Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο ειναι να μην το αφηνεις να πεσει κατω απο 20% γιατι κανει κακο στη μπαταρια. Απ την αλλη και να φορτησει πληρως δεν πειραζει να μεινει και λιγο παραπανω στη φορτιση

Δημοσ.

Για το moto διάβασα ότι στο wifi υποστηρίζει μόνο IEEE 802.11 b/g/n standards and consequently only transmits in the 2.4 frequency band. Για όποιον δηλαδή ενδιαφέρεται για wifi είναι ένα μέιον και όπως λέει η κριτικη αδυνατίζει το σήμα σημαντικά σε μεγάλη απόσταση από το σημείο πρόσβασης , για wifi πάντα .

Δημοσ.

Για το moto διάβασα ότι στο wifi υποστηρίζει μόνο IEEE 802.11 b/g/n standards and consequently only transmits in the 2.4 frequency band. Για όποιον δηλαδή ενδιαφέρεται για wifi είναι ένα μέιον και όπως λέει η κριτικη αδυνατίζει το σήμα σημαντικά σε μεγάλη απόσταση από το σημείο πρόσβασης , για wifi πάντα .

Ξέρεις πολλά κινητά entry/medium level που να παιζουν σε 5GHz ;

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις πολλά κινητά entry/medium level που να παιζουν σε 5GHz ;

Θα μπορούσε να έχει για το  wifi του wifi direct και hospot

Δημοσ.

Καλο ειναι να μην το αφηνεις να πεσει κατω απο 20% γιατι κανει κακο στη μπαταρια. Απ την αλλη και να φορτησει πληρως δεν πειραζει να μεινει και λιγο παραπανω στη φορτιση

Ok και μια φορά το μήνα να την εξαντλειο?

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα εγώ όταν θέλω να περάσω τραγούδια στο κινητό το συνδέω μέσω καλωδίου usb αυτό δεν προκαλεί κάτι στην μπαταρία λόγο του ότι φορτίζει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί τόσο άγχος βρε αγόρι μου; Δηλαδή σε αγορά σπιτιού τι θα κάνεις;

Δημοσ.

Ε ενταξει μην μου χαλασει και αυτό

Κινητό των 150 ευρο αγοράζεις οχι αμαξι. Το πιο πιθανόν ειναι να αλλάξεις σε 1-2 χρονια οποτε κλειν μαιν...

Όλα αυτα περι μπαταριας ειναι μάπες απλος φρόντισε μην το πηγαίνεις στο 0% πολλές φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε να έχει για το  wifi του wifi direct και hospot

harry λες αερολογίες. Το moto g υποστηρίζει και wifi direct και wifi hotspot. Για entry/mid level κινητό ειναι value for money. Εγω προσωπικά δεν θα το αγόραζα γιατί θεωρώ best value for money τα xiaomi αγορασμένα απο Κίνα (γιατί στην Ελλάδα πεφτει τρελό καπέλο), όποτε όμως με ρώτησαν άτομα με μέτριο/μικρό budget (και υποστήριξη απο ΕΛλάδα) τους προτεινα moto g και κανενας δεν γκρίνιαξε με το αποτελεσμα.

Η αποψη που εχω για τα brands ειναι σκάς σκασμό λεφτά και πάς σε ακριβά μοντέλα γνωστών brands. Ποτέ σε φθηνά μοντέλα γνωστών brands. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...