Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα πω οτι οταν το παρεις το κινητο παιξτο αντε μεχρι στο 2% σου λεω γω μετα βαλτο να φορτισει!

Και πιο γενικα κανε οτι θες με την μπαταρια!! Ουτως η αλλως αλλαζετε δλδ μπορεις να την αντικαταστησεις!(οταν θα χει περασει πολλους κυκλους φορτισης..)

Τωρα καποιοι αλλοι θα σου πουν αλλα!

Δημοσ.

Την πρώτη και δευτερη φορα όταν φτάσει 2-3% κουμπωσε το να φορτίσει. Ασε το να φτάσει στο 100%, άσε το αλλη μια ώρα και μετά βγάλε το. 

Τις υπολοιπες (*) όταν πέσει κάτω απο 10%, άντε να φτάσει 5% το κουμπώνεις να φορτίσεις και μια ώρα μετά το 100%

(*) μια φορά ανα 3 μήνες αφηνε το να ξεφορτίζει τελειως και φορτιζε το στο 100% συν μια ώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο μια ώρα επιπλέον? Δεν θα παθει τιποτα η μπαταρία?

Δε χρειάζεται αυτό. Η μπαταρία μόλις φορτίσει σταματάει. Αρκεί να είσαι σίγουρος ότι έφτασε 100%!!

Δημοσ.

Την πρώτη και δευτερη φορα όταν φτάσει 2-3% κουμπωσε το να φορτίσει. Ασε το να φτάσει στο 100%, άσε το αλλη μια ώρα και μετά βγάλε το. 

Τις υπολοιπες (*) όταν πέσει κάτω απο 10%, άντε να φτάσει 5% το κουμπώνεις να φορτίσεις και μια ώρα μετά το 100%

(*) μια φορά ανα 3 μήνες αφηνε το να ξεφορτίζει τελειως και φορτιζε το στο 100% συν μια ώρα. 

Αυτα ηταν για τις εποχες με μπαταρίες νικελιου. Τωρα οσο και να την φροντίζεις διαφορά δεν θα διαπιστώσεις. Το πιο πιθανόν ειναι να εχεις αλαξει κινητό μεχρι τοτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν μου εμφανίζει τις επαφές?

εχω εναν φορτισρη απο core plus μας κανει?

ouput 5,0v 0,7a

input  100 240v

freekuen  50 60 hz 0,15a

Επεξ/σία από jason97
  • Like 1
Δημοσ.

ναι ρε αδερφεε μην αγχωνεσαι!! Στο κατω κατω κανε οτι θελεις μπαταρια ειναι αλλαζει!! Μην ανησυχεις τοσο!!

Edit: Ο φορτιστης κανει! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...