Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βάλεις την εικόνα σε ξεχωριστή σελίδα, δοκίμασε, πριν από τη μαύρη επικεφαλίδα, να εισαγάγεις "Αλλαγή ενότητας σε επόμενη σελίδα" δύο φορές, και μέσα στην νέα σελίδα που δημιουργείται να τοποθετήσεις την εικόνα. Έτσι λογικά η εικόνα δεν θα επηρεάζει το υπόλοιπο κείμενο, αφού θα βρίσκεται σε ξεχωριστή σελίδα (και Ενότητα).
Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω το Word 2003 και δεν το θυμάμαι, ωστόσο νομίζω ότι έχει δυνατότητα για Αναδίπλωση.

Δημοσ.

accipio, συγγνώμη αλλά μάλλον δεν πρόσεξα ότι υπήρχε και δεύτερη σελίδα με την απάντησή σου.

Στο Word 2003 τουλάχιστον που δοκίμασα αναδίπλωση (με επιλογή «αναδίπλωση επάνω και κάτω» απ᾿το κείμενο και διάταξη «στο κέντρο») οι δύο υποσημειώσεις του κειμένου πριν την επικεφαλίδα έφυγαν μαζί με το κείμενο κάτω από αυτήν, και εκτός αυτού οι ως άνω υποσημειώσεις ανέβηκαν ψηλά μαζί με το β' κείμενο -και τη γραμμή της υποσημείωσης- (το κάτω από την επικεφαλίδα)  δημιουργώντας μεγάλο κενό από κάτω τους.

Εάν νομίζεις ότι με το Word 2007 θα υπάρξει λύση πες μου να το δοκιμάσω εκεί (εκτός κι άν έκανα κάτι λάθος στο 2003).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νεότερα : Τελικά ένας γνωστός μου που είχε Word 2007 μου είπε ότι έγινε η δουλειά εφαρμόζοντας τη συμβουλή σου στο 16ο μήνυμα.

Σ᾿ ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...