Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους έστειλα εμαιλ και μου ειπαν δεν

Εχει τη να κανω τωρα;

έχει ερθει μεταφορικη μπορει να το ακυρωσω;

Δημοσ.

Το κινητο εχει φορτιστη;γιατι ειδα σε ενα unboxed και δεν ειχε μεσα

Το κινητό δεν εχει φορτιστή αλλά αυτό ΔΕΝ πρεπει να ειναι λόγος να ακυρώσεις αυτό το κινητό. Οποιοσδήποτε κλασσικός φορτιστής usb σου κάνει. Είμαι σίγουρος οτι εχεις στο σπίτι. Στην αναγκη πηγαινε σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι σου και αγορασε έναν με χαρακτηριστικά 5v-1000mA (μην πάρεις με 500mA) θα αργεί πολύ να φορτίσει το κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Τους έστειλα εμαιλ και μου ειπαν δεν

Εχει τη να κανω τωρα;

έχει ερθει μεταφορικη μπορει να το ακυρωσω;

Eφόσον δεν το ανοίξεις, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης.

Δημοσ.

Δεν θα εχει προβλημα η μπαταρια;

Έχω εναν φορτιστη usb απο xperia e κανει;και ενα απο ηλεκτρονικό τσιγαρο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι σου είπε ο isay στο #93 post. Εγώ έχω ένα φορτιστή blackeberry και κάνω την δουλειά μου και έναν από Κίνα για back up. Κανένα πρόβλημα δεν έχω όπως δεν έχει κανένας μας. Μην αγχώνεσαι για τέτοιου είδους πράγματα.

Δημοσ.

Δεν θα εχει προβλημα η μπαταρια;

Έχω εναν φορτιστη usb απο xperia e κανει;και ενα απο ηλεκτρονικό τσιγαρο

Αν ο φορτιστής ειναι τυπου usb και έχει έξοδο τάσης 5v και ρευματος 1000-2000mA δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εγω φορτίζω τις συσκευές μου με οτι φορτιστή βρίσκω μπροστά μου και στο σπιτι υπάρχουν αρκετές τέτοιου τύπου. Κανενα προβλημα.

Στο λεω πάλι, για να κάνεις πίσω για το συγκεκριμένο κινητό, θα ειναι λάθος να το κάνεις για το φορτιστή. Πιο αποδεκτό θα ήταν αν το έκανες λόγω του χρώματος/σχήματος παρα για το φορτιστή. 

• Like 1
Δημοσ.

Λεει το xperia e input 100-240ac 300ma 50-60hz

Output 5,0vdc 850ma

Μια χαρά κάνει. Απλώς με τα 850mA θα αργεί λίγο παραπάνω να φορτίσει αλλά αυτό δεν ειναι προβλήμα. 

Μην πετάς τα λεφτά σου. Δεν χρειάζεσαι ειδικό φορτιστή και ειδικά φορτιστή που λεει motorola, επειδή εχεις Motorola. Ενδεικτικές εναλλακτικές λύσεις

http://www.e-shop.gr/forever-usb-travel-adapter-11a-white-p-TEL.016849

http://www.e-shop.gr/forever-travel-adapter-1a-black-with-micro-usb-cable-p-TEL.016850

Αν τωρα εχεις λεφτά για πέταμα αγόρασε οτι θες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...