jason97 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Είναι ενσωματωμένη η μπαταρία Άρα ο Samsung φορτιστής θα με καλύψει 1
heavyrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλο ειναι να μην το αφηνεις να πεσει κατω απο 20% γιατι κανει κακο στη μπαταρια. Απ την αλλη και να φορτησει πληρως δεν πειραζει να μεινει και λιγο παραπανω στη φορτιση
harryvoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Για το moto διάβασα ότι στο wifi υποστηρίζει μόνο IEEE 802.11 b/g/n standards and consequently only transmits in the 2.4 frequency band. Για όποιον δηλαδή ενδιαφέρεται για wifi είναι ένα μέιον και όπως λέει η κριτικη αδυνατίζει το σήμα σημαντικά σε μεγάλη απόσταση από το σημείο πρόσβασης , για wifi πάντα .
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Για το moto διάβασα ότι στο wifi υποστηρίζει μόνο IEEE 802.11 b/g/n standards and consequently only transmits in the 2.4 frequency band. Για όποιον δηλαδή ενδιαφέρεται για wifi είναι ένα μέιον και όπως λέει η κριτικη αδυνατίζει το σήμα σημαντικά σε μεγάλη απόσταση από το σημείο πρόσβασης , για wifi πάντα . Ξέρεις πολλά κινητά entry/medium level που να παιζουν σε 5GHz ; 1
harryvoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ξέρεις πολλά κινητά entry/medium level που να παιζουν σε 5GHz ; Θα μπορούσε να έχει για το wifi του wifi direct και hospot
jason97 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλο ειναι να μην το αφηνεις να πεσει κατω απο 20% γιατι κανει κακο στη μπαταρια. Απ την αλλη και να φορτησει πληρως δεν πειραζει να μεινει και λιγο παραπανω στη φορτιση Ok και μια φορά το μήνα να την εξαντλειο?
jason97 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και κάτι ακόμα εγώ όταν θέλω να περάσω τραγούδια στο κινητό το συνδέω μέσω καλωδίου usb αυτό δεν προκαλεί κάτι στην μπαταρία λόγο του ότι φορτίζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Γιατί τόσο άγχος βρε αγόρι μου; Δηλαδή σε αγορά σπιτιού τι θα κάνεις;
mp44christos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ε ενταξει μην μου χαλασει και αυτό Κινητό των 150 ευρο αγοράζεις οχι αμαξι. Το πιο πιθανόν ειναι να αλλάξεις σε 1-2 χρονια οποτε κλειν μαιν... Όλα αυτα περι μπαταριας ειναι μάπες απλος φρόντισε μην το πηγαίνεις στο 0% πολλές φορές. 1
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θα μπορούσε να έχει για το wifi του wifi direct και hospot harry λες αερολογίες. Το moto g υποστηρίζει και wifi direct και wifi hotspot. Για entry/mid level κινητό ειναι value for money. Εγω προσωπικά δεν θα το αγόραζα γιατί θεωρώ best value for money τα xiaomi αγορασμένα απο Κίνα (γιατί στην Ελλάδα πεφτει τρελό καπέλο), όποτε όμως με ρώτησαν άτομα με μέτριο/μικρό budget (και υποστήριξη απο ΕΛλάδα) τους προτεινα moto g και κανενας δεν γκρίνιαξε με το αποτελεσμα. Η αποψη που εχω για τα brands ειναι σκάς σκασμό λεφτά και πάς σε ακριβά μοντέλα γνωστών brands. Ποτέ σε φθηνά μοντέλα γνωστών brands. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα