Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατω απο την καρτα γραφικων εχω αλλες τρεις θυρες επεκτασης.εκει τι μπορω να βαλω ρε παιδια; ειμαι σχετικα νεος στο ψαχουλεμα της κεντρικης μοναδας και επειδη εχω ενα θεμα με την θυρα την πρασινη με τον ηχο του υπολογιστη ελεγα μηπως εκει μπορει να μπει καμια ξεχωριστη καρτα ηχου.και γενικα αν γινεται κιολας.τι βαζουμε γενικα στις θυρες αυτες;

Δημοσ.

εννοείς τις θύρες PCI προφανώς. εννοείται μπορείς να βάλεις μια κάρτα ήχου. αν δεν έχεις απαιτήσεις μπορείς να αγοράσεις την πιο φθηνή(9.90 e-shop) και θα κάνει δουλειά. βέβαια επειδή η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά μπορείς να αγοράσεις και μια κάρτα ήχου που συνδέεται σε usb σε μέγεθος μνήμης stick. τα windows 7 και πάνω θα την αναγνωρίσουν αυτόματα και δεν θα χρειαστεί ούτε να ανοίξεις το κουτί. διαλέγεις και παίρνεις. 

PER.754515.jpg
όσον αφορά την άλλη ερώτηση σου στις θύρες PCI μπορούμε να βάλουμε διάφορες κάρτες. κυκλοφορούν άπειρες στην αγορά και περιλαμβάνουν κάρτες ήχου , κάρτες wifi , κάρτες δικτύου , κάρτες με δέκτες τηλεόρασης και άλλες. επίσης αν δεν έχουμε κάποια θύρα στον υπολογιστή μας τότε μπορούμε μέσω καρτών να βρούμε κάρτες με θύρες σειριακές , παράλληλες , usb 2 - 3 , sata , firewire και ότι μπορείς να φανταστείς. ελπίζω να μην σε μπέρδεψα μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα γράφει το παιδί απο πάνω αλλά εαν δεν ξέρουμε ποια μητρική έχεις δεν μπορεί να γίνει και η αντίστοιχη πρόταση σε αυτό που θες.

Εαν η ερώτηση ειναι γενική,γιατί υπάρχουν πολλές υποδοχές και αλλα πράγματα κουμπώνουν και αλλα όχι ανααλόγως την τεχνολογία της μητρικής.

Δημοσ.

λοιπόν με αυτά που βλέπω μπορείς να βάλεις 3 κάρτες PCI-E X1(είναι οι μικρές ασπρες)

και 3 κάρτες PCI(οι μεγάλες ασπρες)

Τώρα τι μπορούν να συνδεθούν σε αυτές;

αυτά που έχει γράψει ο φίλος απο πάνω,ΑΡΚΕΙ να βρεις συμβατές κάρτες με τη μια η την αλλη υποδοχή σύνδεσης.

εαν θες να δεις τι ταχυτητες κλπ υποστηρίζει ο κάθε τυπος τότε ψάξε στο wikipedia/google

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...