sarakinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά , κάνω κάποια πραγματάκια σε woocommerce και μιας και είμαι νέος στο κομμάτι αυτό θέλω να σας ρωτήσω κάτι για τον τρόπο που θα βάλω τα προϊόντα μέσα. Έστω ότι τα προϊόντα που θα βάλω είναι μουσικά cd . Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα κατηγοριοποιήσω? Θα πρέπει να έχω κατηγορίες έτσι? : genre -> artist -> album ή artist -> album δίνοντας το genre σαν attribute?
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η κατηγοριοποίηση είναι καθαρά επιλογή σου, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος...ΑΛΛΑ σκέψου σαν χρήστης, όταν ψάχνεις να βρεις μουσικά album πως τα ψάχνεις?Με βάση τον καλλιτέχνη/νες, όνομα album, genre, sub-genre, έτος κυκλοφορίας, δισκογραφική εταιρεία...?Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή μόνο το όνομα του καλλιτέχνη... είναι καθαρά σε σένα αυτό απλά σκέψου πως θα το βρει ο χρήστης πιο εύκολα.(Ολόκληρο κεφάλαιο στο Information Architecture είναι αυτό )
sarakinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Απλά ρωτάω γιατί αν τα βάλω σε κατηγορίες δεν μπορώ να τα φιλτραρω μετά στην προβολή. Το φιλτράρισμα Γίνεται μόνο μέσω attributes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα