Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα

Προσφατα αγόρασα ε΄να ασυρματο τηλεφωνο Panasonic το οποιο σε επιπεδο intranet μπορεις να κατεβασεις μια εφαρμογη στο τηλεφωνο σου και το μετατρεπει σε ασυρματο (δλδ συνδεεται το app με την βαση του σταθερου και τηλεφωνεις απο το κινητο ως συσκευη αλλα η γραμμη ειναι απο το σταθερο).

Σκεφτομουν να το παω λιγο παραπερα, ετσι ωστε να χρησιμοποιω το σταθερο μου και οταν ειμαι σε Wi-Fi εκτος σπιτιου σε επιπεδο WAN.

Ports και πληροφοριες που χρησιμοποιει η εφαρμογη δεν αναφερονται πουθενα, χωρια οτι δεν εχω static και το app δε δεχεται χαρακτηρες (DDNS).

Ετσι οπως το βλεπω η μονη λυση ειναι ενα VPN μεταξυ του σπιτου και του iphone.

Ξερεται πως μπορω να κανω μια τετοια υλοποιηση? Αν παλι σε καποιον ερχεται καποια αλλη ιδεα, ας την μοιραστει μαζι μου!!

Ευχαριστω

Δημοσ.

<p>Παιδια καλησπέρα</p>

<p> </p>

<p>Προσφατα αγόρασα ε΄να ασυρματο τηλεφωνο Panasonic το οποιο σε επιπεδο intranet μπορεις να κατεβασεις μια εφαρμογη στο τηλεφωνο σου και το μετατρεπει σε ασυρματο (δλδ συνδεεται το app με την βαση του σταθερου και τηλεφωνεις απο το κινητο ως συσκευη αλλα η γραμμη ειναι απο το σταθερο).</p>

<p> </p>

<p>Σκεφτομουν να το παω λιγο παραπερα, ετσι ωστε να χρησιμοποιω το σταθερο μου και οταν ειμαι σε Wi-Fi εκτος σπιτιου σε επιπεδο WAN.</p>

<p> </p>

<p>Ports και πληροφοριες που χρησιμοποιει η εφαρμογη δεν αναφερονται πουθενα, χωρια οτι δεν εχω static και το app δε δεχεται χαρακτηρες (DDNS).</p>

<p> </p>

<p>Ετσι οπως το βλεπω η μονη λυση ειναι ενα VPN μεταξυ του σπιτου και του iphone.</p>

<p> </p>

<p>Ξερεται πως μπορω να κανω μια τετοια υλοποιηση? Αν παλι σε καποιον ερχεται καποια αλλη ιδεα, ας την μοιραστει μαζι μου!!</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστω</p>

Στησε vpn στο ρουτερ σου αν το υποστηρίζει, αλλοιως ddwrt firm στο ρουτερ (αν παλι δέχεται βεβαιως), και εχει ετοιμο σχεδον στημενο vpn

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι πως θα κάνει vpn, λύσεις υπάρχουν αρκετές. Το βασικό κομμάτι σε αυτό της ιστορίας έχει να κάνει με την υπηρεσία της τηλεφωνίας (χρήση σταθερού τηλεφωνικού αριθμού) μέσω IP ουσιαστικά, κάτι σαν αυτό που προσφέρει η cyta πχ με το cyta 4u:

-- http://www.cyta.gr/el/ForHome/cyta4u

Θα χρειαστεί κάποιου είδους τηλεφωνικό κέντρο που θα πρέπει να διαχειριστεί το κομμάτι της τηλεφωνίας πάνω απο IP για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...