Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα τοση επιμονη πια ! και ο τροπος που υποστηριζεις τα επιχειρηματα σου απο τον τροπο που εκφραζεσαι ειναι το λιγοτερο επιθετικος.

βαλε ενα λινκ απο αυτα που εγραψα που διαπιστωσες επιθετικο τροπο, επιμονη, νευρα ρε παιδι μου..

αλλα βαλε ομως.. μην το προσπερασεις..

επισης βαλε λινκ με το πιο κινητο προτεινω...

ολα αυτα που συζηταμε ειναι επειδη γραφετε εσυ και μερικοι ακομα λανθασμενα specs και λανθασμενες εντυπωσεις..

δες ενα π.χ

ο αλλος μας εγραψε οτι δεν υπαρχει ευρωπαικη εκδοση αλλα μονο αμερικανικη.. νομιζα οτι μας δουλευε στην αρχη.. οτι μας εκανε πλακα

και επειδη του ειπαμε οχι, μας λες οτι εχουμε επιμονη και νευρα

οπως που διαβαζω οτι εχει καλυτερη μπαταρια, μα βγαζει λιγοτερες ωρες ομιλιας... πως γινεται??

εκτος αν θελετε να συμφωνουμε σε ολα.. οποτε ναι.. ειναι καλυετρο γιατι ετσι λες εσυ..

απο εκει και μετα διαβασε ολο το θεμα.. δεν ειπα καν τον ts να παει σε μοτο.. απλα διαφωνω με αυτα που λετε για το j5..

ο ts ας παρει και alcatel onetouch με 150γιουρια.. 

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε ενα λινκ απο αυτα που εγραψα που διαπιστωσες επιθετικο τροπο, επιμονη, νευρα ρε παιδι μου..

αλλα βαλε ομως.. μην το προσπερασεις..

επισης βαλε λινκ με το πιο κινητο προτεινω...

ολα αυτα που συζηταμε ειναι επειδη γραφετε εσυ και μερικοι ακομα λανθασμενα specs και λανθασμενες εντυπωσεις..

δες ενα π.χ

ο αλλος μας εγραψε οτι δεν υπαρχει ευρωπαικη εκδοση αλλα μονο αμερικανικη.. νομιζα οτι μας δουλευε στην αρχη.. οτι μας εκανε πλακα

και επειδη του ειπαμε οχι, μας λες οτι εχουμε επιμονη και νευρα

οπως που διαβαζω οτι εχει καλυτερη μπαταρια, μα βγαζει λιγοτερες ωρες ομιλιας... πως γινεται??

εκτος αν θελετε να συμφωνουμε σε ολα.. οποτε ναι.. ειναι καλυετρο γιατι ετσι λες εσυ..

απο εκει και μετα διαβασε ολο το θεμα.. δεν ειπα καν τον ts να παει σε μοτο.. απλα διαφωνω με αυτα που λετε για το j5..

ο ts ας παρει και alcatel onetouch με 150γιουρια.. 

καταρχας που ακριβως ειπα εγω λαθος specs? για πες μου λιγο. γιατι απο αυτα που λες οτι ειπαν εγω δεν συμμετειχα πουθενα. αντιθετως εγω απο την αρχη λεω πως τα κινητα ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο κι οτι απλως προτιμω j5. επειτα δεν το προσπερναω αλλα δε χρειαζεται να βαλω και τιποτα σε παραθεση. ο συνολικος τροπος που μιλας,η επιμονη κι ο ζηλος που δειχνεις κι ο τροπος που βγαζεις τους αλλους ''βλακες'' εντος εισαγωγικων δειχνει επιθετικη και νευρικη συμπεριφορα. λες και πρεπει να συμφωνησουν ολοι πως ειναι πολυ ανωτερο το moto g3 αλλιως δεν ξερουν τι τους γινεται! και προσπαθειτε εσυ κι ενας ακομη σε ολο το ποστ να πεισετε τον ΟP οτι το moto g3 ειναι η τελεια επιλογη οποτε μην λες ας παρει κι alcatel one touch. ακομη κι η εμφανιση που κοροιδεψες καπου πιο πανω στο σχολιο καποιου παιζει ρολο για μερικους,δε καταλαβαινω γιατι σου φαινονται τοσο τρελα καποια πραγματα και τα ακυρωνεις! και μπορεις να διαφωνεις οσο θες για το j5 αλλα δε μπορεις με απολυτο τροπο να λες οτι το μοτο ειναι ανωτερο του. κι οσο κι αν λες οτι το 1giga ειναι αρκετο στο moto,η αληθεια ειναι πως android με τοση μικρη μνημη ειναι απαραδεκτο την εποχη που ολα εχουν το λιγοτερο 1.5.

Επεξ/σία από livefreeordie
Δημοσ.

cm παιρνουν τα j5?Εαν ναι θα επαιρνα αυτο διχως σκεψη.

1gb ειναι λιγο για καινουργιο κινητο.Πιθανων να κοιτουσα απο κινα το xiaomi redmi 3 που βγαινει στα ιδια χρηματα με αυτα με 8πυρηνο/2gb+μπαταριαρα..Λιγο το miui με χαλαει αλλα λογικα θα ξεκλειδωσει και αυτο.

Για να μην παρεξηγηθω και εγω κιν με 1gb εχω και παραδοξως παει μια χαρα με cm 13.0 aka android 6.0 αλλα εχει κλεισει και ~2,5ετια...

Δημοσ.

1) αντιθετως εγω απο την αρχη λεω πως τα κινητα ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο κι οτι απλως προτιμω j5.

2) επειτα δεν το προσπερναω αλλα δε χρειαζεται να βαλω και τιποτα σε παραθεση. ο συνολικος τροπος που μιλας,η επιμονη κι ο ζηλος που δειχνεις κι ο τροπος που βγαζεις τους αλλους ''βλακες'' εντος εισαγωγικων δειχνει επιθετικη και νευρικη συμπεριφορα.

3) προσπαθειτε εσυ κι ενας ακομη σε ολο το ποστ να πεισετε τον ΟP οτι το moto g3 ειναι η τελεια επιλογη

4) κι οσο κι αν λες οτι το 1giga ειναι αρκετο στο moto,η αληθεια ειναι πως android με τοση μικρη μνημη ειναι απαραδεκτο την εποχη που ολα εχουν το λιγοτερο 1.5.

1) το παρακατω σχολιο σημαινει οτι και τα 2 ειναι πολυ κοντα το ενα στο αλλο?

Ούτε εγώ προτείνω το Moto ! Απορώ τι έχουν πάθει τοσοι και το προτείνουν. Το j5 είναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα για android κι άσε κάποιους να μιλανε απλώς για να λένε.

2) ετσι σου φαινεται γιατι αγχωθηκες, ψιλονευριασες, εχεις μεγαλο εγωισμο, επιμονη μεγαλη

και ετσι και αλλιως και αλλιωτικα.. και οτι αλλο εβγαλες απο το μυαλο σου στα τελευταια 2 μηνυματα

ουτε δειχνουν ουτε νοημα με το φρυδι κανουν τα οσα λεω.. διαβασε λιγο ξανα το θεμα απο την αρχη..  ηρεμα..να δεις τι ωραια που τα γραφουμε ολα και τι διαβαζουμε ως απαντησεις.. να τρελαθεις ειναι

3) δηλαδη ρε φιλε..  να τι προτεινω εγω... αρχη αρχη.. αν ειναι δυνατο δηλαδη..  

υπαρχει και το meizu m2 

τι δεν μπορεις να καταλαβεις απο την διαφορα "δεν συμφωνω με αυτα που γραφετε για το j5, απο το υποστηριζω το moto g?"

4) λινκ το μηνυμα που εγραψα οτι ενα γιγα ειναι αρκετο για andoid....

διαβασε τι γραφω προσπαθεις να μου βαλεις λογια που δεν ειπα/εγραψα μα ουτε καν εχω πει ποτε στο φορουμ..

εχω γραψει μαλιστα οτι ακομα και τα 2gb ειναι λιγα πλεον..

το μονο που ειπα ειναι οτι το j5 εχει βαρυ λειτουργικο και οτι το 0,5gb διαφορα ουσιαστικα δεν υπαρχει..  μηνυμα 48..

και επειδη ξαναγραφω τα ιδια και τα ιδια..  κατσε να μας αναλυσεις τα specs και βαλε μεσα την ομορφια.. να το δουμε κι αυτο..

Δημοσ.

1) το παρακατω σχολιο σημαινει οτι και τα 2 ειναι πολυ κοντα το ενα στο αλλο?

2) ετσι σου φαινεται γιατι αγχωθηκες, ψιλονευριασες, εχεις μεγαλο εγωισμο, επιμονη μεγαλη

και ετσι και αλλιως και αλλιωτικα.. και οτι αλλο εβγαλες απο το μυαλο σου στα τελευταια 2 μηνυματα

ουτε δειχνουν ουτε νοημα με το φρυδι κανουν τα οσα λεω.. διαβασε λιγο ξανα το θεμα απο την αρχη..  ηρεμα..να δεις τι ωραια που τα γραφουμε ολα και τι διαβαζουμε ως απαντησεις.. να τρελαθεις ειναι

3) δηλαδη ρε φιλε..  να τι προτεινω εγω... αρχη αρχη.. αν ειναι δυνατο δηλαδη..  

τι δεν μπορεις να καταλαβεις απο την διαφορα "δεν συμφωνω με αυτα που γραφετε για το j5, απο το υποστηριζω το moto g?"

4) λινκ το μηνυμα που εγραψα οτι ενα γιγα ειναι αρκετο για andoid....

διαβασε τι γραφω προσπαθεις να μου βαλεις λογια που δεν ειπα/εγραψα μα ουτε καν εχω πει ποτε στο φορουμ..

εχω γραψει μαλιστα οτι ακομα και τα 2gb ειναι λιγα πλεον..

το μονο που ειπα ειναι οτι το j5 εχει βαρυ λειτουργικο και οτι το 0,5gb διαφορα ουσιαστικα δεν υπαρχει..  μηνυμα 48..

και επειδη ξαναγραφω τα ιδια και τα ιδια..  κατσε να μας αναλυσεις τα specs και βαλε μεσα την ομορφια.. να το δουμε κι αυτο..

επειδη εγω βαριεμαι και δεν εχω τοσο χρονο για σκοτωμα,πηγαινε δες στη 5η σελιδα τι γραφω αντι να μου βαζεις σε παραθεση το τελευταιο μου σχολιο και να μου το παιζεις εξυπνος.

το ειπα ξεκαθαρα πως τα κινητα ειναι το ιδιο κι ο λογος για αντιπαραθεση ειναι περιττος διοτι δεν απεχει το ενα απο το αλλο.

γενικα επειδη βαρεθηκα παρα πολυ και μαλλον εσενα ειναι η ασχολια σου αυτην ,δε θα το συνεχισω. εσυ τωρα θα νομιζεις πως κατι εκανες σωστα κι εχεις δικιο αλλα δεν με νοιαζει καν.

μονο το σχολιο το πρωτο που εκανα,το εκανα γιατι βλεπω εδω μεσα τις τελευταιες μερες συχνα να εκθεαζουν το μοτο3 λες κι ειναι το απολυτο φοβερο κινητο (αραγε τελικα ειναι πολλα ατομα ή κανα δυο με πολλα προφιλ) κι απλα εχω ψιλοαγανακτησει γιατι σιγουρα επηρεαζουν καποιους που δεν ξερουν και πολλα και μπαινουν για μια αποψη και αυτο δεν ειναι σωστο. κυριως γιατι υπαρχει και το j5 που κατ'εμε αλλα και για πολλους αλλους, ειναι οντως απο τα καλυτερα σε αυτην την κατηγορια επωνυμων κινητων. αμα κατσεις και διαβασεις λιγακι τι εγραψα θα δεις γιατι το υποστηριζω.

μπορει τα δυο κινητα να εχουν τα ιδια specs αλλα σε ποιοτητα πχ καμερας το j5 αποδιδει καλυτερα,ειδικα στην μπροστινη καμερα κι η οθονη του εχει πιο ωραια αναλυση. οσο για την ραμ,μπορει να λες πως φτανει το 1 giga και δε λαγκαρει αλλα κατσε να περασει κανας χρονος και να εχεις φορτωμενο το μοτο σου και μετα ελα να τα ξαναπουμε. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που ολοι πλεον λενε ΜΑΚΡΙΑ απο android με 1 giga ram. εδω κι 1.5 πλεον λιγη θεωρειται.

υπαρχουν κι αλλα,οχι τοσο επωνυμα που ειναι εξισου καλα επισης,οπως το meizu αλλα φυσικα εδω εγινε χαμος για να αποδειχτει οτι τι? το j5 ειναι κατωτερο του moto g3 (ελεος)

απο εκει και περα κατσε εκει εσυ να χτυπιεσαι με το μοτο προσπαθωντας να αποδειξεις τι ακριβως? οτι το μοτο3 ας πουμε ειναι σαν samsung s6 ή σαν το iphone10 μπροστα στο j5? ειναι αστειο αυτο το πραγμα! εγω δεν ξανασχολιαζω παντως. αντε καλη συνεχεια!

Δημοσ.

Πες μας εντυπωσεις οταν το 'παιξεις' στα χερια σου για να δουμε ποιοι εχουμε δικιο εδω μεσα!!!  :-D  :-D

Καλοριζικο!!  ;)

εντυπωσεις να μας πει σε κανενα 6μηνο οχι μεσα στις πρωτες βδομαδες. να δουμε τοτε τι αποδοση θα εχει αυτην η καταπληκτικη ram ! ;)

• Like 1
Δημοσ.

εντυπωσεις να μας πει σε κανενα 6μηνο οχι μεσα στις πρωτες βδομαδες. να δουμε τοτε τι αποδοση θα εχει αυτην η καταπληκτικη ram ! ;)

Αν κρίνω απο το motog 2gen δεν θα εχει κανενα πρόβλημα

• Like 2
Δημοσ.

Χρηστες που το εχουν χρησημοποιησει εξαμηνο λενε οτι ειναι ευχαριστημενοι

Και το j5 δεν εχει και καμια τρελη διαφορα μισο γκιγκα παραπνω αλλα με το χειροτερο ui που υπαρχει ;)

• Like 2
Δημοσ.

που διαβασες εσυ οτι το μοτο g εχει καταπληκτικη ραμ? δωσε ενα λινκ να τον δουλεψουμε παρεα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...