ziaba Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 γεια σας παιδια θελω να αγορασω ενα κινητο μαξ με 150 ποιο προτεινετε?και να εχει καλη μπαταρια η χρηση του θα ειναι μουσικη,facebook,viber και να εχει χαμηλο σαρ Αφου το θες για μουσικη μαζεψε ενα 30αρι ακομα και παρε το meizu m2 note που εχει καλο dac Wolfson WM8281
jason97 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 τα κινεζικα απο τη ξερω εχουν μεγαλο σαρ
mp44christos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 τα κινεζικα απο τη ξερω εχουν μεγαλο σαρ κινεζικα ειναι ολα
Donalhioy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το moto τη σαρ εχει; κινεζικο ειναι το μοτο.. οποτε αν εχεις δικιο εχει πολυ
heavyrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το moto g3 ουτε να το σκεφτεσαι. J5 ως πρωτη επιλογη με την καλυτερη οθονη καμερα και μπαταρια σ αυτα τα λεφτα και αμεσως μετα το meizu m2.
Donalhioy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 μη τρολαρεις με τον τενεκε της samsung.. το j5 ειναι για κανα νηπιο να'χει να παιζει.. 3
livefreeordie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε εγώ προτείνω το Moto ! Απορώ τι έχουν πάθει τοσοι και το προτείνουν. Το j5 είναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα για android κι άσε κάποιους να μιλανε απλώς για να λένε.
BACK12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε εγώ προτείνω το Moto ! Απορώ τι έχουν πάθει τοσοι και το προτείνουν. Το j5 είναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα για android κι άσε κάποιους να μιλανε απλώς για να λένε. Δεν ξερω τι παιρνετε απο τη σαμμυ, αλλα θελετε δεν θελετε το μοτο ειναι κινηταρα (για τα λεφτα του) και οποιος ξερει θα συμφωνησει Καλο το j5 αλλα μην υποτιματε το moto g... 1
heavyrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το χουμε καταλαβει οτι προσπαθεις να υποστηριξεις την επιλογη σου με νυχια και με δοντια...ειμαι σιγουρος οτι εχεις και τα αλλα 3-4 προφιλ που γραφουν ακριβως τα ιδια σχολια...αλλα θα στο χαλασω...το J5 ειναι ανωτερο απ το moto...sorry
ziaba Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το χουμε καταλαβει οτι προσπαθεις να υποστηριξεις την επιλογη σου με νυχια και με δοντια...ειμαι σιγουρος οτι εχεις και τα αλλα 3-4 προφιλ που γραφουν ακριβως τα ιδια σχολια...αλλα θα στο χαλασω...το J5 ειναι ανωτερο απ το moto...sorry που ειναι ανωτερο το moto g ειναι μοναδικη low-mid budget συσκευη αυτην την στιγμη με android 6 μποερει να παρει και το 7 ενω το samsung ουτε που θα παρει αναβαθμιση γιατι η sammy πολυ απλα δεν δινει αναβαθμισεις στις low-mid συσκευες τις 2
BACK12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το χουμε καταλαβει οτι προσπαθεις να υποστηριξεις την επιλογη σου με νυχια και με δοντια...ειμαι σιγουρος οτι εχεις και τα αλλα 3-4 προφιλ που γραφουν ακριβως τα ιδια σχολια...αλλα θα στο χαλασω...το J5 ειναι ανωτερο απ το moto...sorry Aυτο το πραγμα που καθε φορα που αναφερω moto g με βγαζετε και κατοχο που θελει να στηριξει την επιλογη του... Και ενταξει αφου ο κυριος σερλοκ εμαθε για τα διπλα και τριδιπλα προφιλ μου τι να πω... με ανακαλυψατε... τι αλλο εχεις καταλαβει για μενα ντετεκτιβ μου; Εγω θα σταματησω εδω, δεν θα συνεχισω την παροδια ΥΓ Το moto ειναι ανωτερο απο το j5...sorry 1
techfreak19 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 j5 ανωτερο και σε εμφανιση και σε χαρακτηριστικα. μην λεμε οτι ναναι επειδη μας αρεσει καποιο κινητο προσωπικα.
jason97 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Απο sar δεν μου είπατε ποσο έχουν;
mp44christos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 j5 ανωτερο και σε εμφανιση και σε χαρακτηριστικα. μην λεμε οτι ναναι επειδη μας αρεσει καποιο κινητο προσωπικα. Γτ ρε φιλε? το moto εχει καλύτερο επεξεργαστή. Ιδια επιδόσεων κάμερα. Ελαφρύτερο λειτουργικο. Το j5 εχει 1.5γβ ραμ. Που δεν κανει την διάφορα λογο touchwiz. Να δικαιολογούμε τι λεμε σας παρακαλω. Απο sar δεν μου είπατε ποσο έχουν; Ετσι οπος μας το ειπες "τα κινεζικα εχουν μεγαλο σαρ" (το οποιο ειναι μεγαλη μπαρουφα) κανεις δεν σε πειρε στα σοβαρά. Αν θες κινητό για καμεια εγκυο η καρκινοπαθή αστο κανένα κινητό δεν κάνει καθώς ολα πλεον ειναι αργα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα