Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά ...

χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς έχω πρόβλημα με ένα λάπτοπ καινούργιο .

http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-v5-591g-77df-156-intel-core-i7-6700hq-4gb-1tb-nvidia-gf-gtx950m-2gb-linux-p-PER.903709

το έχω αγοράσει μόλις προ 1 μήνα και εγκατέστησα win 10.

το πρόβλημα είναι ότι αρκετά συχνά κολλάει εντελώς, δουλεύοντας ακόμη και μόνο τον edge.

ένα ακόμη που μου συμβαίνει είναι ότι ακούγεται αρκετά ως προς τα ανεμιστήρια του...

διαβάζοντας παρόμοια θέματα εδώ έκανα μια δοκιμή με το HWmonitor

ο μοναδικός τρόπος για να ξεκολλήσει είναι στον να το βάλω σε sleep mode.

καθώς δεν λειτουργεί ούτε το task manager ούτε με alt tab μπορείς να περάσεις σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

ακόμη να αναφέρω ότι μου βγάζει και ένα άλλο μήνυμα αρκετά συχνά όταν προσπαθώ να κάνω sign in μετά από sleep mode "something went wrong (code 0x8009002d). ψάχνοντας λίγο για αυτό βρήκα ότι μπορεί να είναι και κόλλημα των win και να μην σχετίζεται...

τα αναφέρω όλα καθώς δεν έχω και πολύ καλή γνώση...

ευχαριστώ!

post-140407-0-50931800-1456064770_thumb.png

Επεξ/σία από sdeogr
Δημοσ.

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!!

ίσως να μην καταλαβαίνω τι εννοείς.. υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται ram χωρίς να τρέχεις κανένα απαιτητικό πρόγραμμα;

νομίζω ότι τα 4 είναι υπέρ αρκετά για απλές εργασιές.

έως τώρα είχα ένα λάπτοπ με 2 gb ram.. και δεν είχα τέτοια προβλήματα.

ακόμη μου φαίνεται περίεργο καθώς δεν αρχίζει να σέρνεται αλλά παγώνει...

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!!

ίσως να μην καταλαβαίνω τι εννοείς.. υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται ram χωρίς να τρέχεις κανένα απαιτητικό πρόγραμμα;

νομίζω ότι τα 4 είναι υπέρ αρκετά για απλές εργασιές.

έως τώρα είχα ένα λάπτοπ με 2 gb ram.. και δεν είχα τέτοια προβλήματα.

ακόμη μου φαίνεται περίεργο καθώς δεν αρχίζει να σέρνεται αλλά π

Έχεις βάλει του τελευταίους drivers για win 10 από το site της acer 

• Confused 1
Δημοσ.

Όχι .. αν μπορείς να με βοηθήσεις !

μάλιστα στην αρχή είχα κάποια προβλήματα με την κάρτα γραφικών ΗD intel graphics καθώς μού έβγαζε κάποιο μήνυμα ότι σταμάτούσε να λειτουργεί. αν το αντιλαμβάνομαι καλά ήταν σαν να είχε πρόβλημα με την NVidia.

αυτό έστρωσε από μόνο  του όταν έκανα τα πρώτα update των win 10

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Όχι .. αν μπορείς να με βοηθήσεις !

μάλιστα στην αρχή είχα κάποια προβλήματα με την κάρτα γραφικών ΗD intel graphics καθώς μού έβγαζε κάποιο μήνυμα ότι σταμάτούσε να λειτουργεί. αν το αντιλαμβάνομαι καλά ήταν σαν να είχε πρόβλημα με την NVidia.

αυτό έστρωσε από μόνο  του όταν έκανα τα πρώτα update των win 10

ευχαριστώ!

Από εδώ κατεβάζεις τούς drivers της acer http://www.acer.com/ac/el/GR/content/drivers

• Confused 1
Δημοσ.

Έχει αρκετά αρχεία... Θα τα εγκαταστήσω και θα επανέλθω.. Ευχαριστώ!

Kαταρχάς αν έκανε UPDATE σε windows 10 και όχι format και clean install τότε το πιθανότερο είναι αυτό να ναι το πρόβλημα σου . Η ίδια η Microsoft Ελλάδας συνιστά να γίνεται clean install και όχι update. Ξεκίνα από αυτό και εγώ προβλήματα είχα .

Άκυρο νόμιζα ότι είχες windows  και έκανες update. 

Κατέβασε τους drivers  απο το site της Acer.

Αν δεν ληθεί το πρόβλημα κάνε ενα format και βάλτα όλα σωστά . Αν πάλι δεν λυθεί καλύτερα να επικoiνωνήσεις με το κατάστημα ή το service .

Δημοσ.

Καλησπερα .. Δεν απαντω ακριβως στην ερωτηση, αλλα μια και που εχεις το λαπτοπ θα ηθελα την βοηθεια σου σε κατι.

Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω - δεν παιζω καθολου παιχνιδια αλλα θα ειναι χρησιμο σε καποιες απαιτητικες εφαρμογες ενω ειναι καλη η τιμη του.

Θα μπορουσες σε παρακαλω να μας πεις αν κανει θορυβο;  Το hardware ειναι αρκετα ισχυρο και δεν ξερω αν ο μονος ανεμιστηρας μπορει να κανει δουλεια η ειναι αναγκασμενος να δουλευει συνεχεια σε ψηλες στροφες.

Σε ενα πρωτο σεναριο, ας πουμε με ενα browser ανοιχτο και 5-10 tabs, κανα βιντεο κλπ, σε αυτη την περιπτωση ακους τον ανεμιστηρα;

Σε ενα δευτερο σεναριο με 2-3 πιο απαιτητικες εφαρμογες (αλλα οχι συνεχη 3D κινηση πχ), αλλαζει κατι;

Ισως δεν τα περιγραφω πολυ καλα τωρα γιατι γραφω λιγο βιαστικα, αλλα θα με ενδιεφερε πολυ η συνολικη σου εικονα για το πως συμπεριφερεται το μηχανημα σε οτι αφορα τον θορυβο που παραγει ..

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...