Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αφού διάβασα προσεκτικά όλα τα ποστ σ΄αυτή την κατηγορία αποφάσισα να αγοράσω το tp-link VR200V για την hol adsl/voip σύνδεσή μου που είναι μεσαίας κατηγορίας.Απο΄οτι ειδα στο ξενο manual έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις για adsl/vdsl voip καθώς μπορείς να προσθέσης και usb αντάπτορες για μελλοντική χρήση LTE.Ποιά η γνώμη σας.Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αφού διάβασα προσεκτικά όλα τα ποστ σ΄αυτή την κατηγορία αποφάσισα να αγοράσω το tp-link VR200V για την hol adsl/voip σύνδεσή μου που είναι μεσαίας κατηγορίας.Απο΄οτι ειδα στο ξενο manual έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις για adsl/vdsl voip καθώς μπορείς να προσθέσης και usb αντάπτορες για μελλοντική χρήση LTE.Ποιά η γνώμη σας.Ευχαριστώ.

μια χαρα αγορα ειναι απλα το voip ξεχασε το αν το θες για να σεταρεις την τηλεφωνια του παροχου σου διοτι πολυ απλα δεν θα σου δωσουν ποτε τα στοιχεια.εκτος αν α.τα παρεις τα στοιχεια εσυ με πλαγιο τροπο.β.βαλεις το ρουτερ του οτε να παιξει bridge ή pppoe passthrough και μετα βαλεις το vr200 να παιξει σαν ρουτερ.το ακυρωνεις βεβαια σαν adsl/vdsl router αλλα .....

αλλιως πας και παιρνεις σκετο ρουτερ που θα σου ερθει πιο φτηνα απο οτι το vr200.

Αν εχεις voip τηλεφωνία, πρπει να μιλήσεις με το πάροχο σου για να αλλάξεις ρουτερ

τα στοιχεια δεν θα του τα δωσουν.μονο αν τον γυρισουν σε tdm τηλεφωνια παλι θα κανει δουλεια.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

το vr200 tplink μου κανει συμβατο για ote internet?

ειναι adsl/vdsl οποτε θεωρητικα παιζει παντου στον κοσμο.τυπικα βλεπεις και για κανα firmware update οταν το παρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...