Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μοτο εχει τα εξης

gorilla glass 3

την ωρα που το sammy... τιποτα

το μοτο εχει πιστοποιηση αδιαβροχοποιησης IPX7

to sammy τιποτα

το μοτο παιρνει android 6 το sammy δεν εχει καν αναβαθμισεις

και τα 2 εχουν 410 snapdragon, και ιδια gpu

αλλα το μοτο ειναι χρονισμενο στα 1,4ghz την ωρα που το sammy στα 1,2ghz

το μοτο εχει καλυτερη καμερα...

το sammy εχει πιο φωτεινη οθονη "super amoled"

και πιο μεγαλη μπαταρια.. αλλα και η οθονη εχει μια καταναλωση παραπανω.. οποτε ειναι στα ιδια

0,3gb ραμ παραπανω και νομιζω πιο γρηγορο bluetooth

• Like 5
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να χρυσοσουμε το χαπι..

δεν εχει σημασια το οτι εχει μεγαλυτερη μπαταρια μιας που εχει μεγαλυτερη καταναλωση

δεν εχει σημασια που εχει λιγο μεγαλυτερη ραμ μιας που ειναι πιο βαρυ το λειτουργικο...

τωρα.. που ειδαν οτι το j5 ειναι καλυτερο..? ειναι σαν να ρωτας οπαδο μετα απο ητα αν τον αδικησε η διαιτησια

• Like 1
Δημοσ.

Γτ ρε φιλε? το moto εχει καλύτερο επεξεργαστή. Ιδια επιδόσεων κάμερα. Ελαφρύτερο λειτουργικο. Το j5 εχει 1.5γβ ραμ. Που δεν κανει την διάφορα λογο touchwiz. Να δικαιολογούμε τι λεμε σας παρακαλω.

μπορει να εχει (λιγο) καλυτερο επεξεργαστη αλλα εχει και μικροτερη ram. επισης μπορει να εχουν ιδιες καμερες στα χαρτια αλλα στην πραξη διαφερει απο κινητο σε κινητο η επιδοση της καμερας. το j5 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες(το εχω δει σε πραξη) τελος να αναφερουμε πως εχει χειροτερη μπαταρια και πως εχει sar που φτανει σχεδον το 1 (0.905) σε αντιθεση με το j5 που εχει 0.40. 

να χρυσοσουμε το χαπι..

δεν εχει σημασια το οτι εχει μεγαλυτερη μπαταρια μιας που εχει μεγαλυτερη καταναλωση

δεν εχει σημασια που εχει λιγο μεγαλυτερη ραμ μιας που ειναι πιο βαρυ το λειτουργικο...

τωρα.. που ειδαν οτι το j5 ειναι καλυτερο..? ειναι σαν να ρωτας οπαδο μετα απο ητα αν τον αδικησε η διαιτησια

λες για οπαδους εσυ αλλα προφανως κι εσυ οπαδος εισαι για να υποστηριζεις τοσο θερμα την επιλογη σου. χαλαρωσε λιγο. αυτα τα δυο κινητα ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο κι αν ενα ειναι λιγο καλυτερο ειναι σε λεπτομερειες. οποτε ειναι τι αρεσει στον καθενα περισσοτερο. δεν εχουν και καμια τεραστια αποκλιση! κακα τα ψεματα το j5 ειναι πολυ πιο ομορφο εξωτερικα. μην το παρουσιαζεις λες και το Moto g3 ειναι ετη φωτος μπροστα. οσο για το λειτουργικο δεν ξερουμε αν θα παρει ή οχι το 6,αναμενται η εγκριση οποτε μην λες δεν εχει αναβαθμισεις εκτος αν δουλευεις στην samsung!!. ελεος...

Δημοσ.

μπορει να εχει (λιγο) καλυτερο επεξεργαστη αλλα εχει και μικροτερη ram. επισης μπορει να εχουν ιδιες καμερες στα χαρτια αλλα στην πραξη διαφερει απο κινητο σε κινητο η επιδοση της καμερας. το j5 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες(το εχω δει σε πραξη) τελος να αναφερουμε πως εχει χειροτερη μπαταρια και πως εχει sar που φτανει σχεδον το 1 (0.905) σε αντιθεση με το j5 που εχει 0.40. 

Φίλτατε... εχει 170mha περισσότερα... Δηλ τπτ... Ραμ λογο λειτουργικού ειναι σαν να εχει 1γβ. Κάμερα εχουν ισάξιες το j5 εχει καλύτερη εφαρμογή της κάμερας. Το σαρ ειναι δίκοπο μαχαίρι καθώς απο την προσωπική μου εμπειρία σημαινει χειρότερο σημα. Για αυτο κανεις δεν του δινει σημασία... Τα θετικα του μοτο ειναι πιο πολα απο αυτο του j5.

Εχει ΜΜ και θα παρει σίγουρα την Ν. Κανενα κινητό σε αυτην την κατηγορία δεν το πιανει.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλτατε... εχει 170mha περισσότερα... Δηλ τπτ... Ραμ λογο λειτουργικού ειναι σαν να εχει 1γβ. Κάμερα εχουν ισάξιες το j5 εχει καλύτερη εφαρμογή της κάμερας. Το σαρ ειναι δίκοπο μαχαίρι καθώς απο την προσωπική μου εμπειρία σημαινει χειρότερο σημα. Για αυτο κανεις δεν του δινει σημασία... Τα θετικα του μοτο ειναι πιο πολα απο αυτο του j5.

Εχει ΜΜ και θα παρει σίγουρα την Ν. Κανενα κινητό σε αυτην την κατηγορία δεν το πιανει.

αυτα τα δυο κινητα ειναι το ιδιο. προφανως καποιοι εχετε φανατιστει με το moto και βγαζετε ολα τα αλλα της ιδιας κατηγοριας χειροτερα προσπαθωντας να πιαστειτε απο λεπτομερειες. τετοιες λεπτομερεις ομως μπορουν να ειπωθουν και για το j5 οποτε βγαζει κανεις ακρη? δε νομιζω! καθενας υποστηριζει το δικο του. εγω προσωπικα δε το επελεξα παντως το moto,δε θα μου προσφερε τιποτα παραπανω απο αυτα που μου προσφερει το j5 παρα μονο ακτινοβολια και με χαλουσε κι αισθητικα. και το σημα μια χαρα πιανει... αυτα ειναι δικαιολογιες για τα ψηστηρια!

και δε καταλαβαινω επισης γιατι το αδιαβροχο το βγαζετε σαν το υπερτατο πλεονεκτημα! τι ακριβως κανετε με το κινητο? βουτιες στη θαλασσα ή βγαινετε εξω στην καταιγιδα και γραφετε μηνυματα κατω απο την βροχη? ασε που ετσι λενε συνηθως αλλα μολις πεσει λιγο νερο πανω τρελαινονται μεχρι να τα σκουπισεις(βλεπε sony m4 aqua). ελεος για πολλους δεν παιζει κανεναν ιδιαιτερο ρολο,ειναι απλως ενα εξτρα πλεονεκτημα το οποιο παιζει ρολο μονο σε ειδικες περιπτωσεις ανθρωπων.

• Like 1
Δημοσ.

λες για οπαδους εσυ αλλα προφανως κι εσυ οπαδος εισαι για να υποστηριζεις τοσο θερμα την επιλογη σου

οτι να'ναι

η δικια μου επιλογη ειναι βαση specs ποιοτητας και οχι υποκειμενικων κριτηριων οπως ομορφια!

στα υπολοιπα που γραφεις δεν ξερω τι να σχολιασω.. ειναι λιγο πολυ αυτονοητα αυτα που γραφω..

στα μηνυματα 46-48 πιο πανω κανω μια αναλυση specs... και βγαινει οτι το μοτο ειναι καλυτερο... και φτηνοτερο.. "σκρουτζ"

αν εχεις καποια αντιρρηση εδω ειμαστε..

σοβαρη ομως.. μην αρχιζεις και μου λες "φαινεται πιο ωραιο"

αυτη την στιγμη π.χ ουτε το j5 ουτε το j1 εχουν αναβαθμισεις.. αμα οταν ισως θα, ... βγαλουν τοτε θα το βαλω και στην συγκριση..

εγω προσωπικα σε κατι που "μπορει" "ισως" βγαλει αναβαθμισεις δεν επενδυω, ουτε θα πω σε καποιον χωρις να ειμαι σιγουρος αγορασε το..  οταν θα βγαλει βλεπουμε..

• Like 1
Δημοσ.

οτι να'ναι

η δικια μου επιλογη ειναι βαση specs ποιοτητας και οχι υποκειμενικων κριτηριων οπως ομορφια!

στα υπολοιπα που γραφεις δεν ξερω τι να σχολιασω.. ειναι λιγο πολυ αυτονοητα αυτα που γραφω..

στα μηνυματα 46-48 πιο πανω κανω μια αναλυση specs... και βγαινει οτι το μοτο ειναι καλυτερο... και φτηνοτερο.. "σκρουτζ"

αν εχεις καποια αντιρρηση εδω ειμαστε..

σοβαρη ομως.. μην αρχιζεις και μου λες "φαινεται πιο ωραιο"

αυτη την στιγμη π.χ ουτε το j5 ουτε το j1 εχουν αναβαθμισεις.. αμα οταν ισως θα, ... βγαλουν τοτε θα το βαλω και στην συγκριση..

εγω προσωπικα σε κατι που "μπορει" "ισως" βγαλει αναβαθμισεις δεν επενδυω, ουτε θα πω σε καποιον χωρις να ειμαι σιγουρος αγορασε το..  οταν θα βγαλει βλεπουμε..

εγραψα πιο πανω επιχειρηματα περα απο το ''ειναι ομορφο'' αλλα εσυ προφανως δεν εκατσες ουτε να τα διαβασεις κι ειπες απλα να χλεβασεις. κι οπως ειπα και παραπανω τα δυο κινητα ειναι το ιδιο,οι διαφορες ειναι σε λεπτομερειες κι ειναι απειροελαχιστες. στην επιλογη πας μετα σε θεμα γουστου περισσοτερο(και ακτινοβολιας για οποιον παιζει σημαντικο ρολο). αλλα μιας και ξερεις τα παντα για αναβαθμισεις και γενικα για κινητα να ξερουμε να σε ρωταμε αντι να καθομαστε να περιμενουμε την samsung να βγαλει ανακοινωσεις!

Δημοσ.

που το λεει για το σαρ? καπου ειδια οτι το j5 εχει γυρο στο 1

το moto εχει 1. το j5 εχει 0.40 για το σωμα και 0.60 για το κεφαλι. αυτες ειναι οι μετρησεις του j5 και το γραφει και στο ενχειριδιο του κινητου. http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/48f934a7 

να και το συνολικο , 0.40 για το j5

http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/d8903566 0.90 για το moto 3rd gen

Δημοσ.

moto 2gen ειναι καλο?

εχει χειροτερα χαρακτηριστικα απο αυτα που σου προτεινουμε κι αν δεις και σχολια ειναι μετριο οποτε γιατι το πας εκει? ασε που με μπαταρια 2000 δε πας πουθενα

http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-Dual-8GB.html

Δημοσ.

Μαλλον προς j5 παω και ενας λογος παραπανω είναι το sar τωρα για επιδόσεις θα σας πω

θα κανεις καλη επιλογη. το εχω κι εγω και δεν το μετανοιωσα. το πηρα σαν δευτερη συσκευη και τελικα εγινε η πρωτη μου.

Δημοσ.

να σημειωσω οτι το μοτο τζι 3 με μια καρτα 32αρα φαίνεται σαν 40GB σε χωρητικότητα ενω το j5 σαν 8αρι με καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...