαριστημένος, (μου τη δίνει βέβαια η ραφή στη μέση της πλάτης που κάνει το κινητό να παλαντζάρει όταν το ακουμπάς κάτω και το ότι το δέρμα με τον καιρό λερώνει , γι' αυτό και το έχω σε θήκη σιλικόνης εξ' αρχής),  αλλά  εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο το G5. Ελπίζω στην πράξη να είναι και  κάπως μικρότερο. 

Στα αρνητικά η μικρότερη !!! μπαταρία (αν και δεν είμαι power user δηλ. το κινητό δεν το ξεζουμίζω καθημερινά)  και θα προτιμούσα τα χειριστήρια της αυξομείωσης του ήχου να είχαν μείνει όπως στο G4  και ο αισθητήρας να έλειπε ή με κάποιο τρόπο να ήταν εμπρός. 

Στα θετικά και ο ήχος , ίσως και το ανάλογο module, 

Θα παίξει ενάντια στο S7 , M10 . (Ας τα δούμε και αυτά και αποφασίζουμε). 

Btw το v10 είναι όντως πανέμορφο, αλλά 5,7 ίνσες για μένα είναι too much

Δημοσ.

Σταμάτησα να διαβάζω στο 2800. Μα καλά πότε θα βάλουν μυαλό. Κάθε συσκευή τους μετά το g2 έχει κατακεραυνοθει λόγω κακής αυτονομίας.

Λίγο πρίν από εκεί που σταμάτησες να διαβάζεις (δηλ, στον τίτλο) αναφέρει:

Επίσημη παρουσίαση του νέου LG G5 με αρθρωτή σχεδίαση (video)

;)

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να δωσουν ux 5,0 στο g4 μου.. Δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα το g5 αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ειναι τερας επιδοσεων. Πιστευω ομως οτι η samsung θα παραμεινει μπροστα με το s7. 

Δημοσ.

Πριν 2.5 χρόνια 3200 μπαταρία στο note 3 και 3000 στο g2 με ratio 75+% και τώρα 2800 μπαταρία με ratio 70%. Εμπρός πίσω.

Και μεταξύ μας καλός ο snapdragon 820 αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα παραπάνω από έναν snapdragon 800 3ετιας.

Το οτι βγάζει παραπάνω στο antutu δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης τι έχουν πάθει όλοι και διώχνουν το App drawer από τα ui τους; Διάβασα ότι το επόμενο android μπορεί να είναι έτσι by default και κόντεψαν να μου πέσουν και τα μούσια... :(

• Like 2
Δημοσ.
Δεν μπορούσανε να ενσωματώσουν μια μικρή μπαταρία π.χ 100 mAh ώστε να ενεργοποίητε όταν βγάζεις την κύρια για να μην σβήνει το κινητό;

Ακριβώς το ιδιο σκεφτηκα και εγω φιλε μου οταν το ειδα. Γενικα η συσκευη τα σπάει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...