Προς το περιεχόμενο

MBM5 ajiopistia :?

panosp1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den eimai sigouros an prepei na to postarw edw H' sto software meros, alla exei sxesi me cpu opote....

Loipon, opws exw anaferei se allo post gia 8ermokrasies xrisimopoiousa to Asus Probe. Eixa sxetika psiles 8ermokrasies

Ekana format prosfata kai perasa katefteian to MBM 5. Loipon, apo tote mou vgazei kati normal 8ermokrasies (gia xp500+ barton me JET-7 kai kouti anoikto both sides) alla itan toulaxiston 10 va8mous katw apo oti mou edine to Asus Probe... p.x. simera to prwi anoigw to PC kai mou deixnei 25C, kanw restart mpainw BIOS kai vlepw 45C. Janampainw Windows kai mou edeixne girw stous 35-36C. telika poion na pistepso ? to bios, to mbm H' kanena apo ta dyo ?

Δημοσ.

Ποια ακριβως μητρικη εχεις; Εχει μεγαλη σημασια να ρυθμιστει σωστα το mbm για τη μητρικη σου. Εμενα μου ελεγε κατι τρελες θερμοκρασιες (ενω νομιζα οτι το ειχα ρυθμισει) μεχρι που κατεβασα ενα .ini αρχειο ειδικο για τη μητρικη μου απο εδω: http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic.php?t=16364&highlight=mbm (εχω A7N8X Dlx v1.04) και ολα στρωσανε απο τοτε. Εκει το εμπιστευονται πολυ και εξηγουν αρκετα πραγματα για τις αποκλισεις (ψαξτο λιγο γιατι εχει πολλα διασπαρτα posts επ'αυτου) Το ASUS probe λενε οτι ειναι πατατα. Οσο για το ΒΙΟS, αυτο (λενε εκει παλι) ειναι η πιο αξιοπιστη ισως ληψη. Ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.

Το Probe μην το εμπιστεύεσαι καθόλου. Δίνει τουλάχιστον 10 βαθμούς πάνω από ότι είναι η πραγματική θερμοκρασία (δοκιμασμένο με εξωτερικό θερμόμετρο στην ίδια θέση με τον αισθητήρα της μητρικής).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...