Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο παραπανω διλημμα και θελω αποψεις.

Τα συν του lg για εμενα ειναι το σερβις που υπαρχει στην ελλαδα και το οτι ειναι παρα πολυ ευκολο να βρεθουν custom roms κτλ.

Τα συν απο καποιο κινεζικο ειναι οτι θα ειναι καινουριο μοντελο και οχι του 2014 οπως το τζι3.

Ακουω σκεψεις και προτασεις και για καποιο κινεζικο

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αναλογα το γουστο σου..εγω θα επερνα το xiaomi redmi note 3 παντως..αν σε ενδιαφερει πολυ η εγγυηση και για ασφαλεια πηγαινε στο g3..

Δημοσ.

Αναλογα το γουστο σου..εγω θα επερνα το xiaomi redmi note 3 παντως..αν σε ενδιαφερει πολυ η εγγυηση και για ασφαλεια πηγαινε στο g3..

To τσεκαρα στο vickmall στα 220 δολ. + μεταφορικα+ακουστικα+θηκη. Η καμερα του ειναι καλη? Το lte πιανει στην ελλαδα?

Δημοσ.

το προ να δεις με τον snapdragon 650 όχι το απλό.η κάμερα από ότι είδα είναι χειρότερη του g3 και το 4g δεν θα πιάνει όπου είναι με 800αρα μπαντα.

Δημοσ.

Εχει καμια εκ των δυο αυτων εταιρειων (μειζου και ξιαομι) σερβις στην ελλαδα?

Οχι πανε Κινα.

Εχω το Xiaomi redmi note 3 και το κινητο απλα πεταει.

Το μονο αρνητικο ειναι η καμερα(για οσους θελουν)για εναν μεσω χρηστη ομως ειναι αρκετα ικανοποιητικη.

Νομιζω το pro θα ειναι καλυτερο.

Αν θες μεγαλο μεγεθος πας στο note 3 pro.

Αν θες ποιο μικρο πας στο redmi 3(οχι το note).

Για Ελλαδα το lg g flex 2.

Δημοσ.

Το μόνο μειονέκτημα του G3 είναι η αυτονομία του. Κατα τ άλλα κάτι λόξυγγες στο scrolling που κάποιοι ονομάζουν lag εξαφανίζονται με έναν launcher. Η κάμερα του είναι εξαιρετική, δεν την βρίσκεις στις κινέζικες εταιρίες ασχέτως αν τα κινητά τους είναι εξαιρετικά και vfm.

Δημοσ.

Meizu MX4 Pro

OnePlus X

Xiaomi Mi4

Xiaomi Mi4c

Meizu MX4

Meizu MX5

LeEco (LeTV) S1 Pro X800

Elephone P9000

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Ειναι μερικα που μπορεις να δεις......

• Like 1
Δημοσ.

ειχα το G3 και τωρα το MX5 το meizu ειναι κλασεις ανωτερο απο LG

απο δω μπορεις να δεις το flex 2 και moto x

Δημοσ.

Σε φωτογραφική τα πάει καλύτερα το MX5?

Δημοσ.

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html

Το απόλυτο vfm είναι αυτό με κάμερα σονη οθόνη σαρπ το μόνο μείον θα έλεγα η έλλειψη SD, σε τέτοια τιμή δεν παίζει αντικαταστάτης.

πολυ δυνατη συσκευη αλλα μου ειναι πολυ απαραιτητη η sd.

το moto x το ειχα αποκλεισει για την πολυ μικρη του μπαταρια. οσο για το φλεξ 2 εχετε αρχισει και μου δημιουργειτε σκεψεις :)

το μειζου το τσεκαρα επισης. μπορεις να μου πεις ποσο καιρο το εχεις και αν εχεις λαγκαρισματα και περιεργες συμπεριφορες? ευχαριστω για τις προτασεις

Δημοσ.

Σε φωτογραφική τα πάει καλύτερα το MX5?

τα ιδια ειναι μονο το mx5 τραβαει βιντεο σε slow motion

πολυ δυνατη συσκευη αλλα μου ειναι πολυ απαραιτητη η sd.

το moto x το ειχα αποκλεισει για την πολυ μικρη του μπαταρια. οσο για το φλεξ 2 εχετε αρχισει και μου δημιουργειτε σκεψεις :)

το μειζου το τσεκαρα επισης. μπορεις να μου πεις ποσο καιρο το εχεις και αν εχεις λαγκαρισματα και περιεργες συμπεριφορες? ευχαριστω για τις προτασεις

το moto x κανει καλη διαχειρηση μπαταριας μην κοιτας μονο την χωρητικότητα και οθονη του ειναι amoled λιγοτερο ενεργοβορα οπως και το SoC του σ αυτον τον τομεα ειναι καλυτερο απο φλεξ

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...