blueangel3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σύνδεσα κανονικά το παλιό μου στερεοφωνικό με το λάπτοπ,αλλά ο ήχος δεν ακούγεται και από τα δύο ηχεία,αλλά μόνο από το ένα.Ωστόσο,όταν χρησιμοποιώ ως ραδιόφωνο,ο ήχος ακούγεται κανονικά και από τα δύο ηχεία.Τί μπορεί να φταίει ? Τί να κάνω τώρα ώστε να έχω ήχο και από τα δύο ηχεία ? Ευχαριστώ
SupaCoopa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 You Know Nothing, Jon Snow! Το καλωδιο ειναι απο 3.5" jack σε 3.5" jack ή απο 3.5" σε RCA? Τα 3.5" βυσματα ηχου ειναι καπως ευαισθητα στην τοποθετηση (ειδικα αν το καλωδιο ειναι "φτηνο"), οποτε δοκιμασε να "παιξεις" λιγο με την τοποθετηση των βυσματων τοσο στο laptop οσο και στο στερεοφωνικο. Σπρωξ'τα λιγο πιο μεσα ή τραβα τα λιγο πιο εξω την ωρα που παιζεις μουσικη (σε χαμηλη ενταση μην καψεις κανενα ηχειο) και μαλλον θα βρεις το καναλι που σου λειπει. Αλλιως, δοκιμασε με καποιο καλωδιο καλυτερης ποιοτητας που θα εχει πιο secure βυσματα. 1
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 You Know Nothing, Jon Snow! Αλλιως, δοκιμασε με καποιο καλωδιο καλυτερης ποιοτητας που θα εχει πιο secure βυσματα. Ζωή σε λόγου μας... Πρώτα από όλα πρέπει να σιγουρευτεί ότι όντως είναι stereo jack μιας και υπάρχουν και μονοφωνικά. 1
blueangel3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 You Know Nothing, Jon Snow! Το καλωδιο ειναι απο 3.5" jack σε 3.5" jack ή απο 3.5" σε RCA? Τα 3.5" βυσματα ηχου ειναι καπως ευαισθητα στην τοποθετηση (ειδικα αν το καλωδιο ειναι "φτηνο"), οποτε δοκιμασε να "παιξεις" λιγο με την τοποθετηση των βυσματων τοσο στο laptop οσο και στο στερεοφωνικο. Σπρωξ'τα λιγο πιο μεσα ή τραβα τα λιγο πιο εξω την ωρα που παιζεις μουσικη (σε χαμηλη ενταση μην καψεις κανενα ηχειο) και μαλλον θα βρεις το καναλι που σου λειπει. Αλλιως, δοκιμασε με καποιο καλωδιο καλυτερης ποιοτητας που θα εχει πιο secure βυσματα. Το καλώδιο είναι από 3,5 σε RCA... Δεν το πιστεύω αλλά μόλις δοκίμασα ένα βίντεο στο youtube και ο ήχος ακούγεται και από τα δύο ηχεία κανονικά Δεν υπάρχει πρόβλημα...Μόνο όταν γυρνάω το stereo σε ηχεία για το λάπτοπ,απλά τότε πρέπει να ανεβάσω λίγο τον ήχο από το στέρεο,γιατί δεν ακούγεται και πολύ. ευχαριστώ πάντως ! Μπορώ να έχω και τα ηχεία του στερεοφωνικού και κάτι άλλα ηχεία Logitech που έχω,να τα συνδέσω μαζί στο λάπτοπ και να παίρνω ήχο και από τα δύο ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα