victor@ss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Διέρευσαν τα πρώτα χαρακτηριστικά του νέου smartphone της Oneplus και φυσικά μιλάω για το Oneplus 3. Το θέλουν να ανακοινώνεται στο MWC2016 και να έρχεται με τον 64bitο Snapdragon 820 (για τον οποίο έχουμε υψηλές βλέψεις), 4 γίγα RAM, 16/64 γίγα ROM. Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τις πηγές, θα διαθέτει 20MP οπίσθιας κάμερας, 5MP εμπρόσθιας και 4000mAh (μπαταρία). Τώρα, όσον αφορά την αξιοπιστία των πληροφοριών, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, αν και φαίνονται λογικά σαν χαρακτηριστικά. Πηγή 1: youtube Πηγή 2: xda-developers 1
aces Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 να δουμε πως θα παει απο υπερθερμανση ο 820 σε ολα τα καινουργια κινητα που ανακοινωνονται το επομενο 2-μηνο. Μεσα σ αυτα φυσικα και το OnePlus 3 (ισως ανακοινωθει στο επομενο 3μηνο)
victor@ss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 να δουμε πως θα παει απο υπερθερμανση ο 820 σε ολα τα καινουργια κινητα που ανακοινωνονται το επομενο 2-μηνο. Μεσα σ αυτα φυσικα και το OnePlus 3 (ισως ανακοινωθει στο επομενο 3μηνο) Νομίζω ότι θα πρέπει να το περιμένουμε το τηλέφωνο τον Ιούλιο του 2016, κάπου το πήρε το μάτι μου
aces Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Οχι πιστευω πριν μπει το καλοκαιρι θα φανει. (δικια μου προβλεψη μπορω να πεσει εξω) Πιο πιθανο να συμβει αυτο που λες να αργησει λιγο μιας και η OnePlus δεν κανει βεβιασμενες ανακοινωσεις ουτε και κινησεις. Ισως επειδη επεσε η τιμη του OP2 προσφατα να ετοιμαζεται το 3. Ισως επειδη λογω μειωμενης ζητησης βεβαια ισως επεσε η τιμη κ για ατα 2:) Το μεταλλικο περιβλημα κανει μια διαφορα στην ποιοτητα προς τα πανω σε σχεση με το OP2 με τα μεχρι τωρα rumours αν και ολα ειναι ενδειξεις. Πιο πολυ θελω να δω τον 820 πως θα συμπεριφερεται σε διαφορες συσκευες αν και για αυτο ειναι νωρις. Θα δειξει βεβαια
victor@ss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Οχι πιστευω πριν μπει το καλοκαιρι θα φανει. (δικια μου προβλεψη μπορω να πεσει εξω) Πιο πιθανο να συμβει αυτο που λες να αργησει λιγο μιας και η OnePlus δεν κανει βεβιασμενες ανακοινωσεις ουτε και κινησεις. Ισως επειδη επεσε η τιμη του OP2 προσφατα να ετοιμαζεται το 3. Ισως επειδη λογω μειωμενης ζητησης βεβαια ισως επεσε η τιμη κ για ατα 2:) Το μεταλλικο περιβλημα κανει μια διαφορα στην ποιοτητα προς τα πανω σε σχεση με το OP2 με τα μεχρι τωρα rumours αν και ολα ειναι ενδειξεις. Πιο πολυ θελω να δω τον 820 πως θα συμπεριφερεται σε διαφορες συσκευες αν και για αυτο ειναι νωρις. Θα δειξει βεβαια Πολλές εταιρείες έχουν "ποντάρει" στον 820 (βλέπε LG, Xiaomi) οπότε λογικά θα λέμε για έναν από τους καλύτερους που θα κοντράρεται με τον Exynos 8890. Αν δεν συμβεί αυτό, όλες αυτές οι εταιρείες θα έχουν χοντρό πρόβλημα. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα
victor@ss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Update: Διέρρευσαν μέσω του Antutu τα χαρακτηριστικά του. Όντως θα έχει τον SD 820 και 4GB RAM, όπως είχαμε αναφέρει πιο πάνω. Οι αισθητήρες φαίνεται να είναι 16MP+8MP, αντί για 20MP+5MP που πίστευα αρχικά. Για την μπαταρία δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ελπίζω όμως να είναι κάπου εκεί τα μιλιαμπερώριά της. Πηγή: http://aicompare.com/el/portfolio/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα